Happy Thoughts #35 | februari 2020

Happy Thoughts #35 | februari 2020

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een Happy Thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van februari.

Met mijn moeder naar de film “Gretel and Hansel” geweest ♥ Met Pandora naar de film “Birds of prey” geweest & wat wezen eten bij Mr Salad ♥ Naar de baby shower van Iris geweest ♥ Bij vrienden op bezoek geweest om naar hun baby te komen kijken ♥ Mijn schoonzus Rocelie is jarig geweest ♥ Naar Ladies Night in Pathe geweest met vriendinnen ♥ Met vriendinnen bij de Beren gegeten ♥ Met Kenji een fotoshoot gehad bij HappyPics ♥ Met vrienden naar de film “Bad boys” geweest ♥ Verjaardag gevierd bij Rocelie thuis ♥ Huisje is bijna klaar, alleen de zolder nog afmaken ♥

Happy Thoughts #35 | februari 2020

Babyshower

Mijn vriendin Iris is voor de derde keer in verwachting! Ze had al twee meisjes en de derde word een jongetje! Super leuk voor hun! En daar hoorde natuurlijk ook weer een baby shower bij. Ik maak meer baby showers dan bruiloften mee grap ik altijd tegen Vice. Maar het was weer heel gezellig met leuke spelletjes en ontzettend veel lekker eten! Iedereen had wat eten meegenomen en er waren een paar mensen aanwezig die wel heel erg lekker konden koken/bakken.

Fotoshoot met Kenji

Jullie hebben in een andere blog al kunnen lezen dat ik met Kenji een fotoshoot had gedaan in het winkelcentrum in Capelle. Dit was de eerste keer dat Kenji het echt niet leuk vond om op de foto te gaan. Maar ik denk dat dit komt omdat hij gewoon best moe was geworden. Maar gelukkig waren er nog mooie foto’s uit gekomen!

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

19 Reacties

 1. 29 februari 2020 / 09:11

  Wauw wat goed dat je ditf doet zeg. Dit helpt zo ontzetten bij een positieve mindset. Het leukste vond ik dat ik nieuwe mensen heb mogen ontmoeten en dat ik heerlijk met mijn vriend naar de bioscoop ben geweest.
  Chantal onlangs geplaatst…Als ondernemer heb je drukwerknodig.nl!My Profile

 2. 29 februari 2020 / 09:33

  Wat een heerlijke geluksmomentjes heb je gehad deze week..we moeten zo elke dag onze zegeningen tellen

 3. 29 februari 2020 / 09:55

  Gelukkig zijn er toch mooie foto’s uit gekomen ondanks dat hij niet wilde. Ik ken dat haha.

  Ik ben met mijn oudste zoontje naar de motorbeurs in Utrecht geweest, was erg gezellig!

 4. Eveline
  29 februari 2020 / 10:41

  Leuke momentjes heb je meegemaakt. Fijn om dat zo bij te houden.

 5. Lauressa
  29 februari 2020 / 13:19

  Wat leuk om zo bij te houden wat de positieve momentjes waren. Daar word je blij van 🙂 Leuk dat je zo vaak naar de film bent geweest; moet ik ook weer eens doen.
  Lauressa onlangs geplaatst…Meditatie: adem van negatief naar positiefMy Profile

 6. 29 februari 2020 / 13:35

  Mijn leukste moment van de maand was de negenmaandenbeurs Bloggerstour die ik organiseerde. Maar mss nog wel meer het nachtje dat ik daarvoor verbleef ik het Nhow hotel
  Fleur onlangs geplaatst…Tuinkussens voor in elke tuinstoelMy Profile

 7. Frederique
  29 februari 2020 / 22:53

  Meerdere keren naar de film dus, leuk 🙂 ik had vooral blije kleine momenten met de kids.

 8. 1 maart 2020 / 00:53

  Wow zeg wat heb jij een drukke agenda – maar feestjes zijn uiteraard best leuk 🙂

 9. Mandy
  1 maart 2020 / 11:26

  Aaah! Wat een lieve foto’s en leuke dingen <3 mijn leukste moment was met mijn vader naar het DAF museum

 10. 1 maart 2020 / 12:27

  Wat leuk om eens stil te staan bij de gezellige en fijne momenten in de maand. Ik denk dat ik ze ook eens wil gaan bijhouden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: