Maak kennis met de nieuwste Little Love knuffelpoppen!

Maak kennis met de nieuwste Little Love knuffelpoppen!

VTECH – Knuffelen zou zomaar tot dé gezondheidstrend van 2020 kunnen uitgroeien. Want bewezen is dat het ons gelukkiger maakt, beter laat communiceren en zelfs bijdraagt aan een betere gezondheid. Je kunt het niet vroeg genoeg leren! Om knuffelen een boost te geven komt VTech met drie heerlijke knuffelkontjes die kleintjes verleiden. Deze Little Love Knuffelpoppen zijn niet te weerstaan. Vanwege hun looks, torenhoge aaibaarheidsfactor én de reacties die ze geven.

Little Love Mijn Knuffelpop – Eenhoorn, Konijn en Kat zijn pure fantasie, ze hebben een eigen karakter en combineren menselijke en dierlijke kwaliteiten en looks. Ze kunnen vooral één ding heel goed: knuffelen! Ze vragen minimale verzorging, maar bieden wel optimale vriendschap en genegenheid.

VTech zou VTech niet zijn, als dit favoriete speelkameraadje geen educatieve kwaliteiten werd toebedacht. Dankzij de slimme techniek in de Little Love Mijn Knuffelpop ontstaat hier een even aandoenlijk als leerzaam rollenspel. Interactieve connectie dus, tussen het kleintje en zijn of haar pop. Nooit zijn Eenhoorn, Kat of Konijn te moe, te druk of afgeleid. Met hun grote poppenogen, de zachte handjes die ze spreiden en hun fopspeen (die zorgt voor troost), moet de poppenmama of -papa (1 tot 6 jaar) welhaast van beton zijn om geen gehoor te geven aan het signaal: let’s hug!

Maak kennis met de nieuwste Little Love knuffelkontjes!

De Little Love Mijn Knuffelpoppen praten wanneer de hart-toets op hun buikje wordt ingedrukt. Hier begint de werkelijke interactie tussen het kleintje en de pop. Er klinken geluidjes, vrolijke reacties, liedjes en melodietjes. En pure fantasie of niet, er ontstaat echte connectie! Samen kleuren leren, samen liedjes zingen, elkaar troosten en samen tot rust komen: deze vriendschap is (h)echt, biedt uitdaging, geeft vertrouwen en soms een beetje troost als het nodig is.

Advies verkoopprijs: VTech Little Love Mijn Knuffelpop – Eenhoorn, Konijn en Kat € 21,95 per stuk.

Wat vind jij van deze knuffelpoppen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

6 Reacties

 1. Eveline
  6 februari 2020 / 09:39

  Deze zien er echt schattig uit zeg! Leuk!

 2. shiva
  7 februari 2020 / 21:29

  Super schattig haha!

 3. 9 februari 2020 / 12:01

  Ik vind ze echt schattig! Ze doen me denken aan de Monchichi aapjes uit de jaren tachtig.

 4. Mandy
  9 februari 2020 / 17:21

  Oh die zien er zo schattig uit!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: