Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle | Sabrina

Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle | Sabrina

Beste lezers, graag wil ik mij even aan jullie voorstellen! Mijn naam is Sabrina, ik ben 24 jaar en geboren en getogen in Oostenrijk. Sinds mijn twaalfde levensjaar woon ik samen met mijn moeder in Nederland. Deze verandering kwam in mijn leven, doordat mijn ouders gingen scheiden. Mijn moeder wilde graag terug naar haar moederland (Nederland). Inmiddels voel ik mij heel goed hier, heb ik de taal goed onder de knie en heb ik de Nederlandse nationaliteit aangenomen.

Momenteel ben ik nog bezig met de laatste loodjes van mijn studie: Pedagogisch Management Kinderopvang. Naast mijn studie houd ik mij bezig met Instagram, daar ben ik nu al zo’n 4,5 jaar actief als ‘petitefashionlady’. Deze naam heb ik gekozen, vanwege mijn passie voor fashion en mijn lengte. Ik ben namelijk maar 1,50m en ik moet zeggen, ik vond het vaak erg lastig dat ik geen ‘gemiddelde’ lengte heb. Hierover moet ik regelmatig wat opmerkingen aanhoren. Maar inmiddels heb ik geleerd om mij wat ‘eerder’ los te kunnen koppelen van negatieve opmerkingen en gedachten.

Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle | Sabrina

Op mijn Instagram account zie je mijn passie voor fashion, maar ook mijn passie voor lekker eten terug. Ik vind het leuk om te shoppen, te koken en te bakken. Ik vind het wederom ook nog eens leuk om van mijn outfits en gerechten mooie foto’s te maken. Hier kan ik mijn creativiteit ook volle gang laten gaan. Ik ben blij dat mijn vriend als audiovisueel-vormgever hier ook veel verstand heeft en bereid is om tips te geven. Naast mode, food en fotografie, vind ik schrijven ook erg leuk.

Vanwege mijn interesses (die aansluiten bij Marushi Lifestyle) en het feit dat ik graag schrijf, heb ik mij opgegeven als gastblogger. Het lijkt mij hartstikke leuk om mijn ervaringen en interesses te delen met jullie! Naast de interesses fashion en food, vind ik het heel leuk om (voornamelijk in het weekend) leuke dingen te gaan doen. Dan ga ik graag uiteten, de stad in, kijk ik series of ga ik wandelen samen met mijn vriend, vrienden, moeder en zus.

Ik denk dat dit de ‘korte versie’ over mij is! Natuurlijk sta ik ook open voor vragen, dus heb je vragen? Laat het mij vooral weten! Ik zal in ieder geval met vol enthousiasme als gastblogger hier gaan starten!

Liefs, Sabrina

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. 10 februari 2020 / 08:10

  Leuk en welkom bij het team van Marushi Lifestyle, ik zal jouw artikelen vast voorbij zien komen.

  • Sabrina
   10 februari 2020 / 11:00

   Dankjewel Lodi! 🙂

 2. Sabrina
  10 februari 2020 / 10:59

  Dankjewel Jenn, leuk om te horen! 😉

 3. 10 februari 2020 / 12:01

  Super leuk dat je komt gastbloggen hier. En wauw vanuit Oostenrijk hierheen gekomen. Mis je de bergen niet? 🙂
  Veel plezier en ik zie je logs vanzelf wel voorbij komen 🙂
  Deborah onlangs geplaatst…Sympathy for the devil…My Profile

  • Sabrina
   11 februari 2020 / 08:54

   Dankjewel Deborah! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de bergen niet mis. Is denk ik altijd anders als je ermee bent opgegroeid. Ga je het automatisch minder waarderen ofzo hihi

 4. Eveline
  10 februari 2020 / 19:23

  Welkom op Marushi Lifestyle Sabrina. Ik ben erg benieuwd waarover je allemaal gaat schrijven. 🙂

  • Sabrina
   11 februari 2020 / 08:55

   Dankjewel Eveline, leuk om te horen!

  • Sabrina
   11 februari 2020 / 08:55

   Dankjewel Jasmina, lief!

 5. shiva
  10 februari 2020 / 21:09

  Wat leuk en welkom! Super interessante studie doe je ook!

  • Sabrina
   11 februari 2020 / 08:53

   Dankjewel Shiva 🙂

  • Sabrina
   11 februari 2020 / 08:52

   Dankjewel Marit; wat lief!

 6. Sabrina
  11 februari 2020 / 08:51

  Dankjewel Suzanne & jij ook welkom he 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: