Toet Toet Auto’s krijgen eigen serie op Netflix

Toet Toet Auto’s krijgen eigen serie op Netflix

Voor de allerkleinsten kan 2020 al niet meer stuk. Op 4 januari start op Netflix het avontuur van Cory Carson, nu al de grootste ondeugd uit de wereld van Toet Toet Auto’s van VTech. Netflix en VTech weten heel goed wat de allerjongste kijkers boeit: gekke avonturen van een piepjong autootje dat op het punt staat de wereld te ontdekken!

Doordat Toet Toet Auto’s nu een eigen serie -on demand- krijgen, wordt spelen thuis straks rechtstreeks gekoppeld aan plezier en inspiratie via de buis. Kleintjes vanaf 2 jaar maken kennis met Cory, zijn eigenwijze zusje Chrissy, vriendjes van Cory en de familie Carson. Binnen, buiten en ook op school verzeilen ze van het ene in het andere avontuur in het dorpje Bumperdijk.

Toet Toet Auto’s krijgen eigen serie op Netflix

Kindautootje Cory ontdekt in eigen tempo de wereld en loopt -of rijdt- tegen uitdagingen en kwesties aan die kleintjes herkennen. Cory gaat voor het eerst naar school en op avontuur, zet er flink de vaart in, vliegt soms een beetje uit de bocht, maar komt altijd weer op zijn bandjes terecht. Waar de rakker vooral goed in is: fratsen en plezier. Dat spat van het scherm af, dat inspireert ook om thuis met de Toet Toet Auto’s verder te spelen, vanuit eigen fantasie. In de zomer maken Netflixheld Cory en zijn vriendjes hun entree in real life, in de vorm van autootjes en speelsets gebaseerd op de belangrijkste karakters en plekken uit de serie.

Ready? Set go! Kijk vanaf 4 januari naar Toet Toet Cory Carson op Netflix!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

3 Reacties

  1. 31 december 2019 / 16:00

    Aww super schattig! Leuk voor mijn neefje van 3 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: