Happy Thoughts #32 | Oktober 2019

Happy Thoughts #32 | Oktober 2019

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een Happy Thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van oktober.

Mijn vader is jarig geweest ♥ Met Kenji en oma naar het kralings bos geweest ♥ Bij Rocelie thuis gegeten met vrienden en familie ♥ Met de Jumper crew uit eten geweest bij de watertuin. ♥ Vice is jarig geweest ♥ Met Vice en Kenji uit eten gegaan bij de watertuin ♥ Met Nina en Kenji wezen shoppen bij Zuidplein ♥ Met Vice naar de films “Maleficent” en “Gemini man” geweest. ♥ Naar de babyshower van Monique geweest ♥ Met Alice drankje wezen doen op stadhuisplein ♥ Een heerlijke brunch gehad bij Tante marian ♥ kerstplannen al gemaakt ♥

Kralings bos

Ik was gezellig samen met mijn moeder en Kenji naar het Kralingse bos geweest. Even een frisse neus halen en wat leuke foto’s schieten! We hadden ook voor het eerst zijn loopwagentje meegelopen. Ik had er niet echt veel van verwacht, maar hij ging er voor hoor! Lopen dat hij deed! Hij heeft nog wel een kleine afwijking naar links haha, hij ging telkens het gras in. Maar er is in ieder geval vooruitgang! Hij heeft die nacht echt heerlijk geslapen haha.

Lunchen bij Tante Marian

We hebben een lekkere lunch gehad bij mijn tante Marian. Samen met mijn moeder, oma en Kenji gingen we daar gezellig op bezoek. Mijn tante had heel de tafel gedekt met broodjes en heerlijke smeersels. En na alle hartige dingen kwamen er ook nog soesjes en macarons op tafel. Yummy! Het was een heerlijk middagje!

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

22 Reacties

 1. 1 november 2019 / 11:26

  leuke blogpost!! en hier is elke ochtend lekker opstaan al een happy moment 😉

 2. 1 november 2019 / 13:54

  Wat leuk trouwens dat je kindje zo genoot van het loopwagentje. De foto’s spreken boekdelen wat dat betreft. Superleuk!

 3. 1 november 2019 / 16:41

  mijn momentjes waren met mijn vrienden, wat kan ik daar van genieten en blij van worden.

 4. shiva
  1 november 2019 / 21:13

  Wat een leuke momentjes weer deze maand 🙂

 5. Anja
  1 november 2019 / 21:56

  Ik vond onze stedentrip naar Istanboel het absolute hoogtepunt van de maand oktober. Heerlijk genoten van warm weer en de zon

 6. 2 november 2019 / 23:50

  ons leukste moment vorige maand was in het begin van de maand toen we met onze dochter, schoonzoon en kleindochter naar Center Parcs geweest zijn 🙂

 7. Mandy
  3 november 2019 / 18:50

  Wat een leuke blog! Ik heb zoveel leuke momentjes gehad, vooral de dagjes uit heb ik erg van genoten

 8. Juliette
  4 november 2019 / 18:27

  Heerlijk om bij stil te staan wat je happy thoughts zijn. Ik ben afgelopen maand een aantal keren naar de sauna geweest met fijne mensen. Voor mij een belangrijk moment om bij te kletsen.

 9. ingrid
  5 november 2019 / 13:17

  heerlijk deze blog post. ik heb genoten van een paar daagjes met ons gezin bij mijn ouders

 10. 6 november 2019 / 08:46

  Wat is hij toch al groot geworden, he! Ik word echt blij van dat schattige snoetje.

 11. Mieke | Miek's Mind
  6 november 2019 / 09:03

  Wat een fijne momenten hebben jullie samen beleefd, fijn om te zien

 12. Eveline
  6 november 2019 / 22:13

  Leuk om zo terug te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: