Kneipp event | Goodbye Stress, Hello positive energy

Kneipp event | Goodbye Stress, Hello positive energy

Vorige week was ik uitgenodigd voor een Kneipp event “Goodbye Stress, Hello Positive energy! Het event nam plaats in Utrecht in de Hoog Catharijne straat. Hier in dit winkelcentrum was deze nieuwe Kneipp giftshop/pop-up store geopend. En wat zag hij er mooi uit zeg!

Voor mij was het wel even stressen. De tomtom (rot dingen) had mij eerst een verkeerde kant op gestuurd. Toen ik eenmaal het winkelcentrum gevonden had duurde het nog een half uur voordat ik de winkel eenmaal gevonden had. Ik was helemaal gestrest. Ik heb er namelijk een hekel aan wanneer ik ergens te laat voor kom, gelukkig was er een inloop. Ik kwam daar dus gestrest aan op een “Goodbye Stress” event haha. Gelukkig kon ik me hierna relaxen en lekker genieten van dit event.

Kneipp event | Goodbye Stress, Hello positive energy

Gastsprekers Evelyn en Karlijn van @holistiknl vertelde ons hoe je op een holistische manier om kan gaan met stress. En hoe je dat weer omzet in positieve energie. Ook vertelde ze over de plekken in het lichaam waar stress zich verzameld, en tips hoe je ervoor kan zorgen dat je hier van af komt. Super handig en interessant! Ik vond de “gezichts yoga” erg grappig om te zien. En heb het ook al thuis geoefend hihi.

Kneipp event | Goodbye Stress, Hello positive energy
Kneipp event | Goodbye Stress, Hello positive energy

Ook was er een inpakworkshop. Dat leek me echt super om te doen, maar ik was zo druk aan het kletsen met mensen dat het op een gegeven moment toch te laat werd om er nog aan mee te doen. Ook kon je een op maat gemaakt gedicht van gedichtenkunstenaar @demanmetdepen aanvragen. Ik vroeg er een aan voor mijn moeder. Ik vond hem echt super leuk geworden!

Kneipp event | Goodbye Stress, Hello positive energy

Op dit evenement kon je ook een stoelmassage krijgen om te ontspannen. Voor mij was het wel even afzien. Ik zit altijd gigantisch in de knoop dus dat krijg je niet zomaar even weg. Dus ik moest wel even op mijn tandjes bijten. Maar na afloop voelde ik me toch wel een stuk lichter.

Kneipp event | Goodbye Stress, Hello positive energy
Kneipp event | Goodbye Stress, Hello positive energy

Bij binnenkomst kregen we een lekker drankje aangeboden. En tijdens de gehele event bleven de lekkere hapjes langskomen. Sommige dingen zagen er best apart uit. Maar ik vond ze allemaal super lekker!

En natuurlijk kregen wij van Kneipp een presentatie over hun nieuwe lijn ‘Goodbye Stress’. Waar ik ondertussen een hele grote fan van ben. We kregen ook een goodiepakket mee met de producten van deze lijn. Die ga ik binnenkort voor jullie reviewen!

Ik kwam weer heel veel bekende bloggers tegen. Claudia van Beautytag. Het was al weer een tijdje geleden dat ik haar voor het laatst zag. Maar ik vind het zo’n gezellig mens! En natuurlijk Hellen van babymomtalk. Met deze powervrouw heb ik al eens eerder samen gewerkt voor haar events. Het was zo leuk om jouw ook weer eens te zien. Zo inspirerend ben je!

Deze pop-up store is tot en met 5 december geopend. Dus als je tijd heb zou ik zeggen ga snel een kijkje nemen! Misschien vind je er nog wel een leuk kerstcadeautje!

Gebruik jij de producten van Kneipp?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

25 Reacties

 1. 28 november 2019 / 10:09

  Ohh dat ziet er onwijs leuk uit zeg! Zonde dat je zo gestrest aankwam, maar dan kan je wel weer extra ontspannen natuurlijk!

 2. Kelsey
  28 november 2019 / 10:11

  Leuk event! Ik ben dol op Kneipp producten, vind ze altijd erg fijn.

 3. 28 november 2019 / 10:56

  Ik kn er ook slecht tegen als ik ergens te laat kom en Hoog Catharijne is al zo veranderd, dat je moest zoeken, snap ik wel. Ik gebruik geen Kneipp. Ik had vroeger een vriendin die was er helemaal dol op. Dat was altijd makkelijk cadeaus kopen.

  • Marushi
   Auteur
   28 november 2019 / 11:34

   Ik was er zelf nog nooit geweest. Maar ik werd van verdieping naar verdieping gestuurd haha.

 4. 28 november 2019 / 10:57

  wat een gezelligheid 😀 en nee ik gebruik zelf niks van kneipp

 5. 28 november 2019 / 11:32

  Ah wat jammer! Ik kon die dag niet, ziet er zo geweldig uit. Lekker rustgevend en inspirerend. Ja, ik hou echt van Kneipp! Vorig jaar had ik een geurkaars en van die stokjes, die waren zo fijn. En natuurlijk de doucheproducten 🙂
  Merel onlangs geplaatst…Horoscoop december 2019 | De Ram op een tweesprongMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   28 november 2019 / 11:34

   Wat jammer!! Was super leuk geweest om je daar te zien! ^^

 6. 28 november 2019 / 11:36

  Wauw, dat zag er echt een heel leuk event uit! Zag al wat kiekjes op instastories voorbij komen, en zag er zoooo gezellig uit! Zelf ook grote fan van Kneipp! Zeker van hun massageolie!

 7. 28 november 2019 / 12:17

  Wat een gezellig event. En de hapjes zien er inderdaad grappig uit!

 8. 28 november 2019 / 15:09

  Ik gebruik eigenlijk nooit producten van kneipp! Dat event zag er leuk uit, heel tof ingericht!
  Liefs,
  Elles

 9. 28 november 2019 / 16:41

  Wat ziet het er gezellig uit! Ik ben zeker bekend met kneipp, krijg ook regelmatig een leuk product opgestuurd.

 10. 30 november 2019 / 00:30

  Wat een leuk en gezellig evenement. En wat leuk zeg o.a. een inpakworkshop. Ik gebruik niks van Kneipp. Geen reden voor eigenlijk, ik gebruik een aantal vaste producten/merken.

 11. Frederique
  30 november 2019 / 17:40

  Ha dat klinkt echt als een leuk evenement en wat goed dat je zo gestressed was dat je het allemaal meteen kon testen haha 😉

 12. Mieke | Miek's Mind
  4 december 2019 / 09:03

  Ziet er echt enorm leuk en gezellig uit! wat een feestje om bij te zijn

 13. Natascha - Beautyopinie
  9 december 2019 / 16:13

  Zo, eindelijk heb ik de tijd gevonden om je site weer eens helemaal bij te lezen 🙂 Vond het super leuk om je eens in het echt gezien te hebben ook al hebben we niet zo lang kunnen kletsen. Ik blijf je weer volgen!

 14. Mandy
  12 december 2019 / 19:41

  Ik heb wel producten van kneipp gebruikt, nu toch ingeruild voor rituals, leuke foto’s! Ziet er heel gezellig en lekker uit allemaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: