Vice en ik hebben een heel leuk nieuwtje!

Vice en ik hebben een heel leuk nieuwtje!

Vice en ik hebben een heel leuk nieuwtje. En dat mag ook wel want ik heb een hele stressvolle periode achter de rug. Ik ben dan ook erg blij met dit goede nieuws! Of jullie er echt blij van worden weet ik natuurlijk niet haha, maar wij zijn er in ieder geval echt heel blij mee.

Want Vice en ik hebben namelijk voor het eerst in ons leven een huis gekocht!!! Een eengezinswoning in Zevenkamp. Hiervoor heb ik twee huurhuisjes gehad, nu wonen we in een flat op de vierde verdieping. Prachtig uitzicht hebben we, vooral met nieuwjaar. Het is in Overschie op vijf minuten rijden van mijn ouders, en in een groene omgeving. Maar om eerlijk te zeggen ben ik er nu wel klaar mee om in een flat te wonen.

Vice en ik hebben een heel leuk nieuwtje!

We hebben geen tuin of balkon, en geen bad. En die dingen mis ik echt ontzettend. Maar ook qua ruimte hebben we een grotere huis nodig. We hebben twee katten die na Kenji’s komst wat meer gestressed zijn. Die hebben meer leefruimte nodig. Maar ook voor Kenji vind ik het belangrijk dat hij meer speelruimte heeft, en een grotere kamer want nu slaapt hij zowat in een kast.

Een tuin vind ik ook echt geweldig! We hebben een tuin op het noordwesten. Dus vroeg in de middag tot eind van de avond zon in de zomer! Kenji kan lekker in een zwembadje spelen, de katten lekker luieren, en mama bakken haha. Een leuke kindvriendelijke omgeving met veel speeltuinen, basisscholen en kinderopvang. In de buurt van meerdere supermarkten, winkels en dicht bij het openbaar vervoer.

Vice en ik hebben een heel leuk nieuwtje!
Kenji wou ook even mee tekenen.

Het enige “nadeel” is dat het niet in Overschie is maar in Zevenkamp. Het liefst was ik daar gebleven. Maar er was gewoon niks. Of het was allemaal veel te duur, of te klein, of verschrikkelijk scheef! Dus we zijn toen uitgeweken naar Schiedam, Vlaardingen, Capelle, en uiteindelijk een huisje gevonden in Zevenkamp. Dus ik ga waarschijnlijk wel een beetje heimwee krijgen naar mijn ouders, ook al is het maar 13 minuten rijden.

Negen december kregen wij de sleutel en moeten we gaan beginnen met klussen! Want er moet nog wel het een en ander aan gebeuren. Wel vervelend dat het in de december maand is, want lekker kerstversiering ophangen en relaxen zit er niet in. Ach…dan blijft de kerstboom maar tot februari staan om het in te halen haha. En wat vinden jullie van ons nieuwtje? hihi

Hebben jullie een huur of koopwoning?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

39 Reacties

 1. Sandra
  10 december 2019 / 07:12

  Proficiat! Echt iets om naar uit te zien en gelukkig van te worden ?. En die extra minuten naar uw ouders, vallen nog wel goed mee ?.

 2. 10 december 2019 / 08:42

  Dikke proficiat met jullie koopwoning. Ben zo blij voor jullie, een eigen huisje met een tuintje. Ga je zoontje geweldig vinden. Vooral om in te voetballen of in het zwembadje plezier te hebben. Super gewoon ?
  Ik zelf heb een koopwoning.

  • Marushi
   Auteur
   10 december 2019 / 09:44

   Dankjewel!! ^^ Ja we gingen gisteren kijken, en ook even in de tuin. Hij vond het geweldig! Zodra we weer naar binnen gingen begon hij hard te huilen dat hij naar buiten wou haha
   Marushi onlangs geplaatst…Vice en ik hebben een heel leuk nieuwtje!My Profile

 3. 10 december 2019 / 11:19

  Hey Marushi Girl!
  Congratssssssss! I´m so happy for you and the family! Enjoy ! Maar dat gaat zeker lukken!
  Have a blessed day!

  Hugz & Kisses.
  Miss B.

 4. 10 december 2019 / 11:29

  Wat te gek!! Weer een nieuwe stap en een volgende fase..
  Dat huis gaat jullie vast bevallen, de ruimte, de tuin en alle mooie herinneringen die er gemaakt gaan worden.
  Ik wens jullie heel veel plezier, geluk en liefde in jullie nieuwe nestje 🙂

 5. 10 december 2019 / 11:46

  Wat leuk! Van harte gefeliciteerd lieverd. Klinkt als een hele fijne stap, waar jullie aan toe zijn.
  Wij wonen nu alweer 2,5 jaar in onze koopwoning. Hiervoor hadden we een koopappartement en daarvoor huurden we (anti-kraak). Geniet van jullie nieuwe huis straks en succes met de verhuizing!
  Femke onlangs geplaatst…IK BEN ZWANGER ♡My Profile

 6. Jouvence
  10 december 2019 / 11:58

  Wat leuk! Heel veel plezier en geluk in jullie nieuwe huis.

  Wij zitten nu nog gehuurd, willen hier nog een paar jaar flink sparen en dan een koophuis.

 7. 10 december 2019 / 12:38

  Ten eerste gefeliciteerd met jullie ‘eerste’ huis en wat zien jullie er goed uit! ik trouwde vanuit huis en wij kochten ook gelijk een huis, koste aardig wat pijn en moeite. maar het is het allemaal waard!
  Rachel onlangs geplaatst…Maxwonen tv meubel & onze woonkamerMy Profile

 8. 10 december 2019 / 13:56

  Wat super leuk dit nieuws. Het is jullie van harte gegund om een heel mooi leven samen op te bouwen. Heel veel geluk en liefde toegewenst op jullie nieuwe stekje.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Unboxing: Blossom Books tasMy Profile

 9. 10 december 2019 / 15:53

  Yayy, gefeliciteerd! En om je vraag te beantwoorden: wij kochten vorig jaar onze eerste woning en dat is een koopwoning. Ik vind huren zó zonde.

 10. 10 december 2019 / 16:30

  Wat een geweldig nieuws! Heel fijn voor jullie. Hartelijk gefeliciteerd!

 11. shiva
  10 december 2019 / 23:31

  Wat mooi nieuws om zo te horen voor de kerst! Mogen jullie hele fijne momenten beleven in jullie nieuwe huis!

 12. 12 december 2019 / 08:43

  Oh wat ontzettend leuk! Heerlijk dat jullie nu ook een tuin hebben, waarin Kenji lekker kan spelen. Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning en heel veel geluk daar!
  Ik ben zelf ook naar een plek op ongeveer 13 minuten rijden van mijn ouders verhuisd en ik moet zeggen dat het me alles meevalt. Uiteindelijk ben ik er nog steeds zo en vind ik het ook wel leuk om nu een totaal ander dorp te leren kennen 🙂

 13. Eveline
  12 december 2019 / 20:03

  Wat super leuk voor jullie meid! Gefeliciteerd!!

 14. 16 december 2019 / 10:13

  gefeliciteerd met jullie woning, zeker een spannende en stress volle tijd, maar denk maar zo, na het klussen zitten jullie er heerlijk bij. Wij hebben ook een koopwoning.

 15. Kelsey
  21 december 2019 / 13:07

  Ik dacht even een baby! 😉 Super leuk meid, eindelijk je eigen stekkie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: