Fijne Kerst wensen van Marushi Lifestyle

Fijne Kerst wensen van Marushi Lifestyle

Ik wil iedereen via deze weg hele fijne kerstdagen wensen! Of je het nou met familie & vrienden viert of misschien wel alleen met je huisdieren. Hoop dat jullie allemaal een hele fijne dag hebben met heel veel gezelligheid, lekker eten, en misschien wel een paar leuke cadeautjes!

Wij vieren dit jaar eerste kerst bij mijn tante Marian en ome Nico. Ik weet zeker dat er een heel feestmaal voor ons staat te wachtten haha. We gaan natuurlijk ook het dobbelsteen spel spelen. Iedereen moest 3 cadeautjes van een tientje kopen. Normaal gesproken zou ik al weken van te voren die cadeautjes gekocht hebben. Maar omdat ik de laatste tijd zoveel stress had met dingen, (waaronder dat ik abrupt even naar het buitenland moest) had ik niet even snel de tijd gehad om iets leuks te zoeken. Gelukkig had ik wel nog op tijd wat cadeautjes kunnen vinden!

Fijne Kerst wensen van Marushi Lifestyle

Hele fijne kerstdagen iedereen! En alvast de beste wensen.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

10 Reacties

 1. Eveline
  26 december 2019 / 13:03

  Jullie ook nog hele fijne kerstdagen lieverd.

 2. Kelsey
  27 december 2019 / 09:22

  Hoop dat je hele fijne dagen heb gehad! -x-

 3. shiva
  28 december 2019 / 22:31

  Te laat om je een fijne kerst te wensen maar in ieder geval een goed jaarwisseling! 😀

 4. 17 januari 2020 / 16:46

  Wij hebben kerst gevierd in Villapark Weddemeer, we zaten daar 11 dagen op vakantie. Maar als ik eerlijk mag zijn vier ik dat liever met nog vrienden of familie. Zo met ons drietjes is maar gewoontjes vind ik. Maar we hebben der ook van genoten.
  Heidi onlangs geplaatst…kerstmarkt in Brugge.My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: