Een Winter Wonderland in de Intratuin.

Een Winter Wonderland in de Intratuin.

Vorige week was ik vrij en besloten mijn moeder en ik, om met Kenji naar een Intratuin te gaan. Ik kom er eigenlijk nooit, ik heb geen tuin en geen planten thuis. Ik heb er dus eigenlijk weinig te zoeken. Maar steeds vaker zag ik leuke foto’s in kerstsferen op Facebook voorbijkomen, van vrienden die met hun kindjes naar een Intratuin waren geweest.

Dat zag er zo gezellig uit dat ik toch maar besloten had om even een kijkje te gaan nemen. Wij gingen naar de Intratuin in Pijnacker. Naast dat je alles voor je tuin en toebehoren kan kopen hebben ze de winkel echt in een kerst sfeer gestoken. En kan je heel veel kerst producten voor in en buitens huis aanschaffen.

Een Winter Wonderland in de Intratuin.

Al zodra je de tuincentrum binnen loopt is het alsof je in een winter wonderland ben. Er staan over overal prachtige kerstbomen en versierde decors. Super leuk om foto’s mee te maken.

Een Winter Wonderland in de Intratuin.
Een Winter Wonderland in de Intratuin.

Ik liep door de gangen en je komt echt ogen te kort. Even voelde ik me alsof ik in de Efteling was. Overal gebeurden dingen. Lichtjes die aan gaan, dingen die bewegen, geluidjes om je heen. Echt super leuk en gezellig.

Een Winter Wonderland in de Intratuin.
Een Winter Wonderland in de Intratuin.
Een Winter Wonderland in de Intratuin.

Bij deze trolletjes kon je centjes doneren voor het goede doel. Kenji mocht ook een paar centjes gooien. Leuk dat hij het vond! Alleen meneer kan nog niet echt goed gooien dus de centjes belandde eerst heel de tijd voor het water in plaats van in het water.

En toen kwamen we bij het treintje aan. Er zaten al een laar oudere kinderen in te brullen van plezier. Je moest op een knop drukken en inhouden en dan ging het treintje rijden. Maar Kenji is nog zo klein en onstabiel. Ik was bang dat hij eraf zou vallen. Dus mijn moeder drukte de knop in en ik liep nerveus naast het treintje. Na de derde ronde gaf ik het op. Kenji bleef keurig zitten en aan het stuur draaien. Hij vond het geweldig!

Ik vind kerstbomen zo gezellig! Sinds 2 jaar hebben wij gekleurde lichtjes zoals de middelste boom. Ik ben er zo blij mee dat had ik echt jaren eerder moeten doen. Het geeft mij zo’n gezellig en warm gevoel.

Naast de kerstbomen en ornamenten, had je nog duizenden andere producten voor de kerst. Ik werd er een beetje hebberig van. Ik wou alles wel kopen!

Kijk dan wat een geweldige ornamenten! Oke ik zou het zelf niet zo snel in de boom hangen. Maar ik vind het echt geweldig creatief. Een lust voor het oog om naar te kijken.

Uiteindelijk waren we zo moe van al dat wandelen door de Intratuin, dat we even bij moesten komen in deze geweldige stoelen! Meneertje en ik hebben het reuze naar ons zin gehad! Het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan niet wachten tot kerst!

Ga jij weleens naar een intratuin?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

15 Reacties

 1. 26 november 2019 / 09:46

  wij gaan altijd naar de intratuin en zeker met de kerst ondanks dat ik niks met de kerst heb vind ik het altijd heerlijk om tussen die prulletjes te snuffelen en kom dan ook altijd weer met de grootste onzin thuis hhahah
  rachel onlangs geplaatst…Kassakoopjes #1My Profile

 2. 26 november 2019 / 09:51

  Ik vind het ook super leuk om daar even rond te kijken. Afgelopen zaterdag ben ik bij Tuinland geweest. Ook daar was de kerstshow prachtig.

 3. ingrid
  26 november 2019 / 10:04

  altijd leuk en zo mooi om naar toe te gaan en je ogen uit te kijken

 4. 26 november 2019 / 13:04

  Zo leuk! Ik ben al naar ‘onze’ Tuinwereld geweest, maar ik wil zeker ook nog een keer naar de Intratuin in Duiven, die hebben geloof ik de grootste kerstshow van Nederland.
  Jenn onlangs geplaatst…Restaurant | Osteria Pomodoro in LentMy Profile

 5. 26 november 2019 / 19:03

  Wat hebben jullie het gezellig gehad. En wauw, wat een spullen!
  Ik ga vrijwel nooit naar Intratuin. Ik ben daar niet zo van, maar ik kan mij voorstellen dat er mensen zijn die het heerlijk vinden om daar rond te struinen en zeker in de kerstperiode.

 6. Eveline
  26 november 2019 / 21:26

  Wat ziet dat er allemaal super gezellig uit zeg! Bedankt voor de tip

 7. 26 november 2019 / 22:47

  Wauwww, it’s magic, everywhere! 😉 Ik kom er bijna nooit, maar wil wel nog voor kerstspulletjes gaan neuzen. Maar denk dat ik daarvoor eerst naar Cranenbroeck ga.
  Simone onlangs geplaatst…Eten in Cancùn: 6 Foodie Hotspots!My Profile

 8. shiva
  27 november 2019 / 21:26

  Ziet er echt heel leuk uit! En wat is kenji schattig in dat treintje!

 9. Mandy
  28 november 2019 / 08:36

  Ik vind zulke kerst shows geweldig! Alleen met kerst kom ik eigen bij tuincentra’s , deze ziet er ook heel mooi uit! Prachtige fotos

 10. Kelsey
  28 november 2019 / 10:11

  Bij ons staat de boom al! Vind het zo gezellig in huis.

 11. 28 november 2019 / 13:29

  Onze boom staat al, wij waren er ook wel erg vroeg bij hoor.. onze eerste boom.. dan kan je gewoon niet wachten! wat hebben jullie toch een prachtig mannetje.
  Rachel onlangs geplaatst…(kleine) badkamer inspiratieMy Profile

 12. 29 november 2019 / 22:58

  Ik vind het altijd erg gezellig om de kerstversiering bij de Intratuin te bekijken. Even lekker rondkijken en inspiratie op doen. Dit jaar zijn we nog niet geweest, wel bij een andere tuincentrum (maar die viel best tegen als je Intratuin gewend bent)
  Saskia onlangs geplaatst…Donkere dagen voor kerstMy Profile

 13. Frederique
  30 november 2019 / 18:16

  Ah dat ziet er echt zo enorm gezellig uit! Wie heeft er nog kerstmarkten nodig als je Intratuin hebt haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: