Voor het eerst met Kenji naar de Sinterklaas intocht

Voor het eerst met Kenji naar de Sinterklaas intocht

Afgelopen zaterdag was het zover! We gingen voor het eerst met Kenji naar de Sinterklaas intocht. Volgens het formuliertje wat ik had zou alles om half 11 starten. Dus we moesten vroeg op, lekker ontbijten en dan door om mijn moeder op te halen. Sinterklaas kwam via de boot in Overschie aan, nog geen 2 minuten van waar mijn moeder woont. Ideaal dus!

Qua kou viel het gelukkig wel mee, het was goed te doen. Alleen Kenji had echt super koude handjes. Maar zijn handschoentjes wou hij absoluut niet aan! Mijn moeder had een pieten pakje voor hem gekocht, zo schattig! De broek daar verzoop hij in, dus die kon hij niet aan. De pietenmuts zat prima, alleen staken er een paar draadjes uit. Ik kan daar echt niet tegen, dus heb ik als een muts aan die draadjes lopen pielen. Gelijk zijn hele mutsje naar gort. Gelukkig zie je dat op de foto’s niet echt haha. Er zat ook nog een kraag bij maar al snel begon hij te miepen dat het af moest. Later heb ik nog geprobeerd om hem om te doen, maar zodra hij dat ding zag begon hij te krijsen. Dan niet!

Voor het eerst met Kenji naar de Sinterklaas intocht

Samen met papa en oma op de foto. Kenji kan heel leuk lachen, maar als hij moet poseren dan kijkt hij altijd heel strak en serieus. Echt totaal niet geïnteresseerd haha.

Voor het eerst met Kenji naar de Sinterklaas intocht
Voor het eerst met Kenji naar de Sinterklaas intocht

Het duurde wel lang voordat Sinterklaas kwam, dus even een koekje tussendoor. In het begin dacht ik dat het nog wel mee viel met de drukte. Maar hoe later het werd hoe drukker! Blijkbaar begon om half 11 de pietendisco en sinterklaas kwam pas een uur later! Stonden we daar met ons goeie gedrag pfff.

Voor het eerst met Kenji naar de Sinterklaas intocht
Voor het eerst met Kenji naar de Sinterklaas intocht

En daar kwam de pakjesboot aan! Kenji keek er erg geïnteresseerd naar, maar begrijpen doet hij nog niet. Hij kreeg wel een handje met pepernoten die hij maar al te graag oppeuzelde.

Voor het eerst met Kenji naar de Sinterklaas intocht

Onderweg naar huis even met mama en oma spelen. 1, 2, 3 en dan hoppa de lucht in! Lachen dat hij deed, dat vind hij echt heel leuk.

Zijn jullie naar de sinterklaas intocht geweest?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. Lieke
  19 november 2019 / 11:23

  Dat pietenmutsje is heel erg schattig!
  Ik ben niet naar de intocht geweest.
  Ik moest helaas werken anders was ik wel met mijn neefjes gegaan.

 2. 19 november 2019 / 12:13

  Met kleintjes is dit zo leuk om te doen! 🙂
  Zoiets blijft toch sweet om te doen!
  Maar stiekem ben ik wel blij dat ik daar nu helemaal vanaf ben hoor.. 😛
  melanie onlangs geplaatst…Fly away… again! #3My Profile

 3. Anja
  19 november 2019 / 22:26

  Wat ziet hij er schattig uit met die pietenmuts! Wij zijn niet geweest, mijn kinderen zijn er te oud voor 😉

 4. 20 november 2019 / 08:05

  Hier hebben we het alleen op tv gekeken, ze zijn te od om hier echt naar de intocht te gaan. Als ze klein zijn is het leuk, helemaal als ze het echt allemaal gaan beseffen, die spannende koppies, van komt hij dit jaar echt weer! Leuke tijd.

 5. 20 november 2019 / 10:59

  Omg ik vind Kenji echt zo cute! Dat serieuze gezichtje, haha, love it!

 6. 20 november 2019 / 11:06

  Nee, ik keek die meestal gewoon op tv omdat ik niet zo’n fan ben van veel drukte. Konden jullie wel wat zien?

  • Marushi
   Auteur
   20 november 2019 / 11:30

   Ja wij wel. We waren er vroeg bij haha. Maar het is ook niet echt mijn ding whuaha

 7. ingrid
  20 november 2019 / 16:44

  ja zeker wij zijn ook geweest en was weer fantastisch voor de kids

 8. 21 november 2019 / 11:21

  haha het is echt zo’n mooi kindje.. liefde voor die glimlach

 9. Kelsey
  21 november 2019 / 11:28

  Awww wat een droppie is het toch!

 10. shiva
  21 november 2019 / 12:40

  Wat een schattige baby is het toch ook! Heel leuk, ik ben zelf niet geweest maar vind het wel leuk om alle kindjes te zien wachten op sinterklaas

 11. Jouvence
  25 november 2019 / 21:56

  Wat een super leuke en schattige foto’s allemaal! Ziet er gezellig uit.

 12. 27 november 2019 / 22:46

  Wat leuke foto’s zijn het weer.
  O, is altijd een feestje als de sint komt.
  Als mijn zoontje klein was deed ik mijn man deze ook altijd, vinden ze kei leuk.
  Heidi onlangs geplaatst…Dagje naar Vlissingen.My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: