Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle | Rosanne

Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle | Rosanne

Mag ik je een virtuele handdruk geven? Ik ben Rosanne en deze 21-jarige student mag ook gastblogs gaan schrijven voor Marushi Lifestyle en dat vind ik heel erg leuk. Na het zien van de oproep voor gastbloggers meteen maar even een mailtje gestuurd en hier ben ik! Maar wie is Rosanne precies?

Een grote liefde voor Rotterdam, sport en natuurlijk mijn lieve honden. Momenteel heb ik een tussenjaar waarin ik stage loop en volgend jaar wil ik nog een master doen in de communicatie. Doordeweeks tegenwoordig dan ook te vinden in Brabant en op de vrijdagmiddag wordt de treinrit naar Rotterdam gemaakt. Geluksmomentjes van het weekend zijn ’s ochtends een heerlijke kom havermout met verschillende toppings en het knuffelen van mijn levende knuffelberen, onze labradoodles. In het weekend is het daarnaast tijd om de stad in te gaan om nieuwe eetplekken te ontdekken en gezellig met vriendinnen bij te praten. Zelf eet ik vegetarisch en ik kan heel gelukkig worden van goed vegetarisch eten. Voeding heeft dan ook zeker mijn interesse en daar hoop ik ook wat over te gaan schrijven hier.

Nieuwe gastblogger op Marushi Lifestyle | Rosanne

Daarnaast sport ik graag. Waar ik vroeger dacht dat de sportschool niks voor mij was, ga ik nu zo’n drie à vier keer per week. Een beetje met wat gewichten in het rond smijten en doen alsof ik er verstand van heb. Sporten is een heerlijke uitlaatklep. Verder lees ik graag boeken in mijn vrije tijd en heb ik sinds kort Netflix ook helemaal gevonden. En tja, die mobiel vraagt helaas ook wel wat veel van mijn vrije tijd…

Blogs van mij

Heel leuk allemaal natuurlijk, maar wat ga je hier precies zien van mij? Van mij kun je zo’n één keer per maand een blog verwachten op Marushi Lifestyle. Ik vind zelf (natuurlijke) verzorging heel interessant. Zoals ik hierboven al noemde, ben ik ook een fan van voeding en sport en kun je ook hier blogs over verwachten. Last but not least: een positieve mindset en leven buiten de comfortzone vind ik ook erg leuke onderwerpen. Ik heb in ieder geval zin om aan de slag te gaan en te gaan schrijven. Hopelijk hebben jullie zin om de blogs te lezen

Liefs,
Rosanne

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. 27 februari 2020 / 08:33

  Welkom in de club Rosanne! Ben benieuwd naar jouw blogs 🙂

  • Rosanne Kars
   28 februari 2020 / 09:00

   Dankje!

  • Rosanne Kars
   28 februari 2020 / 08:59

   Hardlopen is ook een goede om lekker actief te blijven! Doe je dat vaak?

 2. shiva
  27 februari 2020 / 20:45

  Wat leuk, ben benieuwd naar je posts!

  • Rosanne Kars
   28 februari 2020 / 08:57

   Dankjewel!

  • Rosanne Kars
   28 februari 2020 / 08:55

   Dankjewel, vind ik ook leuk!

 3. Eveline
  29 februari 2020 / 10:42

  Welkom Rosanne! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: