Happy Thoughts #33 | November 2019

Happy Thoughts #33 | November 2019

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een Happy Thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van november.

We hebben Vice zijn verjaardag gevierd ♥ Mijn vriendinnetje Cheryl is verloofd! ♥ zwangerschaps shoot gedaan voor Monique ♥ Naar het eerste Mama influencers event geweest van Mamaplaats ♥ Met Vice bij Taco Mundo wezen gegeten ♥ Leuke nieuwe samenwerkingen aangegaan ♥ Mijn vriendinnetje Alice is jarig geweest ♥ Wezen High tea’en voor Alice haar verjaardag ♥ Een leuk interview gehad over babyvoeding ♥ Naar een Kneipp event geweest ♥ Veel leuke bloggers weer gezien of juist voor het eerst ontmoet! ♥ Naar het bloggers and Brands event geweest ♥ Met Vice, oma en Kenji naar het Sinterklaas intocht geweest. ♥ Met Alice wezen lunchen bij Mr.Salad

Happy Thoughts #33 | November 2019

Sinterklaas intocht

Dit jaar gingen we voor het eerst met Kenji naar de Sinterklaas intocht. Sinterklaas kwam via de boot in Overschie aan, nog geen 2 minuten van waar mijn moeder woont. Ideaal dus! Qua kou viel het gelukkig wel mee, het was goed te doen. Alleen Kenji had echt super koude handjes. Maar zijn handschoentjes wou hij absoluut niet aan! Mijn moeder had een pieten pakje voor hem gekocht, zo schattig! Kenji keek erg geïnteresseerd naar sinterklaas en de pieten, maar begrijpen doet hij nog niet. Hij kreeg wel een handje met pepernoten die hij maar al te graag oppeuzelde.

Verjaardag Alice

Mijn vriendinnetje Alice was jarig geweest en dat werd gevierd door middel van een High tea bij restaurant By Ami. Ik was er nog nooit geweest, maar de inrichting zag er echt geweldig uit! Heel kleurrijk allemaal. De High tea was ook net iets anders dan wat ik normaal heb meegemaakt. Wat “luxere” hapjes/smeersels en minder zoete dingen. Maar het was erg lekker!

Wat was jouw leukste moment in de maand november?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. 29 november 2019 / 08:39

  Wat leuk zo een lijstje en wat goed om op te schrijven want zo zie je toch wat een hoop leuke dingen je doet in de maand. Hier was het vooral een dagje met de man op stap, wat me is bijgebleven.

 2. 29 november 2019 / 10:28

  wat een leuk overzicht 😀 en poehh ja dat blijft voor mij toch de ijshockey 😀

 3. ingrid
  29 november 2019 / 13:06

  de sinterklaas intocht was hier ook ene groot feest. en onze dochter was jarig in november

 4. 29 november 2019 / 16:02

  Heerlijk altijd, dit soort geluksmomentjes. Ik ben me al sinds ik blog voor aan het nemen om dit soort lijstjes te maken. Moet er toch echt eens mee gaan beginnen, haha.

 5. Kelsey
  30 november 2019 / 14:17

  Mooie momentjes! Leuk om er zo terug naar te kijken

 6. Frederique
  30 november 2019 / 18:06

  November was niet zo’n leuke maand bij ons maar dit soort lijstjes vind ik wel heel fijn omdat je, ook als het eens niet zo’n leuke maand is, even focust op de positieve dingen. Die zijn er altijd, hoe klein ook. Ik kreeg een nieuwe baan eergisteren en het gips van mijn zoontje ging eraf (ja gips ging er ook op in november maar daar kijken we dan dus juist niet naar haha)

 7. 1 december 2019 / 11:41

  Wat een heerlijke momenten allemaal. Zelf vooral veel gewerkt.

 8. 1 december 2019 / 15:32

  Leukste november-moment…. euh, ik ben zowat de hele maand ziek geweest, dus heb me vrij ellendig gevoeld en niet veel gedaan… daarom was het misschien gewoon gisteren toen ik naar de nieuwe voorstellen van Kamal Kharmach ging kijken.

 9. 1 december 2019 / 15:50

  Mijn vriendin die me in ene brief schreef waarom ze me zo graag ziet, was zonder twijfel het mooiste moment van de hele maand

 10. 2 december 2019 / 01:20

  Heel leuk om op te schrijven. Zou voor mij ook goed zijn, ik heb vaak de neiging om alleen de negatieve dingen te onthouden. Terwijl er ook juist zoveel leuke dingen zijn om bewust van te zijn en te onthouden!

 11. Jouvence
  3 december 2019 / 18:03

  Wat heb je allemaal leuke dingen gedaan! Terecht dat ze op je happy thoughts lijstje staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: