Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle | Marit

Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle | Marit
Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle | Marit

Hi lieve lezer(es)s(en), mijn naam is Marit en vanaf nu zal ik twee keer per maand een bijdrage gaan leveren aan Marushi Lifestyle. Ik zag de oproep op Instagram voorbij komen en was direct enthousiast. Het is voor mij een mooie kans om mijn ervaringen in het moederschap met jullie te delen. Daarnaast ben ik gek op alles wat met beauty te maken heeft, dus ook daarover zal ik gaan schrijven.

Iets meer over mij

Ik ben 29 jaar oud en ik woon in Hengelo (OV) samen met mijn man en ons zoontje Finn. Inmiddels is hij alweer ruim 18 maanden oud en er valt enorm veel te beleven met zo’n dreumes in huis. Naast hem lopen er ook nog drie honden bij ons rond, waardoor het altijd een gezellige boel is bij ons in huis.

Naast dat ik hier gastblogs ga schrijven voor de categorieën beauty en mommy, heb ik nog mijn eigen blog. Op www.marit-schrijft.nl deel ik wat mij bezighoudt als moeder en verder schrijf ik over allerlei dingen die ik leuk vind om te delen. Neem vooral eens een kijkje!

Bezig zijn met taal is niet alleen mijn hobby, maar ook mijn werk. Ik werk als docent Nederlands op het mbo, waar ik aankomend automonteurs wat van de Nederlandse taal probeer bij te brengen.

Ik hoop hier een leuke bijdrage te kunnen gaan leveren!

Liefs, Marit

Marit
Marit

Find me on: Web | Instagram

14 Reacties

 1. Eveline
  4 februari 2020 / 12:34

  Welkom Marit! Ik ben benieuwd naar je blogs!

  • Marit
   Auteur
   5 februari 2020 / 20:45

   Dankjewel! Ik ben benieuwd naar wat je ervan gaat vinden 😀

  • Marit
   Auteur
   5 februari 2020 / 20:45

   Thanks! Gezellig! 😀 Laten we er wat leuks van maken met z’n allen 😀

  • Marit
   Auteur
   5 februari 2020 / 20:44

   Dankjewel! Gaat vast goed komen 🙂

 2. 5 februari 2020 / 11:11

  Hoi Marit, leuk om je introductie te lezen. Wat een mooie foto’s ook.

 3. shiva
  5 februari 2020 / 13:54

  Ha Marit, Wat leuk! Ben benieuwd naar je posts!

  • Marit
   Auteur
   5 februari 2020 / 20:43

   Dankjewel! Ik ben benieuwd wat je ervan gaat vinden! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: