Planeta Organica skin super good natural shower gels

Planeta Organica skin super good natural shower gels

Dat groenten en fruit goed voor ons zijn in meerdere opzichten, weet vrijwel iedereen. Dat geldt dus ook voor onze huid! Ook die profiteert zichtbaar én voelbaar van de talloze voedingsstoffen in diverse soorten groenten en vruchten. Niet voor niets dus dat Planeta Organica deze gezonde schatten van moeder natuur toevoegde aan haar lijn van Skin Super Good Natural Shower Gels. Dit zijn regelrechte ‘health smoothies’ voor je huid, die bovendien een opwekkende boost geven aan je humeur.

Banaan, passievrucht, granaatappel, grapefruit, avocado en mandarijn. Dit zijn stuk voor stuk voorbeelden van natuurlijke ‘blijmakers’ voor zowel je huid als je stemmingen. Maar ook kruiden zoals pepermunt en basilicum en natuurlijke extracten van komkommer, groene thee, bamboe, kokos en vanille hebben een positieve uitwerking op zowel lichaam als geest. Planeta Organica deed uitvoerig onderzoek naar de beste combinaties van natuurlijke ingrediënten. En voegde deze samen in een lijn met watertandend lekkere douchegels.

DE SUPER GEZONDE SMOOTHIES VOOR JE HUID MET EEN OPWEKKENDE BOOST VOOR JE HUMEUR!

Planeta Organica skin super good natural shower gels

Gecertificeerd biologisch, 100% vegan, milieuvriendelijk én… vrij van onnodige ‘nasties’!

Skin Super Good van Planeta Organica is betaalbare natuurlijke, 100% vegan huidverzorging. Deze is gebaseerd op de meest rijke, gezonde en heilzame ingrediënten van over de hele wereld. Maar liefst 95% van de gebruikte ingrediënten is van gecertificeerd natuurlijke oorsprong. Alle formules zijn vrij van onnodige irriterende werkstoffen zoals SLS, parabenen, siliconen en minerale oliën. De grote flacons van 500 ml zijn uiteraard 100% recyclebaar.

Met natuurlijke Indiase Zeepnoot als zacht schuimende, ultramilde basis Voor alle Natural Shower Gels van Planeta Organica Skin Super Good is Indiase Zeepnoot (Sapindus trifoliatus fruit extract) gebruikt. De schillen van deze vruchten bevatten saponine. Dit is een natuurlijke, zacht schuimende werkstof die perfect kan worden gebruikt om je lichaam mee te reinigen. Het voordeel van dit natuurlijke en heel milde extract is dat het de huid niet uitdroogt. Het maakt het juist soepel en heerlijk zacht aanvoelen tijdens en na het douchen.

De volgende vier varianten Natural Shower Gels zijn verkrijgbaar in Nederland:

Planeta Organica skin super good natural shower gels

Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gel ‘Anti Pollution’ € 5,99/500 ml

Begin je dag al douchend met een goede body/skinguard! ‘Anti Pollution’ Natural Shower Gel van Planeta Organica Skin Super Good op basis van Indiase Zeepnoot. Deze shower gel bevat een krachtige mix van voedende ingrediënten om balans te brengen in een hectische levensstijl in de stad. Deze rijke en heerlijk ‘groen ruikende’ douchegel heeft een krachtige ‘anti-pollution’* werking. Biologische extracten van basilicum, bamboe en aloë vera voeden de huid en hebben stuk voor stuk beschermende eigenschappen om schade van buitenaf te bestrijden. Extracten van biologische groene thee en komkommer laten de huid er fris en jeugdig uitzien. Biologische extracten van avocado en druivenpitoliën voeden, versterken en verstevigen de huid diepgaand.

*‘Anti-pollution’ producten beschermen je huid onder meer tegen celschade en een vroegtijdige huidveroudering door schadelijke milieu invloeden zoals smog, uitlaatgassen, rook en centrale verwarming. Deze invloeden zijn meestal onzichtbaar, maar ze zijn vrijwel altijd aanwezig in onze omgevingslucht. ‘Anti-pollution’ huidverzorging maakt gebruik van onder meer krachtige antioxidanten (uit bijvoorbeeld groenten en fruitextracten) die deze schade in je huid helpen voorkomen of bestrijden.

Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gel ‘Energy Bomb’ € 5,99/500 ml

De ‘Energy Bomb’ Natural Shower Gel van Planeta Organica Skin Super Good doet zijn naam eer aan! Van deze douchegel op basis van Indiase Zeepnoot krijg je een intense energieboost dankzij een explosie van verse citrusvruchten en kruiden. Biologisch mandarijnextract zorgt ervoor dat de textuur van de huid verstevigt, dat de huid zacht aanvoelt en er stralend uitziet. Het toegevoegde extract van biologische grapefruit versterkt de huid en zorgt voor meer stevigheid en elasticiteit. Extract van vitamine- en antioxidantrijke, biologische basilicum helpt de huid jong te houden.

Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gel ‘No Stress’ € 5,99/500 ml

Zijn jouw ochtenden en dagen stressvol? Vanaf nu niet meer! ‘No Stress’ Natural Shower Gel van Planeta Organica Skin Super Good is een douchegel op basis van Indiase Zeepnoot met een aangenaam exotisch tintje. Deze heerlijke ‘douche smoothie’ helpt om je geest te ontspannen, stress te verlichten en je onder te dompelen in een atmosfeer van gelukzaligheid. De formule bevat natuurlijke extracten van biologische banaan dat de huid hydrateert en voedt met vitamines. Biologische kokosolie voedt de huid eveneens diepgaand, waardoor deze ongelooflijk zacht en fluweelzacht aanvoelt. Het toegevoegde biologische extract van vanille uit Madagaskar zorgt voor een ontspannen gevoel dankzij het delicate bloemenaroma.

Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gel ‘Refresh’ € 5,99/500 ml

Transformeer je douche in een waterval, vol intense frisheid met de ‘Refresh’ Natural Shower Gel van Planeta Organica Skin Super Good! Deze sprankelende douchegel verfrist het lichaam intensief en verkwikt de zintuigen. De formule op basis van Indiase Zeepnoot laat je de hele dag fris en vitaal voelen. Biologisch passievrucht- en granaatappel extracten verstevigen de huid en laten deze ongelooflijk zacht en fluweelachtig aanvoelen. Biologische etherische pepermuntolie verkwikt en verkoelt de huid voor een sensatie van ongekende frisheid

Wat vind jij van deze Natural Shower Gel’s?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

15 Reacties

 1. Mandy
  8 november 2019 / 07:35

  Ik zie ze ineens overal voorbij komen en ze lijken me echt heerlijk, vooral die met mandarijn!

 2. Jouvence
  8 november 2019 / 13:56

  Lijken me heerlijke douchegels! Toen ik ze voor het eerst voorbij zag komen dacht ik dat het sauzen waren.

 3. 9 november 2019 / 11:39

  het lijken mij heerlijke producten inderdaad en wie weet ga ik ze wel een keer proberen!

 4. 9 november 2019 / 12:33

  Ik heb deze nog niet eerder gezien. Wat een ontzettend leuke verpakkingen ook!

 5. Kelsey
  9 november 2019 / 15:57

  Had er nog nooit van gehoord, maar zie ze nu wel vaker! Lijken me fijne producten.

 6. Eveline
  9 november 2019 / 17:51

  Vrolijke verpakkingen! Ik kon dit merk nog niet.

 7. 10 november 2019 / 15:09

  die zag ik deze week nog ergens verschijnen en ik wil ze echt wel eens gaan uitproberen. Ik moet ook zeggen, biologisch, vegan, zonder brol… dat spreekt me wel aan, ik word niet voor niets soms een ecologische hippie genoemd! 😉 En nee, ik ben nog niet zo ecologisch dat ik shampoobars en stukken zeep gebruik, want dat vind ik eerder bacteriehaarden….
  hippiemeisje onlangs geplaatst…Vanuit de angst in de structuur: hoe faalangst me de kans geeft om terug meer te gaan bloggen.My Profile

 8. 11 november 2019 / 06:58

  Ik vind het zo handig dat ze een pompje hebben! Dat soort flesjes zijn zo prettig in het gebruik.

 9. shiva
  11 november 2019 / 20:51

  Ziet eruit als een fijne lijn producten, ik durf te wedden dat ze ook nog eens heerlijk ruiken!

 10. 12 november 2019 / 10:06

  Ik kende dit merk nog niet, maar het ziet er wel echt heel fijn uit!

 11. ingrid
  13 november 2019 / 13:38

  ziet er zo leuk uit en ze lijken me heerlijk in gebruik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: