Spam je blog! 13# December editie

Spam je blog! 13# December editie

Het is weer tijd voor een “spam je blog” editie! We zitten alweer in december! Hebben jullie de kerstboom al staan? Ik nog niet door omstandigheden, maar ik kan niet wachtten om hem op te tuigen! Er is afgelopen maand van alles en nog wat gebeurd. Helaas voor mij heb ik een beetje een vervelende tijd achter de rug. Er zijn heel veel dingen gaande op het moment in mijn leven. Een paar leuke, maar ook veel vervelende dingen helaas.

De mensen die mij volgen op Instagram hebben waarschijnlijk gezien dat ik afgelopen week in Benidorm was. We hadden bericht gekregen dat mijn oma daar in het ziekenhuis lag. Heel veel gedoe met verzekeringen en het ziekenhuis. Want iedereen spreekt daar natuurlijk Spaans en heel slecht of weinig Engels. We hopen dat de verzekering snel alles geregeld heb en dat ze aankomende week naar Nederland komt. Even duimen allemaal!

Spam je blog! 13# December editie

Maar vandaag heb ik dus weer een ouderwetse “Spam je blog” voor jullie. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op. Ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je Instagram, Facebook of snapchat mag je neerzetten! Ga hier naar de vorige Spam je blog.

SPAMMEN MAAR!
Volg je mij al op instagram en facebook?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. 9 december 2019 / 14:40

  Sterkte met je oma..ik duim voor je mee.

  Mijn naam is Rachel Kromdijk, 27 jaar op 8.8.2019 getrouwd en sindsdien inspireer ik veel mensen op interieurgebied! Maar ik schrijf ook enorm vaak over lifestyle dingen, recepten, bulletjournal spreads etc.
  Rachel onlangs geplaatst…Maxwonen tv meubel & onze woonkamerMy Profile

 2. 9 december 2019 / 17:14

  Hope komt alles goed met je oma.
  Hier sta de kerstboom niet, maar eerder decoratie.
  Super leuk om ons blog hier te spannen.

  Ik ben Heidi een Belgische blogger en ik blog voornamelijk over mijn leven.
  Over de leuke uitstapjes en ook over andere dingen die mij blij maakt in mijn leven.
  Kom zeker eens een kijkje nemen en laat zeker reasie achter zou ik heel fijn vind.
  Dat kom ik zeker eens bij je ook langs 🙂

  https://ontdekkingshome.wordpress.com/
  Heidi onlangs geplaatst…“is het al bijna kerst”-tagMy Profile

 3. 9 december 2019 / 19:42

  Veel sterkte met je oma. Hopelijk komt alles snel in orde!

  Ik ben Eliza, een belgische blogger. Op mijn blog focus ik mij vooral op mensen informeren over een gezonde lifestyle, zowel fysiek als mentaal. Dit hangt vast aan mijn (toekomstig) coachingsbedrijf die zich richt op milenials die op zoek zijn naar balans in hun leven.

 4. 9 december 2019 / 19:43

  Veel beterschap met je oma. Vreselijk als de verzekering moeilijk doet. Hopelijk is het snel opgelost.

  Mijn blog gaat over lifestyle en outdoor. Momenteel heb ik nog wat problemen met veel stappen maar toch wil ik een positieve draai er aan geven.

  https://sanlavie.be

 5. 9 december 2019 / 22:31

  Hopelijk kan je oma snel terug richting Nederland! Slecht dat ze in het ziekenhuis in zo’n toeristisch gebied zo gebrekkig Engels spreken.

  Mijn naam is Amy, ik ben 26 jaar jong en heb fibromyalgie. Op mijn blog Jouvence vind je voornamelijk artikelen over beauty & lifestyle, maar er komen ook persoonlijke ervaringen en gerechten tussendoor.

  Instagram: @blogjouvence

 6. 10 december 2019 / 15:22

  Sterkte met oma! <3

  Ik heb mijn blog al heel lang niet meer gepromoot, dus ik waag nog eens een kansje! 🙂
  Ik blog sinds 2015 op Sim's Cup Of Tea over alles waar ik gelukkig van word, maar vooral over travel, lifestyle, interieur & entertainment. Kom vooral een keertje gezellig langs! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: