Happy Thoughts #34 | December 2019

Happy Thoughts #34 | December 2019

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een Happy Thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van november.

♥ Vice en ik hebben een huis gekocht ♥ We zijn druk bezig met het klussen in ons nieuwe huisje ♥ 1e kerstdag gevierd bij Marian & Nico ♥ Dobbelspel gespeeld en vele leuke cadeautjes gekregen ♥ 2e kerstdag bij schoonfamilie gevierd ♥ Vice en ik hebben bij Hamburg gegeten ♥ Mijn oma die in Spanje in het ziekenhuis lag, is gelukkig weer terug in Nederland ♥ Veel leuke nieuwe samenwerkingen aangegaan ♥ Met mijn moeder naar de bingo geweest ♥ Met mijn moeder naar Mr.Salad geweest voor een high choc! ♥ Klussen in ons nieuwe huisje ♥

Happy Thoughts #34 | December 2019

Huisje gekocht

Jullie hebben kunnen lezen dat Vice en ik ons eerste koophuis hebben gekocht! Wij zijn er echt super blij mee. Het is alleen wel heel veel klussen nog. Alle muren en plafonds moesten gewit worden. De vloer moest geëgaliseerd worden, en dan nog de PVC vloer plaatsen. Dus we zijn nog ontzettend druk bezig in het huis. Maar ik kan niet wachten om erin te gaan wonen!

Kerstdagen

Omdat we zo druk bezig zijn in ons huis hebben we zelf geen boom op kunnen zetten. We hebben dus ook geen versieringen, en dat zorgde ervoor dat ik helaas niet echt in de kerstsfeer kwam. Dit vond ik echt jammer want ik ben gek op kerst. De eerste kerstdag vierde wij bij mijn tante Marian en oom Nico. De tweede kerstdag bij mijn schoonfamilie. Hopelijk kan ik volgend jaar helemaal los gaan met de boom en de versiering!

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Reacties

  1. 31 december 2019 / 10:07

    Wat een gezellige foto’s en tof dat jullie een huis hebben gekocht! En een high choc dat klikt echt heel goed! 🙂
    Lianne onlangs geplaatst…Amarula kwarktaartMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: