OASE Hair Vitamins | Gezonder en langer haar

OASE Hair Vitamins | Gezonder en langer haar

Ik ben de laatste tijd veel meer bezig met mijn haar. Jullie konden zien dat mijn haar onlangs door Nak onder handen was genomen. Mijn haar had veel uitgroei, was droog en had ook veel gespleten punten. Die moesten er dus allemaal af. Ik heb nu een mooiere en veel gezondere coupe. Maar het is ook gelijk een stuk korter, en dan vind ik zelf nooit zo fijn haha.

Ik probeer al jaren mijn haar langer te laten groeien, maar dat lukt niet echt. En als het langer groeit dan wordt het aan de onderkant helaas heel erg dun. Dus dan krijg je ook weer een onverzorgde look. Al een tijdje zie ik op instagram verschillende haar supplementen voorbij komen. Deze beweren dat je haar hier sneller van gaat groeien. Dat vond ik zeker erg interessant. Ik was toen ook erg blij toen Oase Hair Vitamines mij benaderden met de vraag of ik interesse had om hun haar Hair Vitamins te proberen. Dat wou ik maar al te graag! Oase Hair Vitamins is revolutionair vegan haar supplement dat alle essentiële voedingsstoffen bevat voor gezonder, langer en mooier haar.

OASE Hair Vitamins | Gezonder en langer haar

Betrouwbare haar vitamines.

Deze Hair Vitamins zijn volledig vegan & halal, en een dagelijkse dosis bevat slechts 2,82 gram suiker: dezelfde inhoud als dat je een hap van een banaan zou nemen. De Oase gummies zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van *GMO’s. *( genetisch gemodificeerd organisme)

De Soft Gums™ van Oase zijn ontwikkeld in Zwitserland en geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitseisen. De ingrediënten worden geleverd door hun partner de Koninklijke DSM N.V, die bekend staan om hun hoge kwaliteitsstandaarden en grondige evaluatie van producten en ingrediënten tijdens elke stap van de productie. OASE Hair Vitamins heeft geen enkele bijwerking, en is ook vrij van allergenen.

Wie heeft er nog zin om grote, onsmakelijke vitaminepillen te moeten slikken?

Ik in ieder geval niet! Daarom ben ik ook zo blij dat OASE Hair Vitamins hun haar supplementen aanbieden in de vorm van Vegan Soft Gums™. Dit is een nieuwe vorm van voedingssupplementen voor degenen die een voorkeur geeft aan een supplement dat gezond, ethisch, en gemakkelijk te consumeren is wat ook nog eens lekker smaakt!

OASE Hair Vitamins is de eenvoudige oplossing die alle essentiële voedingsstoffen biedt die het lichaam nodig heeft voor gezonder haar. De gepatenteerde Soft Gums™ zijn zachte, zoete snoepjes met een zwarte bessensmaak die niet aan je tanden plakken. Je zou bijna vergeten dat het een voedingssupplement is.

OASE Hair Vitamins | Gezonder en langer haar

Onze ingrediënten — eerlijk en betrouwbaar.

OASE Hair Vitamins combineert natuurlijke vitaminen, mineralen, plantenextracten en aminozuren om de haargroei te stimuleren.

Glucosestroop, suiker, gemodificeerd zetmeel, vitamine en minerale samenstelling (vitamine A, B6, B12, C, E, niacine, biotine, foliumzuur, selenium, zink, jodium, carnitine, cysteïne, taurine, inositol), bamboe-extract (75 % Siliciumdioxide), verzuring (appelzuur en citroenzuur), zuurteregelaar (natriumcitraat), natuurlijke smaak, coatingmateriaal (carnaubawas), kleurvoedsel (wortelconcentraat).

OASE Hair Vitamins | Gezonder en langer haar

De potjes waar de softgums in zitten, zien er strak en overzichtelijk uit. De naam aan de voorkant en op de achterkant kan je alle ingrediënten lezen. De doosjes waar de potjes inzitten zijn net zo strak, maar hebben wel een lichtroze kleur wat ik dan wel weer erg mooi vind.

OASE Hair Vitamins | Gezonder en langer haar

De Soft gums zien er aantrekkelijk uit, en smaken ook nog eens heerlijk. Niet te zoet, maar wel zoet genoeg om het eten van deze gummies erg aangenaam te maken. Voor een potje met 60 Vegan Soft Gums™ betaal je € 34,-. Ze verzenden gratis naar Nederland, en bestel je voor 23:59 dan heb je het de volgende dag in huis!

Heb jij weleens haar vitamines gebruikt?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

19 Reacties

  • Ilham
   8 juni 2020 / 08:55

   Het valt me op dat je niets vertelt over je ervaring en op gemerkte resultaten. Heb je de vitamines ook echt uitgetest voor een bepaalde periode? En wat waren je bevindingen?

   • Marushi
    Auteur
    8 juni 2020 / 17:45

    Klopt, want daar heb ik nog geen review over geschreven omdat ik er tijdelijk even mee gestopt was. Voor mijn eigen haar merkte ik toen der tijd nog niet echt veel verschil. Wat ik wel vond opvallen was dat mijn wimpers langer leken.

 1. 26 december 2019 / 13:00

  ik heb het nooit gebruikt en zou het nu ook niet mogen nemen maar wel altijd benieuwd naar geweest

 2. Eveline
  26 december 2019 / 13:05

  Ik kon dit merk nog niet. Maar lijkt me erg handig om te gebruiken voor mijn korte haren.

 3. 26 december 2019 / 15:35

  Ik ben hier nu zelf ook mee bezig en ik merk wel dat mijn haar sneller groeit en dikker aanvoelt, nog een maandje en dan zitten er alweer drie maanden op!
  Rachel onlangs geplaatst…Mijn hoogtepunten van 2019My Profile

 4. Kelsey
  27 december 2019 / 09:22

  Ik heb zelf wel al lang haar, maar wat extra vitamine is natuurlijk nooit weg.

 5. 27 december 2019 / 12:03

  Ik heb het nog nooit gebruikt. Ik wil het wel graag als ik alle lovende verhalen hoor.

 6. 27 december 2019 / 14:29

  Ik neem ook haar vitamines. Door PCOS verlies ik haar waardoor ik kale plekken krijg. Met de vitamines vermindert de haaruitval en groeit het op zijn minst een beetje terug.

 7. shiva
  28 december 2019 / 22:32

  Hmm snoepjes daar hou ik wel van!

 8. 29 december 2019 / 10:40

  Ik ben benieuwd naar het resultaat. Zelf ben ik sceptisch. Wanneer je ziek bent of net een zware periode achter de rug hebt kan ik mij voorstellen dat zoiets als deze pillen je haar een boost kunnen geven. Het is best prijzig en voor een gezond persoon misschien ook wat overbodig. Daarom ben ik heel benieuwd naar je ervaring hiermee. En hoe je haar er over een tijdje uitziet. Zou je dan ook de rest van je leven deze vitamines moeten slikken om blijvend resultaat te behouden?
  Deborah onlangs geplaatst…in 2019 …My Profile

 9. 30 december 2019 / 00:00

  Pillen slikken is inderdaad niet zo leuk tegenover zo een handig gummetje kan dat zeker niet op 🙂

 10. Frederique
  30 december 2019 / 19:40

  Nee nooit gebruikt. Ik ben meestal niet zo happig (no pun intended) op wat ik inneem zoals vitamines e.d

 11. Caroline
  10 januari 2020 / 09:16

  Ik moet zeggen dat ik er niet zo in geloof, maar ik heb ook makkelijk praten met mijn flinke bos haar. Wie weet zou ik het proberen als ik haar had om te huilen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: