Mijn Netflix tips #2 | Heb jij deze al gezien?

8 leuke films en series om met je partner te kijken  

Ik ben echt verslaafd aan Netflix, maar meer ook films/series in het algemeen. Een van mijn grootste hobby’s is toch wel series binge watchen. Op het nou op tv is, of meer in mijn geval op mijn computer en tablet. Als ik een serie leuk vind kan ik daar echt uren, dagen achter elkaar naar kijken. Ik krijg dan het gevoel dat ik gewoon verder moet gaan, ik kan niet wachtten tot de volgende dag. Een beetje een verslaving ja haha.

Vroeger had ik ook een kopje met film reviews op mijn blog staan. Alleen merkte ik dat die niet echt goed bekeken werd dus haalde ik hem eraf. Maar omdat bijna iedereen nu wel naar Netflix kijkt is het wel weer leuk om wat films/series voor jullie te reviewen. In elk artikel laat ik jullie 3 films of series zien die ik de afgelopen tijd heb bekeken en wat ik ervan vond. Vandaag heb ik een Mommy editie voor jullie!


The Letdown (2017) Serie

Wat ze vindt is een allegaartje van vrouwen en een man die allemaal in dezelfde boot zitten. Samen zijn ze verenigd door hun horrorverhalen, slapeloze nachten en hun identiteitsverlies. De afknapper is een humoristisch maar waarheidsgetrouw inzicht in het nieuw ouderschap, een must-watch die je herinneringen laat ophalen en tegelijkertijd zal laten huilen.

Zo leuk vond ik deze serie. En ook zo herkenbaar! Maar dat heeft iedereen wel denk ik die net bevallen is en deze serie gaat kijken. Voor moeders vind ik deze echt een aanrader! Zoveel gebeurtenissen die je als moeder mee maakt dat je jezelf helemaal kan vinden in de hoofdpersonen.

Yummy Mummies (2017) Serie

Vier vrouwen bereiden zich uitgebreid voor op hun nieuwkomers. Van boeketten met geld tot paardenkoetsen en weelderige babydouches, hun uitgaven kennen geen grenzen.

Deze serie was dus een reality show. Ik vond het echt moeilijk te geloven, want deze mensen zijn zo rijk en zo extreem! Ik vond het wel heerlijk om naar te kijken. Lekker overdreven allemaal.

Working Moms (2017) Serie

Vier zeer verschillende werkende moeders en vrienden van in de dertig proberen hun baan, gezinsleven en liefdesleven te combineren in het moderne Toronto, Canada. Ze vertrouwt op haar beste vriendin Anne, een no-nonsense psychiater en moeder van twee, die wordt geconfronteerd met een enorme familie-uitdaging.

Ik vond dit ook een geweldige serie! Net zoals bij de “Letdown” heel veel herkenningspunten. In deze serie maken de hoofdrolspelers wel wat meer heftigere dingen mee, maar dat maakt het ook allemaal wel weer spannend en interessant! Ook zeker een aanrader!

Mijn Netflix tips #1 | Heb jij deze al gezien?

Hebben jullie deze Netflix films of series al gezien?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. 14 november 2019 / 10:30

  Dankjewel voor de tips! Ik was echt net op zoek naar goede series, dus ik ga hier is aan beginnen!

 2. 14 november 2019 / 13:03

  Working Moms wel gezien, maar pakte me niet helemaal. The Letdown gaat op mijn lijstje! Zit nu momenteel in RuPaul’s Dragrace haha, maar ben voor daarna wel op zoek naar een fijne feelgood serie.
  Merel onlangs geplaatst…Last Christmas: de leukste kerstfilm van 2019?My Profile

 3. Kelsey
  14 november 2019 / 13:04

  Ik kijk niet echt naar “mama” series maar misschien moet ik deze toch maar even een kans geven.

 4. Anja
  14 november 2019 / 14:30

  Ja, tijdlang Yummy mummies gekeken, maar op een gegeven moment toch maar afgehaakt, geen idee waarom.

 5. shiva
  14 november 2019 / 20:50

  Cool was nog op zoek naar een nieuwe serie om te kijken! 😀

 6. 14 november 2019 / 22:20

  Ik heb nog geen enkele van deze gezien, maar kan me voorstellen dat je dit soort series kijkt als je net een kleintje hebt. Ze lijken me wel leuk!

 7. 15 november 2019 / 00:27

  Ze zijn allemaal nieuw voor mij maar ze komen zeker op mijn lijst te staan! Ik ben altijd opzoek naar iets nieuws dus dit kwam perfect van pas!

 8. 15 november 2019 / 10:40

  De eerste en derde heb ik gezien. Vooral the letdown vind ik erg goed. Working Moms vind ik steeds ‘platter’ en ordinairder worden.

 9. ingrid
  15 november 2019 / 13:30

  de eerste heb ik gezien de rest niet. bedankt voor de tips! had weer inspiratie voor nieuwe series nodg

 10. Frederique
  15 november 2019 / 18:30

  Ik heb deze alle drie niet gezien ook al ben ik ook Netflix verslaafd haha. De laatste serie die ik gezien heb op Netflix is The Politician, die vond ik geweldig.

 11. 17 november 2019 / 21:06

  Momenteel met breaking bad bezig.
  Daarna op zoek naar de volgende om de winter door te komen. Wie weet een can bovenstaande…
  Saskia onlangs geplaatst…Recept PompoensoepMy Profile

 12. 22 november 2019 / 14:35

  Ik heb netflix, maar al maanden niet meer gekeken. Ik hoorde ook dat er een derde seizoen van Atypical aankwam, dat wil ik wel heel graag zien.

 13. Mandy
  22 november 2019 / 15:30

  Wat een leuke tips! Ik ben ook echt netflix verslaafd, zo heerlijk om te doen. Ik ga ze onthouden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: