Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle | Suzanne

Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle | Suzanne

Afgelopen week heeft Marsha een oproepje geplaatst op haar blog dat ze opzoek was naar een gastblogger voor Marushi Lifestyle. Dit leek mij super interessant, want ik hou enorm van schrijven en op deze manier kan ik dit nog meer doen en wellicht ook over andere onderwerpen schrijven. Ik, Suzanne, zal dus een van de vaste gastbloggers worden op Marushi Lifestyle en ik heb er in ieder geval heel veel zin in! In deze blogpost wil ik wat meer vertellen over mij en natuurlijk over wat je kunt verwachten. 

Even voorstellen

Voordat ik als vaste gastblogger aan de slag ga bij Marushi Lifestyle, wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Suzanne, ik ben 21 jaar en ik woon in een klein dorpje in Noord-Brabant. Naast dat ik als gastblogger hier aan de slag ga, schrijf ik ook voor mijn eigen blog, Suzanne-Elisa.nl. Ik heb ondertussen al zeven jaar mijn eigen blog en het is echt mijn grootste hobby.

Naast de tijd die ik stop in mijn persoonlijke blog, studeer ik momenteel. Ik studeer hbo-pedagogiek en zit in het derde leerjaar. Naast dat ik het dus erg leuk vind om te schrijven, vind ik het ook erg leuk om met mensen te werken. Ik vind het fijn om een luisterend oor te zijn, anderen te mogen adviseren en te inspireren.

In mijn vrije tijd, die ik nog over heb na het bloggen, vind ik het fijn om te lezen, te sporten en samen met mijn vriend er op uit te trekken. Ik hou van wandelen, dagjes weggaan in Nederland, België en Duitsland en mooie plekken op de wereld zien. Daarnaast houd ik ook erg veel van make-up en zitten mijn beauty kasten tot de nok toe voel met allemaal mooie producten. Niet alleen beauty, maar ook fashion is een steeds grotere liefde aan het worden. Ik vind het leuk om nieuwe combinaties te maken met items uit mijn kledingkast of het te combineren met een nieuw high-end of juist budget item.

Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle | SuzanneWat kun je verwachten

Maar wat kun je nu van mij verwachten? Er zal twee keer per maand een nieuwe blogpost verschijnen op Marushi Lifestyle die is geschreven door mij. Dit zullen lifestyle blogposts zijn, maar daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om mommy blogs te schrijven. Ik ben zelf nog géén moeder, maar door mijn kennis vanuit school en inmiddels al vijf jaar ervaringen aan stages, denk ik dat ook dit hele mooie en nuttige blogposts kan opleveren. Ikzelf heb in ieder geval al een berg aan ideeën klaarliggen, maar daarnaast ben ik ook heel erg benieuwd wat jullie interessant vinden om te lezen. Laat me dit dan zeker weten, zodat ik ook daar mee aan de slag kan.

Mocht je niet kunnen wachten tot de blogposts verschijnen, dan kun je ook gerust een kijkje nemen op mijn persoonlijke blog waar je meer over mij leest en de zoektochten van het leven van een jonge vrouw, van beauty tot relatie en van fashion tot lifestyle. Ik heb in ieder geval heel veel zin om aan de slag te gaan met de blogposts op Marushi Lifestyle!

Liefs, Suzanne

Suzanne van de Ven
Suzanne van de Ven

Find me on: Web | Instagram | Facebook

33 Reacties

 1. Lieke
  31 januari 2020 / 07:03

  Wat leuk dat je gastblogger bent op de blog van Marsha! Ik ben heel erg benieuwd naar je posts. Ik ben benieuwd naar verantwoorde tussendoortjes voor kinderen, maar die er wel lekker uitzien.

 2. Eveline
  31 januari 2020 / 20:57

  Wat leuk! Welkom Suzanne, ik kon je blog nog niet. Maar ben erg benieuwd naar wat je allemaal gaat schrijven.

 3. 31 januari 2020 / 21:13

  Leuk Suzanne, ik kom hier vaak even mee lezen, dus ben ook benieuwd naar jouw inbreng.

 4. Mandy
  1 februari 2020 / 08:19

  Super leuk! Ik ga zeker even een kijkje nemen op je eigen blog

 5. 2 februari 2020 / 13:08

  Heel veel succes! Ik ben zelf ook gastblogger op een ander blog en vind dat echt super leuk om te doen naast mijn eigen blog!
  Ben erg benieuwd naar je artikelen!

 6. 2 februari 2020 / 13:23

  Super leuk! Ik wens je heel veel succes en veel plezier natuurlijk! En even over de foto, wat een plaatje!

 7. 3 februari 2020 / 14:47

  Leuk! Veel plezier, ik ben benieuwd naar je posts.

 8. Tania
  4 februari 2020 / 13:48

  Wat leuk dat je dit gaat doen. Ben benieuwd naar je blogs

 9. 5 februari 2020 / 11:26

  Welkom en super leuk dat je dit gaat doen. Ik ben wel benieuwd naar je tommy blogs aangezien je nog geen mama bent. 😉

 10. 5 februari 2020 / 11:49

  Leuk! Ik ben erg benieuwd naar al je verhalen! Veel schijf plezier

 11. shiva
  5 februari 2020 / 13:54

  Hoi Suzanne, super leuk ben benieuwd!

 12. Jouvence
  7 februari 2020 / 22:05

  Leuk dat je een passende gastblogger hebt gevonden! Ik kijk uit naar de artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: