Prachtige sieraden van Isabel Bernard | Review

Prachtige sieraden van Isabel Bernard | Review

Ik ben gek op sieraden, al sinds jong af aan. Beauty boxen vol met kettingen, oorbellen, ringen en armbanden. Maar vooral oorbellen had ik er heel veel van. Ik moest elke dag andere oorbellen in. Op een gegeven moment had ik een doos vol met losse single oorbellen omdat ik er altijd wel eentje kwijt was. Zo bleef ik maar kopen. Maar in de loop der jaren merk je dat je stijl toch wat veranderd.

De grote hoepel oorbellen maken plaats voor chique oorknopjes. De grote opzichtige statement kettingen maken plaats voor de minimaal kettinkjes. Over de jaren heb ik zelf een voorkeur gekregen voor gouden sieraden. Vandaag mag ik twee prachtige sieraden van Isabel Bernard reviewen. Ik heb gekozen voor een set gouden oorknopjes en een gouden hanger.

Over Isabel Bernard

Een jonge, onafhankelijke vrouw uit Parijs, die schoonheid vindt in de eenvoud van dingen en volop van het leven geniet. De gelijknamige sieradencollectie is gebaseerd op Isabel’s favoriete plekken in haar woonplaats in Parijs: Rivoli, Monceau en Le Marais. Binnen de collectie vind je oorbellen, armbanden en colliers. Elk sieraad is gemaakt van 14 karaat goud. Isabel Bernard staat voor een onafhankelijke lifestyle waarin een gevoel van luxe centraal staat. Tout est possible

Prachtige sieraden van Isabel Bernard | Review

La Concorde Celesse 14 karaat rosé gouden oorknoppen zirkonia

Soort:Oorbellen
Kleur:Rosé goudkleurig
Materiaal:14 karaat rosé goud
Afwerking:Glimmend
Prachtige sieraden van Isabel Bernard | Review

Zoals ik al zei ben ik van grote oorbellen na kleine elegante oorknopjes gegaan. Als het goud is en bling heeft ben ik meestal al verkocht! Deze oorknopjes kan ik gemakkelijk naar mijn werk of naar een feest aan. Ze passen bijna overal wel bij. En ik vind ze ook heel elegant staan.

Prachtige sieraden van Isabel Bernard | Review
Prachtige sieraden van Isabel Bernard | Review

Le Marais Vere 14 karaat gouden hanger gediamanteerd

Soort:Hanger
Materiaal:14 karaat goud
Kleur:Goudkleurig
Afwerking:Glimmend
Bijzonderheden:Hanger wordt zonder collier geleverd.
Collectie:Le Marais

Ik heb nu eigenlijk alleen maar gouden kettingen in mijn collectie. Daarom koos ik ook voor deze prachtige stijlvolle hanger. Niet te opzichtig maar gewoon elegant. Ik had zelf (dacht ik) nog een gouden ketting waar ik hem aan wou hangen maar die kon ik helaas niet meer vinden. Dus binnenkort moet ik een nieuwe ketting kopen. En dan ga ik voor een wat langere ketting. Ik zit er ook nog over na te denken om hem misschien in te laten graveren. Mischien met de naam van mijn man of zoontje.

Wat vind jij van deze sieraden van Isabel Bernard

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 13 november 2019 / 13:39

  Wat een prachtige sieraden. Ik herken mij wel in je verhaal want ik draag ook bijna iedere dag een ander sieraad. Zilver draag ik het meest, maar tegenwoordig draag ik ook steeds meer goud en rosé goud. Je kan nooit genoeg sieraden hebben toch. 😉 Maar mooi meid, heel elegant!
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Evelinefleur in een nieuw jasjeMy Profile

 2. Eveline
  13 november 2019 / 14:46

  Mooie knopjes zijn het! Ik draag alleen kettingen en heel af en toe oorbellen.

 3. 13 november 2019 / 15:18

  Prachtig! ze hebben inderdaad hele leuke sieraden.

 4. Kelsey
  14 november 2019 / 13:05

  Ik vind ze heel erg mooi! Ik ben ook van de gouden sieraden.

 5. 17 november 2019 / 21:34

  Goede review. Wat een prachtige sieraden. Ik houd ook van sieraden, m.n. zilver en roségoud.

  • Marushi
   Auteur
   18 november 2019 / 10:49

   Dankje! Dat leek mij echt een tof idee ja! 😀

 6. Frederique
  18 november 2019 / 10:41

  Ja mooi, eenvoudig en stijlvol. I like it!

 7. 18 november 2019 / 13:29

  Wat een mooie oorbellen! Prachtig subtiel. Zelf draag ik echt elke dag sieraden!
  Liefs,
  Elles

 8. 22 november 2019 / 16:22

  prachtige oorbellen – ze lijken best veel op wat ik momenteel in mijn oren heb 🙂

 9. Juliette
  25 november 2019 / 23:21

  Prachtig en heel stijlvol! I love it. Ik hou ook meer van de simpele sieraden. Elegant maar simpel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: