Top vijf leukste opvallende badpakken van LASCANA

Top vijf leukste opvallende badpakken van LASCANA

Ik weet dat we ondertussen in de herfst zijn beland, en misschien wenkbrauwen opgetrokken worden omdat ik het vandaag over badpakken ga houden. Maar badpakken worden over het hele jaar gewoon verkocht. Mensen die in warme landen leven, of die op vakantie gaan. En ik heb nog steeds een honeymoon tegoed van Vice whuha. Ons plan was om naar Bali te gaan, maar er is zoveel tussendoor gekomen dat we die plannen even hebben gepauzeerd.

Een ding staat vast, ik ga nog op vakantie! En daarom heb ik een nieuwe badpak nodig. Vroeger was ik meer van de bikini’s. Maar nu ik eenmaal moeder ben geworden vind ik het niet zo fijn om mijn tijgerstrepen te laten zien. Dus ga ik liever voor een badpak. Die heb je ook echt in verschillende leuke kleuren en modellen! Dus vandaag laat ik jullie mijn top 5 leukste opvallende badpakken van LASCANA zien. Normaal gesproken zou ik voor zwart gaan, of een ander onopvallende kleur. Nu is het eens tijd voor wat anders. Welke ga ik uiteindelijk nemen? Van links naar rechts:

1. Lascana Badpak € 69,99

Deze badpak van LASCANA heeft een sportief-elegante look met gekruiste bandjes achter. Gewatteerde cups, onderbuste-elastiek en modellerende versteviging aan de voorkant voor een mooi silhouet. Deze badpak komt in de kleur rood en blauw. Ik vind de kleur en het design van deze badpak erg mooi. Als ik niet voor een zwarte badpak ga dan ga ik meestal voor een roze of een turquoise.

2. Petit Fleur badpak € 49,99

Deze badpak van Petit Fleur heeft een rucherandje aan de voorkant. Ingewerkte softcups, onderbuste-elastiek en shaping-inzet voor, voor een optisch mooi silhouet. Verstelbare bandjes. Met prachtige bloemenprint. Deze badpak komt in de kleur bessenrood en turquoise. Ik hou echt van deze kleur, het is een van mijn lievelingskleuren. Het rucherandje aan de voorkant maakt het geheel speels.

3. Lascana badpak € 64,99

Deze badpak heeft een modieuze tankini-look. De ingewerkte softcups, het onderbuste-elastiek en de bodyforming-inzet voor zorgen voor een mooi silhouet. Het heeft verstelbare bandjes en het onderste deel voor is gevoerd. Deze badpak komt in de kleur aubergine of paars gedessineerd. Ik vind het design van deze badpak erg mooi, lekker opvallend. Je valt hierin lekker op met je zongebruinde huidje.

4. Venice beach monokini »Smash« € 49,99

Deze badpak van Venich Beach heeft een trendy printdessin. Het geraffineerde model ziet er van achteren uit als een bikini. Uitneembare vullingen, geschikt tot en met cup C. In de nek te strikken en met sluiting achter. Ik zou niet heel snel voor zo’n soort badpak gaan, maar ik wil een keer uit mijn comfort zone gaan. Misschien zou het me wel super leuk staan.

5. Lascana badpak € 69,99

Deze badpak van Lascana heeft een modieus kleurverloop, in wikkel-look. Ingewerkte softcups, onderbuste-elastiek rondom en bodyforming-inzet voor, voor een mooi silhouet. Ook deze heeft verstelbare bandjes. Deze badpak komt in de kleur paars/roze of blauw/ turquoise. De kleuren van deze badpak vind ik super! De wikkel look vind ik heel fijn. Wie weet verbergt hij dat buikje wel wat ik heb overgehouden na de zwangerschap.

Top vijf leukste opvallende badpakken van LASCANA

Hij laat je figuur perfect uitkomen: daarom is het badpak zo populair

Zwempakken ervaren momenteel een comeback in de modewereld, op dit moment is het badpak hét mode-item dat iedere vrouw in haar kast moet hebben hangen. Het badpak is zo geliefd omdat het er optisch leuk uitziet en ook nog eens voldoende comfort en een goed gevoel geeft aan de vrouw die het draagt. Doordat het badpak maar uit een deel bestaat maskeert het kleine probleemzones perfect en benadrukt het de mooie ronde vormen van iedere vrouw.

Je kan bepaalde delen van je lichaam benadrukken door het dragen van verschillende badpakken. Een badpak met cut-outs of koordjes benadrukt je slanke taille, terwijl een badpak met een hoge uitsnijding bij de benen juist je mooie lange benen benadrukt. Een ander bijkomend voordeel van een mooi badpak: of je nu gaat zwemmen of beach-volleyballen doordat het badpak uit één deel bestaat blijft alles netjes op zijn plek zitten. – Lascana

Ben jij team badpak of team bikini?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. Kelsey
  11 november 2019 / 16:42

  Ik ben meer van de bikini’s. Maar die vierde vind ik wel erg leuk! Zoiets zou ik nog wel dragen.

  • Marushi
   Auteur
   11 november 2019 / 16:51

   Dat mag! En dat mag ook zeker whahah daarom ook mijn inleidende stukje tekst! XD

 2. 11 november 2019 / 17:14

  geen van beiden haha, nee nu draag ik dat niet meer omdat ik mij daar niet lekker in voel maar vroeger was het team bikini

 3. Frederique
  11 november 2019 / 17:43

  Die helemaal rechts vind ik heel erg mooi, sowieso de combi paars en roze is altijd mooi en dat wikkelmodel ziet er heel tof uit. Ik draag meestal bikini’s maar denk dat ik volgende zomer overga op een badpak.

 4. 11 november 2019 / 19:55

  Zelf draag ik eigenlijk nooit een badpak ookal ziet het er prachtig uit! Misschien moet ik het gewoon eens proberen! Ze zijn echt heel mooi! Een keuze maken is daardoor wel heel lastig haha

 5. shiva
  11 november 2019 / 20:49

  Mooie badpakken, zelf draag ik eigenlijk alleen bikini’s maar wie weet ooit :p

 6. 12 november 2019 / 12:41

  Ik ben meer van de bikini, omdat je dan niet zo nat ding op je lichaam hebt. En je kunt makkelijker even naar de wc.

 7. 12 november 2019 / 13:20

  Wat een kleurrijke badpakken! Vroeger was ik altijd van de bikini, maar de badpakken zijn steeds hipper en leuker! Ik vind het ook een stuk fijner als ik ga duiken op reis!

 8. Jouvence
  12 november 2019 / 18:05

  Vooral die monokini vind ik erg leuk! Weer eens wat anders.

 9. Eveline
  12 november 2019 / 21:38

  Ik vind die middelste wel wat hebben. Leuke kleurencombinatie.

 10. 13 november 2019 / 08:07

  Ik ben team bikini, al jaren heb ik geen badpak meer. Maar zwem ook erg weinig, moet ik zeggen. Ik ben dol op Lascana. mijn bikini, maar ook meerdere jurken komen hier vandaan. Ik vind de badpakken zoals hier boven wel heel mooi van kleur en stijlvol.
  Lodi onlangs geplaatst…Review: Luigi’s Mansion 3| Nintendo SwitchMy Profile

 11. 13 november 2019 / 08:32

  Wat een leuke badpakken, maar ik ben toch meer team bikini! Kon ik ze nu maar dragen!
  Liefs,
  Elles

 12. 13 november 2019 / 10:09

  Ik ben zelf tegenwoordig ook wel echt into badpakken. Ik heb namelijk een groot litteken dat over mijn hele buik loopt, en dat heb ik net iets liever bedekt.

 13. 15 november 2019 / 00:52

  Ik ben eigenlijk bijna altijd voor badpakken geweest – deze zien er super uit zou niet weten welke kiezen 🙂

 14. Mandy
  16 november 2019 / 20:59

  Wat een mooie badpakken! Ik ben team badpak, ik vind deze wel prijzig, ik koop altijd hele leuken op ali express. Van deze vind ik de linker het mooist!

 15. 18 november 2019 / 10:38

  Ik ben dol op badpakken en deze zijn IDEAAL voor Bali. 😉 Dus snel boeken meid en gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: