Remederm Body Care van Louis Widmer | review

Remederm Body Care van Louis Widmer | review

Vandaag review ik drie producten van de Remederm Body Care lijn. De dermatologische Body Care-producten van Louis Widmer Remederm zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de droge- en zeer droge huid. Dus dat ik zeker wel iets wat ik kan gebruiken. De ingrediënten in deze producten vullen vochttekorten direct aan en houden dit bovendien langdurig optimaal vast. Een aantal producten uit de Remederm-lijn bevatten het intensief voedende, hydraterende en herstellende ingrediënt Ureum.

Van nature maakt ons lichaam deze stof aan, maar het wordt ook aan cosmetische producten toegevoegd waarbij vochtherstel van groot belang is. Ureum zorgt ervoor dat het vocht langdurig wordt vastgehouden in de huid en deze heel intensief gehydrateerd wordt. Als bijkomende eigenschap verwijdert het (bij hoge concentraties) ook overtollige, droge huidschilfers en laat het de huid daardoor weer fluweelzacht en soepel aanvoelen.

Deze drie producten kwamen in dat schattige roze tasje wat je hier op de foto ziet. De verpakkingen en de producten zijn over het algemeen erg wit en steriel. Ik hou zelf wel van kleurrijke verpakkingen maar dit oogt ook wel erg luxe.

Remederm Fluide – € 19,20/200 ml.
Louis Widmer Remederm Crème Fluide bevat 3% Ureum en een speciaal aminozurencomplex dat de zeer droge lichaamshuid beschermt, voedt en verzorgt. Deze aangenaam vloeibare textuur is ideaal voor grotere huidoppervlakken, dringt snel in de huid en hydrateert de huid de hele dag lang. De rijke samenstelling beschermt tegen uitdroging, regenereert de droge huid en laat de huid weer streel zacht en soepel aanvoelen.

De Crème Fluide was een aangename verassing. Een witte substantie die ook doet wat het belooft. Trekt snel in de huid, en maakt je huid echt heerlijk zacht. Het enige nadeel vond ik dat de Crème Fluide een geurtje had. Het is echt minimaal maar ik vind het niet echt een lekkere geur.

Remederm Lichaamsolie Spray –  € 21,20/150 ml.
Deze intensief voedende en hydraterende body spray bevat bisabolol en natuurlijke amandel-, zonnebloem- en jojoba oliën. De samenstelling is rijk aan antioxidanten in de vorm van de vitamines A en E in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering. Natuurlijke lipiden maken de zeer droge huid weer snel aangenaam soepel en fluweelzacht. De synergetische combinatie van ingrediënten helpt ook tegen huidirritaties zoals roodheid, huidschilfers en een jeukende huid. De lichte olieformule wordt heel snel door de huid opgenomen, zonder vettig aan te voelen.

Dit product had mij erg verrast! Bij lichaamsolie verwacht ik een dikke substantie die vettig is en niet snel intrekt. Het beetje als sommige zonnebrand olie. Maar dit product was zeker niet vettig! Het trekt snel in en is makkelijk in gebruik doordat je het op je lichaam sprayt. De geur van dit product is minimaal. Ik vind dit echt een hele fijne spray!

Remederm Lichaamsmelk – € 19,20/200 ml
Louis Widmer Remederm Lichaamsmelk bevat 5% ureum, dat de zeer droge huid extra intensief hydrateert. De toegevoegde jojoba-olie en een speciaal aminozurencomplex beschermen, voeden en verzorgen de huid. Deze heel aangename, romige textuur dringt snel in de huid en hydrateert de huid de hele dag lang. De rijke samenstelling beschermt tegen uitdroging en laat de huid weer zacht en soepel aanvoelen.

De lichaamsmelk gebruik ik vaak na het douchen. Het is ook een romige substantie die snel intrekt. Ik moet wel zeggen dat ik dit product erg veel vind lijken op de Crème Fluide. Hij heeft ook dat minimale geurtje wat je ruikt als je het op je huid smeert.

Kon jij deze Body Care-producten al?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

8 Reacties

 1. 7 november 2019 / 08:47

  Ik ken dit merk nog niet. Wat ziet de verpakking er heerlijk clean uit, dit vind ik een pluspunt.

 2. 7 november 2019 / 11:36

  Nee, nog nooit van gehoord, maar hebben een mooie en chique uitstraling vind ik!

 3. Kelsey
  7 november 2019 / 12:58

  Ik had nog nooit van deze lijn gehoord. Die lichaamsolie spray lijkt mij ook wel erg fijn.

 4. Eveline
  9 november 2019 / 17:48

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar vind het wel mooie producten~!

 5. shiva
  11 november 2019 / 20:52

  Ik heb best een gevoelige huid misschien dat ik deze wel een keer probeer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: