Spam je blog! 14# februari editie

Spam je blog! 14# februari editie

Het is weer tijd voor een “spam je blog” editie! We zitten alweer in februari! Hebben jullie nog wat leuks gedaan met Valentijn? Wij waren die hele week ziek met zijn drietjes! Echt niet leuk, zware griep, hoofdpijn, keelpijn. En zelf Kenji had voor de eerste keer koorts! Dat was zo zielig om te zien. Maar hij krijgt nu ook kiezen dus misschien kwam het ook een beetje daar door.

Hij is de laatste tijd erg zeurderig, en wilt heel weinig eten. Dus ik hoop maar dat deze periode snel overgaat, want het is gewoon sneu om te zien. En hij is nu ook weer helemaal gefixeerd op papa. En heel af en toe is mama ook weer goed genoeg haha. Hebben jullie misschien tips voor doorkomende kiezen bij kinderen?

Spam je blog! 14# februari editie

Maar vandaag heb ik dus weer een ouderwetse “Spam je blog” voor jullie. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op. Ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je Instagram, Facebook of snapchat mag je neerzetten! Ga hier naar de vorige Spam je blog.

SPAMMEN MAAR!
Volg je mij al op instagram en facebook?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. 24 februari 2020 / 12:07

  ik vind dit altijd leuk want leer dan weer nieuwe blogs kennen 😀
  Ik ben een moeder van 2 puber meiden waar ik samen mee blog op https://lafamiliab.nl/ wij worden versterkt door blogster daisy en zijn een uitgebreid platform, lifestyle, beauty, fashion, opvoeding, recepten en dingen omtrent mijn anorexia in het gezin. kom gewoon een keer gezellig langs!!
  rachel onlangs geplaatst…Happy moments #8My Profile

 2. 24 februari 2020 / 12:13

  Ik ben Kim, (social) content schrijver en community manager. Mijn nieuwste project heet Dam Writers en is opgericht in samenwerking met mijn vriend. We verbinden mensen en culturen door tekst van Damascus tot Amsterdam ?

 3. 25 februari 2020 / 13:52

  Ik ben Lisanne, getrouwd met Daan en moeder van drie kinderen. We wonen nu bijna 4 jaar op Texel. Ik blog over de verhuizing en daarop volgende verbouwing, over het moederschap en nog veel meer.

 4. 25 februari 2020 / 19:04

  Oh leuk! Ik ben Suzanne, gastblogger op Marushilifestyle.nl en daarnaast heb ik ook een eigen lifestyle blog waarin ik handige tips deel voor jonge vrouwen op allerlei gebieden.
  Suzanne onlangs geplaatst…Mijn nieuwste sieradenMy Profile

 5. 26 februari 2020 / 18:48

  Hi allemaal, mijn naam is Amy en ik blog met veel.plezier over mijn leven als fulltime werkende tweelingmama. Sinds kort ben ik onder de naam momof_twins2017 ook te volgen op Facebook en Instagram, volgen jullie mij en lezen jullie mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: