Horrify | Into the Dark + Win een jaarabonnement!

Horrify | Into the Dark + Win een jaarabonnement!

Halloween is alweer even voorbij, maar ik wilde toch nog even in het horror sfeertje blijven. Mensen die mij kennen weten dat ik een ontzettende horror fanaat ben. Er zijn maar weinig horrorfilms die ik niet gezien heb. Of het nou over zombies, clowns of monsters gaat je kan me er altijd wel voor porren.

Nu heb ik een streamingdienst gevonden waar je naartoe kan gaan voor maar een genre, HORROR! En dan heb ik het over Horrify. De plek waar je moet zijn voor angstaanjagende en bloedstollende films en series! Ik was zo blij toen ik dit ontdekte! Eindelijk een platform waar ik heen kon gaan en lekker kon griezelen. Ik ben gek op zombiefilms en deze staan ook gewoon bij de verschillende genre’s. Bij overige streamingsdiensten moet je naar het genre “horror” en dan scrollen totdat je eindelijk een zombiefilm tegenkomt. Maar bij Horrify staan ze nu gewoon al voor je klaar!

Horrify | Into the Dark + Win een jaarabonnement!

Wat is Horrify?

Horrify is de streamingdienst voor échte horrorfans. Horrify biedt een breed aanbod aan de gruwelijkste horrorfilms en -series: van horror classics tot recente releases, van blockbusters tot verborgen parels. Hun horror wordt geselecteerd voor en door de echte horror fan. Hierdoor ontstaat een uniek aanbod van de beste klassiekers tot de nieuwste releases. Dit maakt Horrify tot een must have abonnement voor iedere horror liefhebber! Het unieke aanbod wordt verder aangevuld door eigen producties, Horrify originals, en films en series die nog nooit eerder in Nederland te zien zijn geweest, zoals Into the Dark (2018). Horrify bestaat sinds 30 oktober 2018. Het is een online video platform voor en door horrorfans: met meer dan 350 horrorfilms en -series, speciaal geselecteerd door horrorfanaten.

Horrify | Into the Dark + Win een jaarabonnement!

Into the Dark

Into the Dark bestaat uit twaalf holiday horror stories: elke maand komt er een nieuwe aflevering uit, die zich elk afspeelt rondom een feestdag van die maand. Aflevering 1, “The Body”, gaat over Halloween en is nu te zien op Horrify. Een huurmoordenaar sleept op Halloween nacht het levenloze lichaam van zijn laatste slachtoffer met zich mee. De gasten van een Halloween feestje zijn zich totaal onbewust dat een echte moordenaar zich onder hen bevindt. Aflevering 2, “Flesh and Blood”, gaat over de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, en zal vanaf 28 november te zien zijn op Horrify.

Wat ik zo leuk vind aan Horrify is dat naast alle nieuwe horrorfilms er ook veel oudere films op staan. Films die ik vroeg als klein meisje al keek en helemaal geweldig vond. Die haalde ik vroeger bij de videotheek, alleen heb je die dus niet meer. Dus ik vond het erg leuk om weer wat oude films van vroeger terug te kijken. Kreeg er echt een beetje jeugdsentiment van haha.

Ben je nou helemaal enthousiast geworden dan kan je lid worden van Horrify door een abonnement af te nemen. Met een Horrify abonnement heb je exclusief toegang tot alle video’s op het platform. Normaal kijk je de eerste 14 dagen gratis, maar speciaal voor jou mag ik een maand gratis kijkplezier weggeven! Daarna betaal je maar €6,95 per maand. Het abonnement is ieder moment opzegbaar. Dus je zit nergens aan vast.

WINACTIE

Ik mag van Horrify twee horror fans gelukkig maken met een jaar abonnement t.w.v 69,95. Dat word dus lekker griezelen! Wat moet je hiervoor doen?

* Door deze stap krijg je automatisch een vouchercode, en mag je de eerste maand gratis kijken! Plus je maakt kans op dat gratis jaarabonnement. Wil je er na een maand toch vanaf is dat geen probleem! Horrify geeft een melding aan de drie gelukkige winnaars! En ik deel ze ook nog even op facebook!

Wat is jouw favoriete horrorfilm?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

29 Reacties

 1. 18 november 2019 / 10:00

  ik kijk al geen netflix dus dan is dit ook niet echt iets voor mij haha maar misschien wel voor de rest van het gezin want die wonen in netflix lol
  rachel onlangs geplaatst…Happy moments #12My Profile

 2. 18 november 2019 / 10:35

  Gave streamingdienst he? Ik ben het op dit moment ook aan het testen dus deze winactie laat ik even aan mij voorbij gaan x
  Bianca onlangs geplaatst…NIEUW ANAS SKINCAREMy Profile

 3. marja lamberts
  18 november 2019 / 10:53

  ja geweldig ik hou er van

  • Marushi
   Auteur
   18 november 2019 / 10:55

   Ja echt iets voor jouw he! Doe je al mee? 😀

 4. 18 november 2019 / 11:30

  Ik houd hier niet zo van haha. Maar leuk dat ze het hebben ontwikkeld.

 5. Frederique
  18 november 2019 / 11:51

  Ja ik ben ook heel blij met die oudere films erop!

 6. 18 november 2019 / 12:27

  Wat een leuke winactie! Ik ben dol op horror. Maar ik hoef geen abonnement, heb al Netflix en dat vind ik wel even voldoende.

 7. Kelsey
  18 november 2019 / 12:40

  Ik hou totaal niet van horror, maar mijn vriend wel. Ik zal het even tegen hem zeggen, misschien wilt hij wel mee doen.

 8. 18 november 2019 / 18:47

  Ooooh dit hadden ze “vroeger” moeten hebben. Dan was ik vast een groot fan geweest. Nu laat ik dit soort abonnementen liever links liggen. Anders zit ik al mijn (kostbare) vrije tijd naar een scherm te staren… hihi.
  Deborah onlangs geplaatst…In liefdevolle herinnering…My Profile

 9. shiva
  18 november 2019 / 20:37

  Cool, met de wintermaanden heb ik wel zin om even te griezelen. Ik doe zeker mee! 😀

 10. 19 november 2019 / 02:56

  Oeh, dit kan van tijd tot tijd best een leuke aanvulling zijn. Al ben ik vooral van de psychologische horror en niet van het bloeddruiperige horror of dat je denkt ga die kamer niet in, hallo 100 alarm ?bellen en dan toch doen. Kortom, hoe van goede, doordachte horrors, die je meeslepen door en je soms voor een raadsel plaatsen.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Mijn eerste ervaring met Disney+My Profile

 11. 19 november 2019 / 09:26

  Hoe leuk is dat! Maar ik kan helaas echt niet tegen horrorfilms (ik weet het, ik ben een loser). Veel succes iedereen <3

 12. 19 november 2019 / 12:30

  De allerengste vond ik toch wel The Ring denk ik. Daar heb ik echt wel nachtmerries van gehad.

 13. Jouvence
  19 november 2019 / 16:27

  Wat leuk dat je 2 abo’s mag weggeven. Ik heb niks met horror, maar mijn man wel.

  • Marushi
   Auteur
   19 november 2019 / 19:57

   Misschien vind je man het dan leuk om mee te doen hihi

 14. 20 november 2019 / 09:21

  Mijn man is helemaal van de Horror, ik heb er niks mee.
  Ben niet bang, maar vind het gewoon niks aan hahaha

  Wij hebben wel netflix sinds kort, dus hij kijkt daar veel horror op. Ook af en toe via het Interactieve deel van Ziggo.

  Supertof dat je dit weg mag geven!
  Daisy onlangs geplaatst…Beauty Kitchen: Duurzame beautycadeaus voor de decembermaandMy Profile

 15. 20 november 2019 / 10:01

  Horror is echt niets voor mij. Ik vind het te eng om te kijken.haha. Ik gun iemand anders dit abonnement.

 16. ingrid
  20 november 2019 / 16:42

  ik ben niet meer zo van het horror genre dus sla even over haha

 17. 23 november 2019 / 00:11

  Ik ben niet echt een horror fan, maar meer voor het thriller genre – uitgezonderd sommige series zoals the walking dead 🙂

  • Marushi
   Auteur
   24 november 2019 / 20:58

   Jaaa the walking dead is echt geweldig! 😀

 18. 24 november 2019 / 19:19

  Brrrr horror is niks voor mij! Ik kijk liever een romantische en rustige film Hahah! Zelf heb ik videoland en ik ben erg tevreden.

  • Marushi
   Auteur
   24 november 2019 / 20:56

   Hahah dan heb ik binnenkort wel wat leuks voor jouw! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: