Een wandeling en fotoshoot door het Kralingse bos

Een wandeling en fotoshoot door het Kralingse bos

Deze week ben ik samen met mijn moeder en Kenji naar het Kralingse bos geweest. Het was heerlijk weer, het zonnetje scheen en het was niet te koud. Het leek mij erg leuk om daar even een wandeling te gaan maken. En ook gelijk weer een paar nieuwe mooie foto’s van mijn baby boy te maken.

Kenji kan al stappen maar echt lopen doet hij nog niet. Hij vind het nog makkelijk om gewoon lekker te kruipen. Af en toe een paar stappen van de tafel naar de bank en that’s it. Volgens mij is hij gewoon nog een beetje onzeker. Want soms loopt hij opeens en als je dan kijkt gaat hij weer snel kruipen. Maar ik had nu dus zijn loopwagentje meegenomen, kijken of hij daarmee een beetje zou gaan lopen. Ik had eigenlijk verwacht dat hij er niks mee zou doen, maar boy was i wrong!

Een wandeling en fotoshoot door het Kralingse bos.

In het begin was het twee stappen “oh kijk een blaadje” twee stappen “oh kijk een stokje”. Ik dacht dit gaat uren duren zo voordat we ergens komen. Maar op een gegeven moment had hij het door hoor. Lopen dat hij deed. Hij had wel een kleine afwijking naar links maar dan corrigeerde ik hem even om recht te gaan lopen haha. Hij wou telkens het gras in. Hij heeft die dag echt veel gelopen, hij heeft gewoon nog even ondersteuning nodig. Ik kan je ook vertellen dat hij die nacht echt heerlijk geslapen heeft haha. Een wandeling door het kralingse bos was dus echt voor herhaling vatbaar!

Op een gegeven moment werd meneertje een beetje onrustig en wou hij niet meer zitten. Hij begon ook aan alle plantjes (brandnetels) te zitten dus dat vond ik niet echt een strak plan. Dus gaven we hem een stokje. Nou geweldig dat hij het vond joh. Heel de tijd met dat stokje zwaaien. GE-WEL-DIG!

Wandelen jullie weleens door het bos?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. 6 november 2019 / 20:14

  O, wat is het toch een schatje e.
  Echt super mooie foto’s zijn het.
  heidi onlangs geplaatst…Naar Axel.My Profile

 2. 6 november 2019 / 21:59

  Wat een schatje! Ik wandel met mooi weer door het Kralingse Bos. En dagelijks fiets ik door het Kralingse Bos, heerlijk vind ik dat. En ik ben regelmatig in het Kralingse Bos voor fotoshoots.

 3. Eveline
  6 november 2019 / 22:10

  Wat een lekker ding is het toch ook he. En wat groeit hij hard!

  • Marushi
   Auteur
   6 november 2019 / 22:25

   Dankjewel! ^^ Ja het is er echt leuk om even relaxt te wandelen! -x-

 4. 7 november 2019 / 00:00

  Weer met veel plezier gelezen! De foto’s zijn ook heel schattig!!

 5. 7 november 2019 / 08:38

  Ik ga heel graag naar het bos. Lekker wandelen en de kinderen vinden het heerlijk om hutten te bouwen en te spelen met de bal

 6. 7 november 2019 / 08:45

  Ja, regelmatig. Heerlijk. De foto’s zijn leuk geworden zeg. Je kunt zien dat hij het leuk vindt.

 7. 7 november 2019 / 09:34

  wat een mooie fotos en wat een heerlijk ventje 😀 ik zou wel wat vaker willen wandelen in het bos en ga dat ook maar gewoon doen 😀

 8. Kelsey
  7 november 2019 / 13:00

  Lekker ding! Kijk hem gaan haha. Leuke foto’s!

 9. 8 november 2019 / 09:11

  Wat fijn dat hij met de loopwagen zo heerlijk door het bos kan wandelen. Ik ga ook weleens (eigenlijk veel te weinig) een wandeling maken door het bos. Hij vindt het dan geweldig om schatten uit het bos te zoeken en mee te nemen. Zo komen wij vaak terug met een tas vol bladeren en eikeltjes.
  Saskia onlangs geplaatst…Schoolfoto’s gemaakt na het buitenspelenMy Profile

 10. Jouvence
  8 november 2019 / 13:46

  Wat een prachtige en schattige foto’s heb je gemaakt!

 11. Mandy
  8 november 2019 / 18:37

  Oh wow, wat een prachtige foto’s en wat een lieverdje! Wandelen in het bos is heerlijk en in dit seizoen kan het voor hele mooie plaatjes zorgen

 12. 10 november 2019 / 21:12

  Wat wordt hij snel groot. Geniet ervan! Prachtig en cute foto’s

 13. shiva
  11 november 2019 / 20:52

  Oooh wat leuk en wat is hij alweer gegroeid, zo schattig!!

 14. Mieke | Miek's Mind
  14 november 2019 / 08:01

  Och wat een scheetje, leuke foto’s en wat groeit die toch snel hé!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: