Mijn Netflix tips #3 | Heb jij deze al gezien?

8 leuke films en series om met je partner te kijken  

Ik ben echt verslaafd aan Netflix, maar meer door films/series over het algemeen. Een van mijn grootste hobby’s is series binge watchen. Of het nou op tv is, of in mijn geval meer achter mijn computer en tablet. Als ik een serie leuk vind kan ik daar echt uren, dagen achter elkaar naar kijken. Ik krijg dan het gevoel dat ik gewoon verder moet gaan, ik kan niet wachten tot de volgende dag. Erg verslavend ja haha.

Vroeger had ik ook een kopje met film reviews op mijn blog staan. Alleen merkte ik dat deze niet echt goed bekeken werd dus haalde ik hem eraf. Maar omdat bijna iedereen nu wel naar Netflix kijkt is het wel weer leuk om wat films/series voor jullie te reviewen. In elk artikel laat ik jullie 3 films of series zien die ik de afgelopen tijd heb bekeken en wat ik ervan vond.


RuPaul’s Drag Race (2009) Serie

Doe mee met RuPaul, de beroemdste drag queen ter wereld, als gastheer, mentor en inspiratie voor RuPaul’s Drag Race, de ultieme drag queen-wedstrijden. RuPaul speelt een dubbele rol en regeert in alle oordelen en eliminaties, terwijl RuPaul, de man, de deelnemers helpt bij het voorbereiden van elke uitdaging.

Via mijn collegaatje ben ik helemaal verslaafd geworden aan deze serie. Vice vraagt mij altijd: “Wat vind je er nou leuk aan?”. Ik vind het gewoon knap dat deze mannen zich zo prachtig in een vrouw kunnen transformeren. The glitter & glamour en de prachtige outfits. En de benodigde drama vind ik stiekem ook wel een beetje leuk hihi.

POSE (2019) Serie

Pose is een Amerikaanse dramaserie over de Afro-Amerikaanse en Latino LGBTQ van New York City en de niet-conforme ballroomcultuurscène in de jaren tachtig, en in het tweede seizoen, begin jaren negentig. Uitgelichte personages zijn dansers en modellen die strijden om trofeeën en erkenning in deze ondergrondse cultuur, en die elkaar ondersteunen in een netwerk van gekozen families bekend als huizen.

Geweldige serie! Het stukje glitter & glamour komt hier weer in terug. Maar laten we ook zeker de drama niet vergeten! Ik vond het heel interessant om de LGBTQ versie van de andere kant te zien. Hoe hun het uit hun eigen perspectief allemaal hebben meegemaakt.

Klaus (2019) Movie

Wanneer Jesper zich onderscheidt als de slechtste student van de postacademie, is hij gestationeerd op een bevroren eiland boven de poolcirkel, waar de ruziënde bewoners nauwelijks woorden uitwisselen, laat staan ​​letters. Jesper staat op het punt op te geven wanneer hij een bondgenoot vindt in lokale leraar Alva, en ontdekt Klaus, een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol handgemaakt speelgoed.

Deze animatie is echt een aanrader! Vond het geweldig om naar te kijken. Ik was heel erg blij met de animatie stijl, en het verhaal is ook erg vermakelijk! Deze animatie is voor jong en oud, al moet ik wel zeggen dat er twee momentjes waren waarbij ik echt een “wtf” moment had haha.

Mijn Netflix tips #3 | Heb jij deze al gezien?

Hebben jullie deze Netflix films of series al gezien?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

12 Reacties

 1. 11 december 2019 / 10:04

  Wij hebben geen netflix, maar kijken wel weer veel op On Demand. Af en toe denk ik, zullen we netflix nemen, maar we hebben al zoveel te zien, al ben ik wel eens benieuwd naar series hoor.

 2. shiva
  11 december 2019 / 20:35

  Ik kijk niet zoveel netflix maar zal ze onthouden voor als ik me een keer verveel 😛

 3. 12 december 2019 / 08:56

  Top, dankjewel! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen om te kijken. Klaus heb ik onlangs ook gekeken (wat een superleuke film!) en RuPaul volg ik al héél lang. Pose ken ik nog niet, dus die komt op mijn lijstje!

 4. 12 december 2019 / 12:57

  Ik heb ze nog niet gezien. Klaus staat wel op mijn to-watch lijstje!

 5. Eveline
  12 december 2019 / 20:02

  Bedankt voor de tips! Ik heb deze nog niet gezien.

 6. 13 december 2019 / 13:37

  Ik heb deze nog niet gezien. Klaus vonden mijn kids tegenvallen dus die hebben we toen maar uitgezet.

 7. Frederique
  17 december 2019 / 18:23

  Pose ken ik niet, zal ik opzetten binnenkort! Klaus vond ik helemaal geweldig en RuPaul volgen we hier in huis. Superleuk, heerlijk mix van muziek, dans, mode, comedy, beauty en inderdaad de nodige drama haha

 8. Kelsey
  21 december 2019 / 13:02

  Ru Paul vind ik echt leuk om naar te kijken! Super grappig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: