Nivea Haarstyling | Straight Styling Products

Nivea Haarstyling | Straight Styling Products

Een tijdje terug kreeg ik een leuk pakketje thuis gestuurd om te reviewen. Hier zaten drie producten in van Nivea Haarstyling straight styling products. De nieuwe lijn van Nivea bevat verschillende producten waarbij je in 3 stappen jouw ideale look mee kan creëren. Ik ben hier erg benieuwd naar!

Nou heb ik niet echt stijl haar van mezelf, maar meer slag. Maar ik stijl wel regelmatig mijn haren, dus dan komt het wel weer goed van pas. De Nivea haarstyling lijn bevat producten voor 4 verschillende looks: stijl, krullen, volume en textuur. Elke lijn bestaat uit drie stappen: prep, form en finish. Per lijn kun je ook uit verschillende producten kiezen. Zo kun je kiezen voor de producten die het beste bij jouw haartype passen. Het grote voordeel van een enkele productlijn is dat de afzonderlijke producten perfect op elkaar zijn afgestemd, zodat ze elkaar aanvullen en versterken.

PREP – STRAIGHT PRE-STYLING MIST

NIVEA Straight Pre-styling Mist: Bereid je haar voor op het makkelijk creëren van je look. Onze innovatieve formule met verzorgende lichte olie beschermt en minimaliseer het breken van fijn haar en biedt hittebescherming tot 220 °C. Breng aan op 25 cm afstand op vochtig haar op de lengte en de puntjes. Steil je haar met een föhn en borstel, gebruik een stijltang indien gewenst en geniet van je steile look. Extra tip: voor een beter steil effect, vervolg je routine met de Straight Forming Spray

 •  Beschermt en minimaliseer het breken van fijn haar
 •  Biedt hittebescherming tot 220 °C
 •  Voegt glans toe

Met dit product ga je dus als eerste mee aan de slag, en gebruik je om je haar voor te bereiden op het stylen ervan. Dit zodat je haar niet afbreekt van de hitte en goed beschermd word. De geur van dit product vond ik erg lekker! De pre-styling mist kost € 5,99.

FORM – STRAIGHT STYLING PRIMER

NIVEA Straight Styling Primer: Bereid je haar voor op het makkelijk creëren van je look. Onze innovatieve formule met verzorgende lichte olie hydrateert & verzacht het haar en biedt hittebescherming tot 220 °C. Breng aan op vochtig haar van de wortels tot de puntjes. Steil je haar met een föhn en borstel, gebruik een steil tang indien gewenst en geniet van jouw steile look! Extra tip: voor een beter steil effect vervolg je routine met de Straight Forming Spray.

 •  hydrateert & verzacht onhandelbaar tot normaal haar
 •  voor een gladde look
 •  Biedt hittebescherming tot 220 °C

In deze fase ga je dus aan de slag met de echte styling van je haar. Met de juiste spray, mousse of crème geef je het kapsel de vorm die je wilt hebben. De Straight Styling Primer kost € 3,90.

FINISH – STRAIGHT FORMING SPRAY

NIVEA Straight Forming Spray: voor pluis-vrij, glad haar. Spray, Style & Go!. Onze innovatieve formule met 0% alcohol* en met lichte olie droogt tot 2x langzamer in vergelijking met standaard haarsprays mét alcohol, waardoor het zichtbaar gezond haar respecteert zonder het uit te drogen. Hiermee creëer je makkelijker jouw gewenste look. *zonder ethylalcohol 1. Spray op 25 cm afstand op droog haar. 2. Werk met je vingers door de lengte van je haar om een steile look te creëren.

Dit is de laatste stap die je moet doen. Met dit product zorg je ervoor dat je model die je net hebt aangebracht, zo lang mogelijk mooi blijft zitten. Ik heb vaak last van pluizend haar, en deze forming spray zorgt dat alles zo goed mogelijk blijft zitten zonder dat je haar hard of plakkerig wordt. De Forming Spray kost € 6,99.

CONCLUSIE

Ik vond het fijne producten om mee te werken. Ik had verwacht dat de producten erg plakkerig zouden zijn, of mijn haar super hard zouden maken. Gelukkig was dit niet het geval. Het pluis van mijn haar was ook een stuk minder.

Heb jij weleens de haarstylings producten van NIVEA geprobeerd?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

9 Reacties

 1. 28 januari 2020 / 07:39

  Ik houd wel van de producten van Nivea. Ik heb hun doucheschuim en het bekende blauwe blik. Deze lijn zal ik niet zo gauw gebruiken want ik houd juist van krullerig haar : )

 2. 28 januari 2020 / 08:40

  Ik heb deze producten ook mogen ontvangen. Ik vind ze prima werken voor mijn haar, daarin tegen is de geur ook heerlijk he.
  gea onlangs geplaatst…Kneipp ‘Goodbye Stress’My Profile

 3. 28 januari 2020 / 15:46

  Heerlijk deze producten! Ik heb zelf de krullende lijn hiervan en die werkt voor mij heel goed.

 4. 29 januari 2020 / 11:08

  Erg fijne producten deze ! Ik heb er zelf ook een aantal van staan 🙂

 5. 29 januari 2020 / 15:54

  Ik heb nog nooit dit soort haarproducten van Nivea geprobeerd! Klinkt wel goed 🙂

 6. Bouchra
  31 januari 2020 / 12:21

  Ik zou het wel willen uitproberen maar ik heb droog krullend haar dus ik weet niet of het voor mijn haartype voldoende is.

 7. Mieke | mieksmind
  2 februari 2020 / 20:23

  Hé wat leuk dat jij ze ook hebt, ik heb deze ook ontvangen. Zijn fijn voor stijl haar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: