VTech | ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

VTech | ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

VTECH – Psssst… jouw kleintje heeft er nog geen notie van, maar we willen ’t jou niet onthouden: er breekt een nieuwe rage aan! ZoomiZooz veroveren binnenkort de wereld van 1 tot 5-jarigen. De guitige tuimeldiertjes worden wannahaves, collectors’ items met stip. Ze zijn klein, handzaam, karakteristiek en compatibel met alle ZoomiZooz speelsets die eveneens verschijnen.

VTech is vol vertrouwen. De producent van educatief speelgoed voor elke fase in een kinderleven weet inmiddels welke introducties kansrijk zijn. Zonder op de muziek vooruit te lopen geeft ZoomiZooz vertrouwen. Het Klim & Verken Boomhuis uit de ZoomiZooz-serie is zelfs de winnaar Speelgoed van het Jaar 2019 in Nederland.

Nou zal dat kleintjes weinig uitmaken, zo’n eretitel. Kleintjes worden dit najaar vooral getriggerd door de zo fijn in hun handjes passende diertjes, die tuimelvriendjes met elk een eigen karakter. Of het nu een gorilla, hondje, kat, varken, uil, beertje, leeuw, haan, luipaard, vogel of één van de vele andere ZoomiZooz diertjes is, elk dier heeft een naam, een verjaardag, een sprekend snoetje en ondeugende uitstraling.

Kleine vriendjes, grote verhalen, eindeloos plezier

Om de verhalen in het koppie van je kleintje ruimte te geven, komt VTech meteen met 24 karakters, een complete familie! Stuk voor stuk tuimelaars, draaikonten voor een klein prijsje (€2,95 per stuk). Ze worden overigens ook, nog voordeliger zelfs, in setjes van drie of zes verkocht. Zo staat helemaal niets het spannende rollenspel in de weg, het avontuur kan meteen beginnen.

Extra dimensie krijgt spelen met ZoomiZooz dankzij vier speelsets: Tol & Dol Krokodil, Reis & Leer Locomotief en de Swing & Speel Schommel. En dus ook met het Klim & Verken Boomhuis, hét klapstuk van de serie. Hier laten kleintjes hun vrienden via de trap tot bovenin de boom klimmen, om vervolgens op meerdere manieren naar beneden te tuimelen. Wel oppassen voor de valkuil! Dankzij de Magische Zoomi-sensor die VTech in het Klim & Verken Boomhuis verstopte (en die ook in de andere sets zitten), leveren de ZoomiZooz in combinatie met de speelsets reactie en interactie op.

ZoomiZooz, collectors’ items voor 1 tot 5-jarigen

Wat vind jij van deze ZoomiZooz?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

5 Reacties

 1. Kelsey
  9 november 2019 / 14:11

  Dat ziet er leuk uit zeg! Echt iets voor mijn neefjes.

 2. Eveline
  9 november 2019 / 17:50

  Ziet er ontzettend leuk uit voor de kids.

 3. 10 november 2019 / 21:59

  O, wat leuk voor die kleintjes.
  Mijn zoontje speelde steeds met diertjes en zo een kermis achter.
  Maar ik weet eerlijk gezegd niet meer van welk merk het was.
  Nu is het hier vooral gamen 🙂
  heidi onlangs geplaatst…Nieuwe muziek op mijn Ipod… #9My Profile

 4. shiva
  11 november 2019 / 20:51

  Heel leuk voor mijn kleine familie leden haha

 5. 28 mei 2020 / 12:47

  in dit artikel alles over moeder hoe hij voor zijn kinderen moet zorgen en belangrijk moment deze informatie staat op deze pagina alles over Bedankt voor het delen van goede informatie. Goede website ook. Als iemand een koptelefoon gebruikt, vertel me dan welke de beste Air pod / Black pods zijn ik denk dat deze website erg goed is voor vrouwen die kinderen hebben om dit voor te lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: