Salcura – Natural skin therapy lijn.

Salcura – Natural skin therapy lijn.

Voor de verhuizing was ik naar een event geweest voor het merk Salcura. Ik had zelf nog nooit van dit merk gehoord, maar wat ben ik blij dat ik hiermee in aanraking ben gekomen! Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn man en ons zoontje. Mijn man heeft namelijk een heel gevoelige huid, met name zijn handen. Als hij te vaak zijn handen wast krijg hij uitslag.

Zijn huid word heel droog en gevoelig. Soms word het zo droog dat de huid openbreekt en je kan begrijpen dat dat heel pijnlijk is. Helaas heeft mijn zoontje waarschijnlijk hetzelfde. Als hij te vaak in bad gaat met zeep krijg hij ook een hele droge huid. En soms ook eczeem plekken. En dat jeukt zo erg, dus dan blijft hij er maar aan krabben. Maar Salcura beloofde het wondermiddel te zijn tegen dit soort probleem huidjes! Ons gezinnetje heeft dus uitvoerig deze producten getest de laatste maanden.

OVER SALCURA

Salcura ontwikkelt huidverzorging van hoge kwaliteit op basis van natuurlijke ingrediënten en wetenschap. Op deze wijze ontvang je het beste van de natuur en wetenschappelijke kennis middels je huidverzorging. Salcura producten zijn niet enkel geschikt voor de normale huid, maar ook voor de gevoelige huid. Tevens biedt Salcura oplossingen voor diverse huidproblemen zoals eczeem. De producten zijn dierproefvrij en dermatologisch getest. De huidverzorging is vrij van parabenen, parafine, SLS en synthetische parfums.

Volwassenen en kinderen kunnen gebruik maken van dit merk. Voor elke huid is er een oplossing. Zo is er BioSkin Junior voor kinderen, Antiac voor puistjes en acne en Bioskin voor de gevoelige huid. Salcura werkt met natuurlijke ingrediënten. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van rozenwater, tijm, zeezout, rozenbottel en Manuka olie. Ofwel, prachtige ingrediënten voor de beste resultaten.

De producten zijn verkrijgbaar van €9.99 tot €38,99 bij de volgende verkooppunten:

 • Salcura.nl
 • Hollandandbarrett.nl (ook in de winkels)
 • Deonlinedrogist.nl
 • Drogist.nl
 • Plein.nl
 • Biggreensmile.nl

WAT MAAKT SALCURA NOU ZO BIJZONDER?

 • DE KRACHT VAN DE NATUUR
  De primaire werking van hun producten is 100% natuurlijk – Gebaseerd op ingrediënten die bewezen effectief zijn.
 • PIONIER IN COLLOÏDALE OPLOSSINGEN
  Door het natuurlijke vochtgehalte van de huid na te bootsen, zijn ze in staat om de huidcellen makkelijker en sneller te bereiken, waardoor ze de huid de nodige vitaminen & mineralen kunnen geven vanaf een vroeg stadium.
 • ZE GELOVEN IN HOMEOSTASIS
  De huid is heel goed in staat om voor zichzelf te zorgen, zolang het maar de juiste voedingsstoffen krijgt en de juiste verzorging. Zij helpen het natuurlijk herstellend vermogen van de huid te ondersteunen.

Naast de geweldige producten van Salcura kwam ik ook in aanraking met Rosalique. Rosalique’s 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula is een lichte concealer en kan op zichzelf gebruikt worden of als een perfecte primer voor onder je foundation. Het bedekt, verzorgt en beschermt met maar liefst een SPF50! En Rosalique bevat a-Bisabolol dat ontstekingsremmend werkt en roodheid vermindert, ideaal dus voor mijn huidje. Binnenkort komt hier een blog over wat ik van dit product vind.

CONCLUSIE

Toen ik thuis kwam heb ik deze producten gelijk aan mijn man voorgelegd, en gezegd dat hij moest beginnen met smeren. Ook ben ik de volgende dag begonnen met mijn zoontje in te smeren na zijn bad. Al snel merkte ik dat de rode vlekjes weg begonnen te trekken, en ook niet meer terug kwamen! Na een tijdje ben ik gestopt met de zalf, maar het staat nog steeds in zijn kamertje voor als het terug keert.

Bij mij man ging het wat minder snel. Op het moment zelf had hij erg veel last van pijnlijke uitslag bij zijn vingers dus dat was eigenlijk wel te verwachten! Maar uiteindelijk na een maandje of twee was het toch bijna weg. Natuurlijk zal hij er altijd last van hebben, maar hij smeert trouw elke dag zijn handen met deze creme en het gaat steeds beter en beter!

Heb jij een gevoelige of allergische huid?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

11 Reacties

 1. Sandra
  18 februari 2020 / 13:32

  Bedankt voor de tip! Lijken me hele fijne producten die ik goed kan gebruiken voor mijn huidje.

 2. 18 februari 2020 / 17:14

  Wat een mooi merk! Ik heb het ook nog niet eerder gezien. 🙂

 3. 19 februari 2020 / 09:45

  Oh, wat klinken die fijn! Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te leren kennen, dus ik ga deze zeker ook eens bekijken!

 4. 19 februari 2020 / 15:05

  Het ziet er heel verantwoord uit, maar dit type verpakking vind ik dan weer zo saai… Ik houd meer van kleurrijk verpakte producten.
  nicole onlangs geplaatst…Oh, kom er eens kijken!My Profile

 5. Eveliene
  20 februari 2020 / 16:28

  Ik kon dit merk nog niet. Maar lijken me hele fijne & handige producten!

 6. shiva
  20 februari 2020 / 20:06

  Klinkt super handig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: