Gelukkig nieuwjaar! | Mijn doelen voor 2020

Gelukkig nieuwjaar! | Mijn doelen voor 2020

Iedereen een gelukkig nieuwjaar toegewenst namens Marushi Lifestyle. Hopelijk is iedereen voorzichtig geweest met vuurwerk, en heb je al je vingers nog over! We hebben het weer gedaan, weer een jaar overleefd. Nu op naar 2020! Een jaar vol met nieuwe kansen, dromen en geluk! Maar ik wil nog even terugblikken op 2019. Kenji was al in ons leven, maar het afgelopen jaar is de liefde voor hem alsmaar gegroeid. Ik kan me geen leven meer bedenken waar hij niet in zit.

Hij maakt ons zo gelukkig met zijn ondeugende gelach en zijn gekke streken. Maar ook mocht ik met mijn beste vriend het huwelijksbootje instappen. Een fantasie die uitkomt, trouwen met je jeugdvriend. We hebben al zoveel geschiedenis en zullen alleen nog maar meer herinneringen maken. En als kers op de taart hebben we ons eigen huisje gekocht! Een plek waar wij verder gaan als gezinnetje, en een hele mooie tijd mogen mee maken. Ik doe niet echt aan goede voornemens, maar doelen vind ik wel altijd leuk. Dingen waar ik naartoe kan werken, mezelf kan verbeteren en uitdagen:

Mijn Blog

De afgelopen maanden ben ik weer druk bezig geweest met mijn blog, en daar pluk ik nu de vruchten van af. Maar nog steeds zijn mijn cijfertjes niet zo hoog als dat ik zou willen. Ik vind bloggen erg leuk maar het vergt ook veel tijd en energie. Daarom wil ik dit jaar alles in mijn blog stoppen om te kijken of ik er misschien een bedrijfje van kan maken, en anders komt het (heel misschien) ten einde in 2021. Dan ga ik mijn energie ergens anders in stoppen.

Afvallen & sporten

Ik was al wat afgevallen voor mijn bruiloft, maar ik ben nog steeds niet tevreden over mijn gewicht. De afgelopen maanden was ik weer goed bezig met sporten. Maar omdat ik ging verhuizen was het daarna al weer aanzienlijk afgenomen. Ik wil het liefst nog tussen de 7 en 10 kilo af gaan vallen. Hopen dat het lukt! En ik wil ook gezonder gaan eten.

Werk & studie

Het filiaal waar ik al 6 jaar werk ging afgelopen december dicht, en ik werd overgeplaatst naar een ander filiaal. Iets waar ik helemaal niet blij mee ben, want mijn reistijd is nu aanzienlijk toegenomen. Dus ik zat me af te vragen of het misschien tijd is om over te stappen naar ander werk of misschien wel een andere opleiding. Daar wil ik mij de aankomende maanden even in verdiepen. Nieuwe opleidingen beginnen meestal toch pas in september.

Meer tekenen & fotograferen

Ik wil ook wat meer tijd gaan besteden aan mijn illustraties en aan mijn fotografie. Het probleem is dat ik alles zo leuk vind om te doen, en het moeilijk vind om mezelf op een ding te concentreren. Toch wil ik hier wat meer tijd aan gaan besteden. Omdat ik heel graag in beide beter wil worden, en er misschien ook iets mee wil doen.

Gelukkig nieuwjaar! | Mijn doelen voor 2020

Wat zijn jouw doelen voor 2020?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

19 Reacties

 1. 1 januari 2020 / 11:40

  Jij ook een gelukkig nieuwjaar!
  Bloggen is super, het zou mooi zijn als je hier je bedrijf van kan maken. Je hebt een superleuke blog, dus het gaat je lukken om hier je bedrijf van je te kunnen maken. Maar wat er ook gebeurt, vooral niet stoppen. Ik hoop ook dat het lukt je te oriënteren wat je wil met je baan.

  Ik heb meer hobby’s dan tijd :-). Met mijn blog wil ik meer vrouwelijke ondernemers op de foto zetten en zou ik dit jaar meer samenwerkingen willen hebben. Ik ben pas per 1 oktober 2019 begonnen met bloggen en wil voor dit jaar een goed plan hebben waar ik naartoe wil met mijn blog en hier dus aan werken. Bloggen is voor mij een hobby, maar ik merk wel dat dit veel tijd en energie kost. Ik wil meer balans tussen hobby’s en privé (naast een fulltime baan) en dat is een kwestie van goed plannen, maar dat vind ik nog weleens lastig.

  Succes met het behalen van je doelen!

 2. 1 januari 2020 / 15:16

  Mooie doelen en voornemens voor 2020 ik ga meer aandacht besteden aan mijn make up skills voor instagram en wil de 5k bezoekers op mijn blog halen

 3. 1 januari 2020 / 22:25

  De beste wensen en blijven bloggen. Ook in 2021. Ik zou je blog missen.

 4. 2 januari 2020 / 15:56

  Wat een doelen voor 2020! Ik ben erg benieuwd of je overstapt naar ander werk of studie. Mijn doelen voor 2020 heb ik ook beschreven in een artikel, maar die komt zaterdag online 😉
  Mitchel onlangs geplaatst…Voor een fantastisch 2020! | ColumnMy Profile

 5. 2 januari 2020 / 17:29

  jij ook de beste wensen!! en ik heb niet echt doelen opgesteld 😉 ik ga gewoon lekker verder zoals ik door ging
  rachel onlangs geplaatst…Mijn haarroutineMy Profile

 6. Frederique
  2 januari 2020 / 17:44

  Wat een mooie plannen, misschien een opleiding, misschien een nieuwe baan. Mooie spannende vooruitzichten toch? Succes!

 7. Natascha - Beautyopinie
  2 januari 2020 / 19:35

  Jij ook het allerbeste gewenst voor 2020! Ik zou het wel jammer vinden als je gaat stoppen met bloggen hoor 🙂 Je hebt juist een leuke blog!

 8. 3 januari 2020 / 10:17

  Wat een mooie doelen. Ik ga me dit jaar vooral richten om mijn examens en het sporten weer oppakken.

 9. 3 januari 2020 / 10:37

  Ik ken het gevoel van teveel dingen leuk vinden. Dat is ook een beetje ht probleem met mijn blog denk ik. Teveel door elkaar misschien? Maar wil me niet op een onderwerp vastpinnen. Ik ga er dit jaar ook voor en me meer vrediepen in SEO en Pinterest. Hopelijk gaat dat iets doen. Ik hoop echt dat het je lukt, zou jammer zijn je blogjes te moeten missen! 😉
  Simone onlangs geplaatst…Een vakantiehuis in Nederland: 10 voordelen!My Profile

 10. 7 januari 2020 / 00:54

  Niet zo leuk als je ineens zoveel verder moet rijden – ik wens je alvast een prachtig nieuw jaar 🙂

 11. 16 januari 2020 / 15:47

  Ik heb het zo druk met mijn blog dat mijn cursus illustreren er een beetje bij hangt, hier moet ik echt weer mee aan de slag gaan in het nieuwe jaar. Ik moet nog twee delen inleveren dus even doorgaan.
  lodi onlangs geplaatst…Welke badmode past goed bij jouw lichaam?My Profile

 12. Jouvence
  17 januari 2020 / 13:49

  Mooie doelen! Jammer dat het filiaal waar je werkte dicht ging. Hopelijk vindt je iets wat bij je past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: