Mijn Netflix tips #4 | Heb jij deze al gezien?

8 leuke films en series om met je partner te kijken  

Ik ben echt verslaafd aan Netflix, ik hou echt van films en series. Een van mijn grootste hobby’s is series binge watchen. Of het nou op tv is, of in mijn geval meer achter mijn computer en tablet. Als ik een serie leuk vind kan ik daar echt uren, dagen achter elkaar naar kijken. Ik krijg dan het gevoel dat ik gewoon verder moet gaan, ik kan niet wachten tot de volgende dag. Erg verslavend ja haha.

Vroeger had ik ook een kopje met film reviews op mijn blog staan. Alleen merkte ik dat deze niet echt goed bekeken werd dus haalde ik hem eraf. Maar omdat bijna iedereen nu wel naar Netflix kijkt is het wel weer leuk om wat films/series voor jullie te reviewen. In elk artikel laat ik jullie 3 films of series zien die ik de afgelopen tijd heb bekeken en wat ik ervan vond.


The Witcher (2019) Serie

The Witcher volgt het verhaal van de gemuteerde monsterjager Geralt van Rivia, een eenling die moeite heeft om zijn plek in de wereld te vinden. Wanneer het lot hem naar een krachtige tovenares en een jonge prinses brengt, moet het drietal zich een weg zien te banen door het veranderlijke Continent.

Ik heb deze serie samen met Vice in een ruk afgekeken. Wat een geweldige serie is dit zeg! Het verhaal speelt zich af in de middeleeuwen, waar koningen en koninginnen regeren. Maar waar het lang ook vol zit met verschillende soorten monsters. Gerart vind ik echt een geweldig karakter, stoer maar ook zo lekker droog. Ik kan niet wachten tot het tweede seizoen uitkomt!

Clarence (2019) Animatie Serie

Deze serie richt zich op het dagelijkse leven van Clarence Wendle, een vrolijk, dom en energiek kind, en zijn beste vrienden: Jef, die het meest intellectuele type is, en Sumo, die vaak drastische maatregelen gebruikt om problemen op te lossen. Clarence woont met zijn gescheiden moeder Marie en haar vriendje Ted in de fictieve stad Abberdaal, Arizona, vlak bij Phoenix.

Soms ben ik bezig met tekenen of bewerken en dan wil ik gewoon wat op de achtergrond zien/horen. Dan zet ik soms een random film of serie op. En soms weten sommige series mij te verassen. Ik hou zelf erg van animaties met domme humor. Zoals Clarence, het slaat echt nergens op maar het is grappig en het kijkt gewoon lekker weg.

Lost in space (2019) Serie

In de nasleep van een impactgebeurtenis die het voortbestaan ​​van de mensheid bedreigt, is de familie Robinson geselecteerd voor de 24e missie van de Resolute, een interstellair ruimteschip dat geselecteerde families vervoert om het Alpha Centauri-sterrenstelsel te koloniseren. Voordat ze hun bestemming bereiken, doorbreekt een buitenaardse robot de romp van de Resolute. Gedwongen om het moederschip te evacueren, crashen tientallen kolonisten, waaronder de Robinsons, op een nabijgelegen bewoonbare planeet. Daar moeten ze kampen met een vreemde omgeving en vechten tegen hun eigen persoonlijke demonen terwijl ze zoeken naar een weg terug naar de Resolute.

Dit is een remake gebaseerd op de film Lost in Space (1998) alleen dan net even wat anders. Ik ben hier ooit aan begonnen maar na de eerste vijf minuten was ik gestopt, vraag me niet waarom. Maar laatst sprak mijn schoonzus over dat ze deze serie helemaal geweldig vonden. Toen werden Vice en ik wel erg nieuwsgierig. En ik kan je vertellen dat hij super spannend is! Ook deze serie hebben wij gebingewatched. Enige irritatie puntje was dat deze familie ongelooflijk veel pech heeft. Dus veel dingen zie je al van mijlen ver aankomen. Maar toch blijft het spannend genoeg dat je wilt blijven kijken!

Mijn Netflix tips #3 | Heb jij deze al gezien?

Hebben jullie deze Netflix films of series al gezien?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

21 Reacties

 1. 16 januari 2020 / 11:21

  nope want ik kijk geen netflix 😉 heb het wel voorbij zien komen dus de rest hier heeft het wel gezien 😀

 2. 16 januari 2020 / 11:28

  Wij hebben geen netflix, maar kijken wel heel veel series op On demand. The Witcher, zou ik zeker kijken als ik de mogelijkheid had.

 3. 16 januari 2020 / 13:41

  Klinkt goed, zelf hebben wij ook Netflix en zijn we momenteel bezig met The Missing en net klaar met Virgin River.

 4. 16 januari 2020 / 14:06

  Nee niet gezien. Series kijk ik nooit, want dat is zo verslavend hahaha. Films wel, maar heb de laatste tijd niet veel bijzonders gezien

 5. 16 januari 2020 / 14:33

  Ik ben echt een Netflix fan, zeker van de Scandinavische series, heb er deze winter weer aardig wat versleten hihi!

 6. 17 januari 2020 / 10:18

  Nee ik heb ze geen van allen gezien, maar ik ben nog op zoek naar een leuke serie dus ik ga eens even kijken!

 7. 17 januari 2020 / 12:56

  Ik ben bezig met the Witcher, samen met mijn vriend. Zelf ben ik net klaar met You seizoen 2. En nu wil ik aan V-Wars of aan Grey’s Anatomy seizoen 15 beginnen…

 8. Jouvence
  17 januari 2020 / 13:36

  Mijn man en ik moeten nog beginnen aan The Witcher, we willen hem samen kijken dus het komt er elke keer niet van 😉

 9. 20 januari 2020 / 10:12

  Ik kijk wel graag Netflix, maar ik ben fan van andere genres. Kijk ook graag docu’s!

 10. 25 januari 2020 / 00:57

  Die The Witcher lijkt me wel iets dat ik zou willen zien – tx voor de tip 🙂

 11. Ika
  26 januari 2020 / 11:53

  Ik heb deze nog niet gezien. the Witcher lijkt me wel heel leuk. Deze ga ik eens bekijken.

 12. Frederique
  29 januari 2020 / 07:28

  Clarence en Lost in Space kijkt mijn zoontje. Lost in Space heb ik wel eens met hem meegekeken maar ik vind er niet veel aan eerlijk gezegd. Ik houd trouwens erg van je Netflix overzichten want die zijn super veelzijdig, jij houdt echt van alle soorten hè?! Naar aanleiding van een van je oude Netflix posts ben ik Pose gaan kijken, leuk!

  • Marushi
   Auteur
   29 januari 2020 / 13:11

   Ja klopt! Ik hou echt van films & series. Al heel mijn leven haha. Er zijn maar genres die ik echt niet leuk vind 😀

 13. Mandy
  2 februari 2020 / 14:31

  Hmm! Ik ben een echte netflix/ videoland verslaafde, kijk heel veel verschillende dingen alleen deze 3 dingen spreken me niet zo aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: