Wegzwijmelen deze kerst met de films van WithLove | + Winactie t.w.v € 59,95

Wegzwijmelen deze kerst met de films van WithLove | + Winactie t.w.v € 59,95

Het is nu de perfecte tijd om lekker op de bank te liggen met een warm dekentje, en wegzwijmelen bij heerlijke feelgoodfilms. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar rond de kersttijd vind ik het altijd fijn om naar romantische films te kijken. Een romantische happy ending geeft mij altijd een warm gevoel van binnen. Nu heb ik een streamingdienst gevonden waar alleen maar romantische films en series op staan!

Perfect voor mijn innerlijke romanticus. WithLove is namelijk dé romantische streamingdienst van Nederland. De plek om te ontspannen met prachtige feelgoodfilms en -series. Hun doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen: moeders met jonge kinderen, vriendinnen die van feelgoodfilms houden, carrièrevrouwen die even de drukte willen uitschakelen. Vrouwen die gewoon even helemaal lekker willen wegzwijmelen bij deze hartverwarmende films.

Wegzwijmelen deze kerst met de films van WithLove | + Winactie

Xmas WithLove

Maar naast de romantische romcoms hebben ze nu ook kerstfilms. Ideaal om even lekker in de kerstsfeer te komen! Vanaf 19 november wordt WithLove → Xmas WithLove. Dan staan er elke week vijf nieuwe kerstfilms online en vanaf 1 december zelfs elke dag een nieuwe film. In totaal verschijnen er ruim 70 kerstfilms op Xmas WithLove. Van Merry Kissmas en Christmas With A Prince tot A Christmas Wedding Date en Runaway Christmas Bride. De ene film is nog zoeter dan de andere. Perfect voor de echte kerstfan!

Overal en onbeperkt, WithLove.tv werd op 19 december 2018 gelanceerd in Nederland. De romantische films en series worden geselecteerd voor en door romantiek fans. Dit maakt het aanbod uniek! Met een abonnement van € 5,95 euro per maand kun je op elk apparaat genieten van alle 250 films. De eerste maand geven we jouw gratis! Mocht je toch geen vast abonnement willen is dat geen probleem. Afzeggen is kosteloos!

WINACTIE

Ik mag maar liefs drie mensen gelukkig maken met een jaar abonnement t.w.v 59,95. Dat word lekker zwijmelen! Wat moet je hiervoor doen?

* Door deze stap krijg je automatisch een vouchercode, en mag je de eerste maand gratis kijken! Plus je maakt kans op de gratis jaarabonnement. Wil je er na een maand toch vanaf dan is dat geen probleem! WithLove geeft een melding aan de drie gelukkige winnaars! En ik deel ze ook nog even op facebook!

Meedoen met deze winactie is mogelijk t/m zondag 8 december 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. En het word ook nog bekendgemaakt op Facebook.

Houden jullie ook zo van romantische films?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. 3 december 2019 / 08:34

  Ik ben er dol op, met als favoriete kerstfilm Love Actually. Ik ben alleen de enige thuis die van romantische films houd, dus hoe leuk ik de win actie ook vind, ik geef hem graag aan iemand die er echt veel naar kan kijken.

 2. 3 december 2019 / 10:54

  Wat handig al die films uit hetzelfde genre zo bij elkaar. Ik kende Horrify, maar dit lijkt me ook handig.

 3. 3 december 2019 / 12:02

  ik kijk al geen netflix en geen films omdat ik dat gewoon weg het geduld niet voor heb hahah maar leuke win actie!!

 4. 4 december 2019 / 08:18

  Ahhh wat super leuk dit. Ik ben dol op Kerstfilms en heb er nog geen enkele gezien dit jaar, omdat het zo druk is. Het wordt snel wat rustiger, dus met deze dienst zou ik wel een fijne inhaalslag kunnen maken. Love it! <3

 5. 5 december 2019 / 22:30

  Ja ik doe graag mee!
  Ben benieuwd! Ik hou van zwijmel movies!!!

 6. Frederique
  7 december 2019 / 22:49

  Leuke keuze aan films hebben ze ook vind ik. Ik houd wel van romantisch op zijn tijd maar niet te vaak 🙂

 7. 10 december 2019 / 09:42

  ik sla het even over goed 😉 heb niks met kerst en films kijk ik niet omdat ik geen geduld heb daarvoor hahah

 8. 11 december 2019 / 18:41

  Leuke win actie. Er staan zeker leuke films op. Maar ik ga er voor passen.

 9. 12 december 2019 / 08:59

  Ik kijk suuuupergraag romantische films! Ik heb net een jaarabonnement van WithLove!

 10. Eveline
  12 december 2019 / 20:03

  Lijkt me erg leuk! Ik doe graag mee!

 11. Mieke | Miek's Mind
  23 december 2019 / 10:58

  Ik ben echt dol op romantische films, romcoms is echt mijn ding! Helaas kan ik niet meer meedoen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: