Kenji van 1 tot 12 maanden! | Met zijn knuffelleeuw

Kenji van 1 tot 12 maanden! | Met zijn knuffelleeuw

Kenji is ondertussen al 18 maandjes, maar toch wou ik jullie deze foto’s nog even laten zien. Elke maand probeerde ik een groeifoto te maken met zijn grote pluche leeuw. Deze leeuw heeft hij van zijn opa en oma gehad, en ik vond hem zo leuk! Het gaat allemaal veel te hard! Als ik de foto’s allemaal terug kijk, is mijn kleine baby’tje helemaal weg! Die baby heeft nu plaats gemaakt voor een stoere en wilde peuter met een eigen willetje. Wat ik zo grappig vind als ik deze foto’s terug kijk, is dat Kenji zo ontzettend veel is veranderd van huidskleur.

Toen hij geboren werd had hij een rood/bruin tintje. Wat even later weer geel/bruin werd. Maar dat kwam natuurlijk ook omdat hij geelzucht had. Daarna bleef hij toch wel lekker bruin, maar hoe ouder hij wordt hoe blanker hij wordt. Wat is zelf erg vervelend vind, want ik vind het juist mooi zo’n getint huidje. Maar daarin lijkt hij weer erg op mij. Bij mijn geboorte was ik ook erg geel en werd ik toch steeds blanker. Maar op de een na laatste tijgerfoto is hij toch weer donkerder. Dat was toen hij lekker buiten in de zon gespeeld had en dat gaat wel hard!

Mijn kleine boefie! Ik ben zo benieuwd hoe je er later gaat uitzien, en hoe je karakter zich gaat ontwikkelen. Maar hoe dan ook, ik hou ontzettend veel van jou kleine aapie!

Wat groeien ze toch snel he!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

31 Reacties

 1. 2 maart 2020 / 13:26

  wat ontzettend leuk om deze foto’s te maken! Een prachtige herinnering voor later en het is zeker zo leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen in de jaren.

 2. 2 maart 2020 / 15:28

  Wat leuk dat je dit elke maand een foto gemaakt hebt. Wat een verschil de eerste en de laatste foto, dan zie je goed hoe snel ze groeien in de eerste 1,5 jaar.
  Lisanne onlangs geplaatst…En toen was ik op het RTL NieuwsMy Profile

 3. 2 maart 2020 / 17:22

  wat leuk dat je dat zo bij houd πŸ˜€ stuk voor stuk leuke fotos van een mooi mannetje!!
  rachel onlangs geplaatst…Happy moments #9My Profile

 4. 2 maart 2020 / 19:54

  Wauw, wat een tof idee. Wat is ‘ie goed gegroeid zeg in de tussentijd!
  Liefs,
  Elles

 5. 2 maart 2020 / 20:24

  Wat nooi zo om die ontwikkeling te zien door de maanden heen. Lief snoetje.

 6. 3 maart 2020 / 07:25

  Wat een ontzettend leuke manier om zo maandelijks een foto te maken. Te cute is jullie kleine mannetje ook.

 7. shiva
  3 maart 2020 / 17:39

  Wat ziet hij er schattig uit super leuk gedaan zo met die foto’s!

 8. 3 maart 2020 / 20:23

  Wat superleuk idee dan zie je hoe snel hij groeit. OMG! Schattig foto`s

 9. 5 maart 2020 / 11:41

  aaah wat een schatje!!!
  Leuk om zo’n overzicht te hebben. Niet mee stoppen hoor!!

 10. Frederique
  7 maart 2020 / 11:54

  Wat ontzettend leuk zo naast elkaar, dan zie je de ontwikkeling echt goed. Eigenlijk zou je tot zijn 18e elk jaar een foto van hem moeten maken met die leeuw πŸ™‚

 11. 7 maart 2020 / 13:24

  Ah wat schattig. Super mooie kind heb je en die leeuw is ook cute.

 12. 2 april 2020 / 19:47

  Wat super mooie foto’s zijn het.
  Wat ga het behoorlijk snel de baby tijd.
  Heidi onlangs geplaatst…15 jaar samen.My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: