Brikkon komt met houten Nijntje collectie

Brikkon komt met houten Nijntje collectie

Rotterdam, 12 november 2019 – De Rotterdamse speelgoedmaker Brikkon lanceert een collectie met Nijntje en haar vriendjes. Met de drie nieuwe modellen kunnen kinderen vanaf 2 jaar bouwen en spelen met de bekende grote bouwstenen zoals DUPLO. Het duurzame houten speelgoed wordt geleverd met bouwstenen gemaakt uit bioplastics (BiOBUDDi) maar is natuurlijk ook te gebruiken met de DUPLO die kinderen thuis hebben liggen.

Voor kinderen die meer LEGO dan DUPLO hebben, zijn er ook BRIKKON-modellen voor kleinere bouwstenen. Van een toren, huis en brug die te combineren zijn tot stad, tot een vogel, ninjatempel en ruimteschip. Met de houten bouwplaten maken kinderen de mooiste bouwwerken waarbij ze hun bestaande blokjes kunnen hergebruiken.

Brikkon komt met houten Nijntje collectie

Hoe werk het?

Brikkon is eenvoudig te bestellen via Brikkon.nl en wordt gratis in Nederland bezorgd. Ook steeds meer winkels verkopen het speelgoed (verkoopadressen op de website). Alle Brikkon bouwpakketten zijn plat dus passen door de brievenbus (of de schoorsteen). Kinderen kunnen meteen aan de slag. Eerst de bouwplaat in elkaar zetten en dan met eigen of meegeleverde steentjes verder bouwen. Totdat er een prachtig bouwwerk ontstaat dat een plekje in de woonkamer krijgt, waar eindeloos mee gespeeld wordt of direct weer afgebroken wordt om weer iets nieuws te kunnen bouwen. Het speelgoed is helemaal uit hout gesneden en wordt geproduceerd in Rotterdam. Kinderen kunnen met verf of stiften de modellen naar eigen smaak customizen.

Brikkon komt met houten Nijntje collectie

Over Brikkon

Brikkon maakt sinds 2014 houten doorbouwplaten waarmee kinderen worden uitgedaagd om hun bestaande LEGO en DUPLO te hergebruiken. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, dus ook nog eens helemaal duurzaam. Met de houten doorbouwplaten van Brikkon bouwen kinderen de mooiste fantasiebomen, wonderdieren en sprookjeskastelen. Gewoon, met de bekende bouwstenen van o.a. LEGO en DUPLO. Brikkon daagt kinderen uit om hun creativiteit te gebruiken en geeft ze een goede tool in handen om er (weer) mee te starten. Brikkon is bedacht en gemaakt in Rotterdam, Nederland. De prijzen variëren van €7,95 tot €69,95.

Wat vind jij van deze Nijntje collectie?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

7 Reacties

 1. shiva
  24 november 2019 / 17:33

  Mijn neefjes zijn gek op nijntje, en ik zelf ook haha!

 2. Mandy
  24 november 2019 / 23:26

  Naaahw! Dit ziet er zo lief uit, ik vind nijntje echt zo lief. Kan me eigenlijk niet herinneren of ik er groot fan van was of niet

 3. Kelsey
  25 november 2019 / 12:26

  Wat schattig zeg! Ziet er leuk uit!

 4. 25 november 2019 / 17:04

  Wat schattig! Ik vind het er leuk uit zien. Nijntje blijft leuk.

 5. Eveline
  26 november 2019 / 21:27

  Ziet er leuk uit voor die kleintjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: