Planeta Organica natural shower gel’s | Review

Planeta Organica natural shower gel’s | Review

Deze producten zul je vast al voorbij hebben zien komen. Zo niet dan raad ik je aan om snel deze blog te lezen en de producten te gaan proberen want ik ben er echt een fan van geworden! Planeta Organica gebruikt de voedingsstoffen van diverse soorten groenten en vruchten, wat super goed is voor onze huid. De Natural Shower Gels zijn regelrechte ‘health smoothies’ voor je huid, die bovendien een opwekkende boost geven aan je humeur.

Banaan, passievrucht, granaatappel, grapefruit, avocado en mandarijn zijn stuk voor stuk voorbeelden van natuurlijke ‘blijmakers’ voor zowel je huid als je stemmingen. Maar ook kruiden zoals pepermunt en basilicum en natuurlijke extracten van komkommer, groene thee, bamboe, kokos en vanille hebben een positieve uitwerking op zowel lichaam als geest. Planeta Organica deed uitvoerig onderzoek naar de beste combinaties van natuurlijke ingrediënten en voegde deze samen in een lijn met watertandend lekkere douchegels.

De volgende vier varianten Natural Shower Gels zijn verkrijgbaar in Nederland:

 • Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gel ‘No Stress’
 • Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gel ‘Anti Pollution’
 • Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gel ‘Energy Bomb’
 • Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gel ‘Refresh’
Planeta Organica natural shower gels

Shower Gel ‘Energy Bomb’ Organic fresh brasil & frozen mandarin

Ik hou absoluut niet van oranje, en ook niet echt van een mandarijn geur. Maar voor dit product maak ik wel een uitzondering! Een heerlijke frisse geur komt je tegemoet! Deze douchegel is op basis van Indiase Zeepnoot. Er zit ook biologisch mandarijn extract in, dat zorgt ervoor dat de textuur van de huid verstevigt, en dat de huid zacht aanvoelt en er stralend uitziet. Het toegevoegde extract van biologische grapefruit versterkt de huid en zorgt voor meer stevigheid en elasticiteit.

Planeta Organica natural shower gels

Shower Gel ‘Anti Pollution’ Organic 7 green super good

De kleur van deze Shower gel spreekt mij eigenlijk het minst aan. Maar toch maar even verder kijken dan dat je neus lang is. De geur van deze shower gel is ook lekker fris, en ook op basis van Indiase Zeepnoot. Deze shower gel bevat biologische extracten van basilicum, bamboe en aloë vera. Deze voeden de huid en hebben stuk voor stuk beschermende eigenschappen om schade van buitenaf te bestrijden. Extracten van biologische groene thee en komkommer laten de huid er fris en jeugdig uitzien. Biologische extracten van avocado en druivenpitoliën voeden, versterken en verstevigen de huid diepgaand.

Planeta Organica natural shower gels

Shower Gel ‘Refresh’ Organic passion fruit & peppermint

Deze Shower gel is toch echt wel mijn favoriet. Sowieso ben ik natuurlijk een fan van roze. Maar hij ruikt ook echt heerlijk. Een beetje een snoepgeur, ik zou hem zo opeten haha. Deze sprankelende douchegel verfrist het lichaam intensief en verkwikt de zintuigen. De formule is op basis van Indiase Zeepnoot en laat je de hele dag fris en vitaal voelen. Biologisch passievrucht- en granaatappel extracten verstevigen de huid en laten deze ongelooflijk zacht en fluweelachtig aanvoelen. Biologische etherische pepermuntolie verkwikt en verkoelt de huid voor een sensatie van ongekende frisheid.

Planeta Organica natural shower gels

Shower Gel ‘No Stress’ Organic coconut & vanilla banana

Hmm…bananengeur, heerlijk! Hier hou ik wel van. Deze shower gel is op op basis van Indiase Zeepnoot met een aangenaam exotisch tintje. Deze heerlijke ‘douche smoothie’ helpt om je geest te ontspannen, stress te verlichten en je onder te dompelen in een atmosfeer van gelukzaligheid. De formule bevat natuurlijke extracten van biologische banaan dat de huid hydrateert en voedt met vitamines. Biologische kokosolie voedt de huid eveneens diepgaand, waardoor deze ongelooflijk zacht en fluweelzacht aanvoelt. Het toegevoegde biologische extract van vanille uit Madagaskar zorgt voor een ontspannen gevoel dankzij het delicate bloemenaroma.

Conclusie

De verpakkingen van deze lijn vind ik echt geweldig! Felle opvallende kleuren en leuke etiketten. Wat ik ook echt een pluspunt vind is dat er korte feitjes achterop de verpakking staat. En recepten om een gezichtsmaker te maken! De geuren van deze lijn zijn echt heerlijk, niks op aan te merken! En deze Shower gels zijn ook nog eens 100% vegan, en milieuvriendelijk. Dus dat is mooi meegenomen!

De Natural Shower Gels zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kostte € 5,99 voor 500 ml.

Wat vind jij van de Planeta Organica natural shower gel lijn?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. 12 december 2019 / 08:40

  Ik vind ze echt fantastisch! Alleen de verpakking al, maar door het lezen heb ik ook het idee dat ik het zo kan ruiken. Het lijkt me heerlijk voor onder de douche. Ik ga de volgende keer zeker even kijken bij het kruidvat!

 2. 12 december 2019 / 18:38

  ik heb ze gekregen en ik moet zeggen dat ik ze ook lekker vind! vooral de banaan ja!!

 3. Eveline
  12 december 2019 / 20:02

  Ik heb de passion fruit & peppermint, en ik vind hem echt heerlijk ruiken!!

 4. shiva
  12 december 2019 / 20:06

  Ik heb ze nog nooit gezien maar ze zien er lekker uit!

 5. 13 december 2019 / 09:09

  Oh, ze zien er echt heel erg cute uit! Leuk ook als cadeau!

 6. 14 december 2019 / 15:44

  Ik hou wel van die exotische geuren zoals kokosnoot en banaan in een shower gel 🙂

 7. 15 december 2019 / 10:40

  Wauw, de verpakking alleen al ziet er uit om op te eten haha.
  Ik ken het merk niet maar ben nu wel erg geïnteresseerd. Net als Renate vind ik die exotische geuren altijd erg verfrissend onder de douche 🙂
  Deborah onlangs geplaatst…Geen ontkomen aan…My Profile

 8. 16 december 2019 / 20:44

  Kon deze ook nog niet ga zeker een kijkje nemen bij de kruitvat.

 9. Frederique
  18 december 2019 / 19:24

  Vanille banaan is wel mijn ding qua geur denk ik. Sowieso houd ik altijd wel van die ‘vrucht-producten’

 10. Kelsey
  21 december 2019 / 13:01

  Wat een mooie verpakkingen zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: