MESAUDA MILANO | Makeup producten review

MESAUDA MILANO | Makeup producten review

Vandaag laat ik jullie een paar producten zien van Mesauda Milano. Mesauda Milano is een jong en dynamisch Italiaans cosmeticabedrijf. Het richt zich op professionaliteit en de mogelijkheid om de consument altijd en alleen het allerbeste op het gebied van onderzoek en innovatie in de cosmetica-industrie te presenteren voor een heel betaalbare prijs. Het merk biedt een lijn met hoogwaardige make-up producten die kwaliteit, elegantie en innovatie met elkaar combineert.

De make-up, nagelverzorging en nagellakken van Mesauda Milano zijn een mix van kwaliteit, elegantie en innovatie. Met de make-up producten wordt eenvoudig een stijlvolle make-up gecreëerd met een natuurlijk effect, een intense ooglook en lippen als spraakmakend middelpunt van het gezicht. De nagelverzorging en nagellakken helpen om sterke en gezonde nagels te krijgen en te behouden en maken van de nagels kleurrijke blikvangers.

MESAUDA MILANO | Makeup prdocuten review

Extreme Gloss Lipglosses – € 11,00
Ben je op zoek naar een ultra glanzende lip gloss die je niet of nauwelijks voelt, die goed is voor je lippen en die ook nog uitzonderlijk lang blijft zitten? De Extreme Gloss Lip glosses van Mesauda Milano hebben de rijke kleur en schittering van een lipstick en het dimensionale van een lichtgewicht lip gloss. Je heb keuze uit een gevarieerd palet van 10 kleuren met zowel trendy als tijdloze nuances.

Ik vind het echt prachtige kleuren. Ik dacht eerst dat het rode misschien te heftig voor mij was. Maar het is een lipgloss dus valt het altijd wat zachter uit. Qua kleur vond ik deze twee wel dicht bij elkaar in de buurt komen. Maar ik vind ze allebei even mooi. Het is wel aan te raden om na een hapje of drankje even bij te werken.

MESAUDA MILANO | Makeup prdocuten review

De applicator is een standaard staafje die je meestal wel ziet bij lipgloss. Hij is lekker zacht en smeert daardoor ook gemakkelijk uit.

MESAUDA MILANO | Makeup prdocuten review

Crystal Glaze Nail Polishes  – € 7,00
Mesauda Milano biedt met de Crystal Glaze Nagellakken (ultra shiny nagellakken + een gepatenteerde Top Coat) een rijk palet met 29 prachtige hoogglans kleuren. Na het aanbrengen van de Crystal Glaze kleur lak wordt aansluitend een speciale Crystal Glaze Top Coat aangebracht. Die zowel zonder (binnen 2 minuten) als met UV/LED-lamp (binnen 60 seconden) droogt.

Dit zijn ook echt kleuren die ik zelf vaak gebruik! Ik ben echt gek op de kleur roze in alle varianten. En ook heel fijn dat de Crystal Glaze Top Coat erbij zat. Zonder Top Coat merk ik dat de nagellak er toch een stuk sneller af gaat.

MESAUDA MILANO | Makeup prdocuten review

Glow Sticks voor de perfecte highlights – € 13,80
Voor het creëren van de perfecte highlights zijn er de Glow Sticks van Mesauda Milano. De crèmige en fluweelzachte textuur op basis van verzorgende jojoba olie laat zich eenvoudig blenden en zorgt voor een intens stralend highlight effect. De handige stick applicatie vereenvoudigt het definiëren en shapen van de gezichtscontouren.

Ik ben blij dat dit product erbij zat, deze wou ik echt graag uit proberen. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit een highlighter, Maar laatst wou ik een beetje experimenteren en toen had ik niks. Ik moet er nog een beetje handig in worden, maar het zorgt zeker voor een mooie glow!

MESAUDA MILANO | Makeup prdocuten review

De foto is wel licht, dus ik hoop dat jullie het kunnen zien. Maar het geeft echt een mooie stralende highlight.

MESAUDA MILANO | Makeup prdocuten review

Light’N Bronze, voor een sublieme stralende gloed – € 20,00
Light’N Bronze is de lijn met bronzing poeders met een subliem highlight effect. Deze kunnen over het gehele gezicht worden aangebracht of alleen op die plaatsen waar je een geraffineerd highlight effect wilt creëren. De lichtgewicht poeders met een fluweelzachte textuur geven je teint een sublieme stralende gloed.

Net als met de glowstick was ik hier ook erg blij mee. Dit ontbrak eigenlijk nog in mijn beauty assortiment. Ik ben van mezelf al een beetje glimmend dus ik moet mezelf echt aanleren om hier niet teveel van te gebruiken.

MESAUDA MILANO | Makeup prdocuten review

Ik weet niet of je het echt goed op de foto kan zien, maar het ziet er echt super mooi uit!

Wat vinden jullie van de MESAUDA MILANO producten?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 12 november 2019 / 12:44

  Ik vind het er mooi uitzien. Ik vind dat je het ook erg leuk hebt gefotografeerd zo op dat dienblad!

 2. Kelsey
  12 november 2019 / 15:51

  Ik vind die lipgloss er erg mooi eruit zien! Maar die highlighter ook, alleen die gebruik ik zelf niet.

 3. Eveline
  12 november 2019 / 21:37

  Mooie producten! Die nagellakjes vind ik erg mooi qua kleur.

 4. 13 november 2019 / 11:42

  het ziet er leuk uit en de highlighter is mooi vind ik

 5. Frederique
  13 november 2019 / 22:24

  Ik ken het merk helemaal niet maar de lipgloss zou ik zo dragen, ziet er mooi uit!

 6. 14 november 2019 / 08:01

  Ik vind ze stuk voor stuk prachtig! Allemaal kleuren en producten die ik dagelijks gebruik. Ik gebruik nu eigenlijk altijd Essence, maar als deze op zijn, zijn de producten van Mesauda Milano zeker een goede vervanging.

 7. Jouvence
  14 november 2019 / 10:42

  Wat een mooie producten! Ik kende dit merk nog niet.

 8. 14 november 2019 / 21:48

  Wat zien ze er prachtig uit! Het merk was mij nog niet bekend maar ik ga het zeker onthouden ! Ik ben helemaal inlove met de Highlighter!

 9. ingrid
  15 november 2019 / 13:07

  ik ken het merk niet maar ik vind het er erg mooi uit zien

 10. 17 november 2019 / 11:08

  Ik ken het hele merk niet, maar ziet er wel allemaal lekker luxe uit. Mooie kleurtjes ook. Je bent niet de enige wat highlighters betreft. Ik heb een mooi palette liggen, weet er alleen totaal niet mee om te gaan. Ook maar eens gaan oefenen binnenkort.
  Saskia onlangs geplaatst…Recept PompoensoepMy Profile

 11. Mandy
  17 november 2019 / 20:57

  Wauw! Ik kende het merk nog niet maar ziet er goed uit, vooral die lipglosses!

 12. 22 november 2019 / 09:41

  Lijkt me fijn dat het staafje wat zachter is zodat je de make=up makkelijker kunt aanbrengen. Zo’n hele klodder is ook niet mooi. Je kunt in ieder geval van jezelf zeggen dat je glimt 🙂
  MC Kleuver onlangs geplaatst…Is er leven na de dood? | ColumnMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   21 december 2019 / 17:53

   Ik gebruik mijn Nikon om product foto’s mee te maken ^^

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: