8 leuke films en series om met je partner te kijken  

8 leuke films en series om met je partner te kijken  

In de weekenden heb ik vaak een moment samen met mijn vriend om een serie of film te kijken. We kiezen vaak samen iets uit en kijken dan weer een seizoen van een serie of we genieten samen van een film. Daarnaast vinden we het ook heel leuk om samen naar de bioscoop te gaan en de nieuwste films op groot doek te zien. Een leuk moment om er samen even tussenuit te gaan of om heerlijk op de bank te kruipen met popcorn. Ik deel maar liefst 8 films en series die leuk zijn om samen met je partner te kijken

6 Underground

6 Underground is een vrij nieuwe film, namelijk van 2019 en deze is te zien via Netflix. Het is een film die nog op mijn lijstje staat om te kijken, maar na het zien van de trailer ben ik echt verkocht! Het is een actie/actiethriller en ideaal om dus samen te kijken met je partner. Ikzelf vind het leuk om dit soort films te kijken, omdat ik merk dat mijn vriend het heel leuk vind en ik op die momenten fijn tegen hem aan kan kruipen. Daarnaast kun je tijdens het kijken van film genieten van Ryan Reynold en dat is ook zeker niet verkeerd.

1917

Dit is de laatste film die ik heb gekeken en dat is nog vrij recent. Deze film hebben mijn vriend en ik samen in de bioscoop gezien, want daar draait hij momenteel. 1917 is een Amerikaans-Britse oorlogsfilm waarin actie en drama centraal staan. Ik heb mij tijdens deze film geen moment verveeld en je wordt tijdens de film echt meegesleept. Het lijkt alsof de film in één shot is opgenomen en wauw, wat is dit goed!

The stranger

Een nieuwe serie op Netflix is The stranger. Een spannende dramamisdaadserie waar ik zojuist aan ben begonnen samen met mijn vriend. De serie is totaal nieuw, maar scoort momenteel al erg goed. Ik vind het zelf fijn om aan dit soort nieuwe series te beginnen, omdat je regelmatig kunt uitkijken naar nieuwe seizoenen, maar tevens ook een grote struggle!

8 leuke films en series om met je partner te kijken  

No time to die

Een film waar we nog eventjes op moeten wachten, maar wat misschien wel leuk is om alvast in de agenda te schrijven, is No time to die. Dit is de 25e James Bond film en hij wordt 2 april dit jaar verwacht in de bioscoop. Zelf heb ik nog geen films van James Bond volledig afgekeken, maar toch sprak mij deze film heel erg aan bij het zien van de trailer. Binnenkort dus in de bioscoop en ideaal voor een datenight met je partner. 

Mindhunter

De serie Mindhunter, die via Netflix te bekijken is, hebben mijn vriend en ik afgelopen jaar gekeken. We konden telkens niet wachten tot we weer samen een aflevering konden kijken van deze misdaadserie. In de vlucht terug naar huis van onze vakantie hebben we samen serie tot en met seizoen twee afgekeken. 

Het is een hele spannende serie en tegelijkertijd erg interessant. Het is namelijk heel psychologisch, omdat twee agenten moordenaars gaan interviewen en zich op die manier gaan verdiepen in de psychologie achter de moorden. Zeker een aanrader! 

Knives out

Knives out is een andere film die ik ook onlangs in de bioscoop zag samen met mijn vriend en op het moment draait hij nog steeds in de bioscoop. Waar de andere films voornamelijk gericht zijn op actie en drama, is deze film dit ook, maar met een heleboel humor. Deze film is tevens een misdaadfilm, maar met zoveel humor, dat ik op sommige momenten echt moest lachen. Dit, samen met de rest van de mensen in de bioscoop. Zeker een aanrader als je houdt van humor! 

Het beest van Harkstede 

Wanneer je Mindhunter interessant vindt, zal ook Het beest van Harkstede je aanspreken. Deze documentaire serie is te bekijken via Videoland en gaat net als Mindhunter over een seriemoordenaar. De hele serie gaat over Willem van Eijk die in de jaren ’70 en ’90 meerdere vrouwen ombracht. Heel interessant om ook te weten te komen wat er in hem omging tijdens deze moorden. 

How to get away with murder

Een film die mijn zusje mij onlangs aanraadde, is How to get away with murder. Zij kijkt deze serie momenteel samen met haar vriend en ze vinden hem beide erg leuk! Deze film gaat wederom om moord met ook een stukje mysterie. Een leuke serie en je hebt vijf seizoenen om te kijken via Netflix. Hier ben je dus nog wel eventjes zoet mee samen. 

Dit was mijn lijstje met acht films en series die je kunt kijken samen met je partner. Psychologie, humor, drama en misdaad en daarnaast ook al iets leuks om naar uit te kijken, namelijk No time to die voor in april!

Welke film of serie zou jij nog willen kijken? Of heb je toevallig al films en series gezien uit dit lijstje?

 

Dit artikel is geschreven door gastblogger Suzanne van Suzanne-Elisa.nl

Suzanne van de Ven
Suzanne van de Ven

Find me on: Web | Instagram | Facebook

38 Reacties

 1. 7 februari 2020 / 09:19

  HTGAWM kijk ik al jaren en is zeker één van mijn favo series ever. 6 Underground heb ik aan mijn lijstje toegevoegd. The Stranger is als het goed is weer maar 1 seizoen, net als de eerste serie die verfilmd is gebaseerd op een Harlan Coben boek. Vind ik soms wel lekker. Eén seizoen en klaar! 🙂
  Simone onlangs geplaatst…Kunstplanten voor binnen op mijn wishlist!My Profile

  • Suzanne
   Auteur
   8 februari 2020 / 18:32

   Soms is het inderdaad fijn als je maar één seizoen hebt, voor even tussendoor! Zo zijn er ook series die ik zelf al jaren volg.
   Suzanne onlangs geplaatst…Outfit: Stay WildMy Profile

 2. Mandy
  7 februari 2020 / 14:41

  Oh dit lijstje ga ik opslaan! Het beest van Harkstede heb ik wel gekeken want daar woon ik naast ? heel heftige docu!

 3. 7 februari 2020 / 16:09

  Oke dit lijstje ga ik opslaan want ik heb er nog geen een gezien en ook niet samen haha.. zelf kijken we op dit moment The Missing, ook echt een spannende serie. Ook hebben we The Vampire Diaries en Zoo, The 100 gekeken.
  Rachel onlangs geplaatst…Afscheid nemenMy Profile

 4. shiva
  7 februari 2020 / 21:29

  Interessant! Was al op zoek naar wat nieuws om te kijken haha 🙂

 5. Eveline
  7 februari 2020 / 21:30

  Bedankt voor de tips! Ik heb er nog geen een gezien van dit lijstje, dus ik sla hem even op.

  • Suzanne
   Auteur
   8 februari 2020 / 18:36

   Nooit? Ik eigenlijk ieder weekend wel! Grappig dat het zo verschillend is per stel. Wie weet vind je het wel heel fijn om toch samen een serie te gaan volgen.
   Suzanne onlangs geplaatst…Outfit: Stay WildMy Profile

 6. 8 februari 2020 / 10:05

  Ik heb er nog geen een van dit lijstje gekeken. Ben ook niet zo’n fan van misdaad en moorden..

  • Suzanne
   Auteur
   8 februari 2020 / 18:37

   Dan is dit lijstje misschien minder geschikt. Ik merk dat wij het juist leuk vinden om dit samen te kijken, terwijl ik zelf altijd zoetsappige films en series kijk haha!
   Suzanne onlangs geplaatst…Outfit: Stay WildMy Profile

 7. 8 februari 2020 / 23:40

  Wat een leuk lijstje. Voor als ik een partner krijg weet ik dat ik hier naar moet kijken. Bedankt voor je tips.

  • Suzanne
   Auteur
   9 februari 2020 / 20:22

   Dan kun je inderdaad direct aan de slag met kijken! Je kunt natuurlijk ook zelf beginnen aan de films en series.
   Suzanne onlangs geplaatst…Outfit: Stay WildMy Profile

  • Suzanne
   Auteur
   9 februari 2020 / 20:23

   Die heb ik zelf ook voorbij zien komen en zou ik ook nog wel eens willen kijken. Bedankt voor de tip!
   Suzanne onlangs geplaatst…Outfit: Stay WildMy Profile

 8. 9 februari 2020 / 14:51

  Dit lijstje is precies wat ik nodig had! Dankjewel voor de leuke tips om samen met mijn lief lekker te gaan bingewatchen!

 9. 10 februari 2020 / 12:05

  Toevallig hebben we netflix, dus we gaan zeker een aantal van dit lijstje eens bekijken!

 10. Frederique
  10 februari 2020 / 16:47

  Knives out wil ik zeker nog zien. Volgens mij precies mijn soort film. En ik ben ook benieuwd naar The stranger!

 11. 10 februari 2020 / 19:30

  Leuke lijst! Ik hoor echt super veel over de Stranger dus die komt ook op mijn lijstje. En 1917 is een mooi excuus om een bioscoopje te pakken 😀

 12. 11 februari 2020 / 17:34

  hihih als ik en mijn man samen een film of serie kijken is het net of pasen en kerst op een dag vallen hahah. nee dat zal hier niet snel gebeuren omdat ik het nooit kijk en als hij thuis is dan ben ik of slapende of net weg
  rachel onlangs geplaatst…Spelen met foto’sMy Profile

 13. 13 februari 2020 / 07:21

  Lijk me fijne films om te zien.
  Naar films kijken doen we samen, ik en mijn man.
  Maar serie’s kijk ik altijd alleen. Mijn màis niet echt het tiepe series ☺…
  Heidi onlangs geplaatst…Valentijn films..My Profile

 14. Jouvence
  13 februari 2020 / 22:30

  Wij hebben 6 underground van de week samen gekeken en is een erg leuke/goede film om naar te kijken (+Ryan Reynolds 😉 )

 15. 15 februari 2020 / 19:23

  Ik heb nog niets van dit lijstje gezien dus er is genoeg te ontdekken voor mijn vriend en ik. Meestal kijken we series los van elkaar omdat we weinig series kunnen vinden wat we allebei leuk vinden.
  Janet onlangs geplaatst…TRVL summary – januari 2020My Profile

 16. 16 februari 2020 / 00:44

  Ik hou wel van misdaad series, maar kende nog geen enkele van jouw lijstje 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: