Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020

Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020

Ook dit jaar gingen we er weer naartoe, de huishoudbeurs! Een bezoekje brengen aan de huishoudbeurs is in onze familie al een jarenlange traditie. Elk jaar gaan we er met zijn vieren heen om allemaal koopjes in te slaan, lekker te eten, en voor de gezelligheid onderling.

Dit jaar was het net even wat anders want voor het eerst ging ik alleen met mijn moeder naar de huishoudbeurs. Wat nog steeds heel gezellig is, en we waren ook een stuk sneller door alle zalen heen omdat wij toch wat jonger zijn en wat sneller kunnen lopen haha. Zoals gewoonlijk gingen wij ook dit jaar op de laatste zondag. Meestal zijn er dan meer acties omdat het de laatste beursdag is. Maar dat was dit jaar toch net even wat anders.

Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020
Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020

Wij kwamen rond half 10 aan bij de huishoudbeurs in de RAI. De zalen gingen pas om 11 uur open dus liepen we nog een beetje rond. Er waren wel wat eettentjes open waaronder deze stand waar je heerlijk Dunkin Donut’s kon halen. En natuurlijk moesten we ook een paar selfies maken. Normaal gesproken is als je binnenkomt de hal feestelijk versierd. Dit jaar vond ik dat wat minder. Je zag het “neon regenboog” thema wel weer overal terug komen in de vloer, borden en muurtjes.

Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020
Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020

We hadden vier dozen Iams gekocht voor een tientje! Dat was echt een koopje! De katten zullen dus weer blij met mij zijn. Omdat we hier een aankoop deden kregen we ook een ticket om mee te doen met het ballenspel. Je ziet ze wel vaker op de kermis voorbijkomen. Ik was goed bezig maar helaas niet goed genoeg, ik was derde gewonnen. Maar we kregen wel allemaal een troostprijsje.

Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020
Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020
Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020
Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020
Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020

Bij de food & drink hal gaan mijn moeder en ik eigenlijk het meest los. Overal lekkere dingen proeven, en natuurlijk koopjes inslaan! De thema’s waren dit jaar in andere zalen geplaatst. Dus wij liepen eerst te zoeken naar de Food hal. Het was wel een stuk fijner dat het nu op een andere locatie gehouden werd. Je had zoveel meer ruimte dan vorig jaar.

Het enige en eigenlijk ook wel het grootste nadeel was dat er heel veel dingen uitverkocht waren! Sommige stalletjes om 12 en de andere rond 3 uur. Ik vind dit echt slecht en niet kunnen, je betaald entree hiervoor, en dan moeten ze wel voldoende voorraad hebben. In al die jaren dat ik naar de huishoudbeurs ga heb ik dit nog nooit meegemaakt. Erg jammer!

Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020

Het krassen viel dit jaar behoorlijk tegen, maar dat liet iedereen ook wel merken. In plaats van cadeau’s kraste je heel vaak “tips” die in mijn ogen gewoon nutteloos waren. En het is waar dat het maar gratis is, maar als je vorig jaar 12 cadeautjes kreeg en dit jaar maar twee dan vind ik dat je deze actie gewoon moet skippen. Want dan is je doelgroep al gewend aan een bepaald standaard.

Een bezoekje aan de huishoudbeurs | 2020

Bij een aankoop van drie tijdschriften van de Girls of de Cosmo Girl kreeg je ook nog eens een goodiebag cadeau en een gratis gepersonaliseerde tekening van Matia. Alhoewel ik niet echt meer tijdschriften lees, vond ik dit wel een erg leuke actie.

En? Lijken we er een beetje op?

En dit was de buit van dit jaar! Normaal gesproken ben ik best weinig kwijt aan zo’n dagje. Maar dit jaar heb ik €110 euro uitgegeven, inclusief een tientje voor de parkeerkosten die ik met mijn moeder gedeeld heb. Ik had al verwacht dat ik zoiets uit zou geven omdat ik nieuwe dekbedovertrekken nodig had, en ook schoonmaak producten.

Ik vond het erg gezellig met mijn moeder, en we hebben vele leuke dingen gekocht. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het dit jaar een stuk minder vond dan dat ik gewend ben van de huishoudbeurs. Veel minder gratis dingen die je kreeg. Heel veel vaste standjes stonden er dit jaar niet. En als kers op de taart waren er heel veel standjes uitverkocht. Hopelijk volgend jaar een stuk beter!

Ben jij dit jaar naar de huishoudbeurs geweest?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

15 Reacties

 1. 3 maart 2020 / 12:48

  Ik ben een paar jaar geleden geweest, ik dacht dat het in de RAI was trouwens? Dit jaar niet geweest, misschien volgend jaar weer.
  Jenn onlangs geplaatst…Dit was… februari ♥My Profile

 2. 4 maart 2020 / 08:20

  Ik was naar de Negenmaandenbeurs voor mijn blog en liep tussendoor even over de huishoudbeurs, ik vond dit er leuke en erg gezellig uit zien. Wel heel raar dat er al zoveel kraampjes uitverkocht en leeg waren, dat hoort zeker niet.
  lodi onlangs geplaatst…Tips om te besparen op je vaste lastenMy Profile

 3. 4 maart 2020 / 10:12

  Zo leuk! Bij de huishoudbeurs stel ik me echt enkel saaie standjes voor, maar dit ziet er echt wel leuk uit!

 4. 4 maart 2020 / 10:41

  Zo jij hebt lekker geshopt zo te zien. Ik ben in 2015 en 2016 op de HHB geweest, met mijn kaartjes voor de Negen Maanden Beurs. Ik vond het wel leuk, ben beide keren met mijn vriend geweest en we hebben flink wat lol gehad. Helaas vind ik het vaak wel een beetje duur en dan moet je ook nog oppas hebben, dus voor nu slaan we het over.

 5. Linda Meester
  5 maart 2020 / 10:07

  Nee ik ben dit jaar niet geweest. Ik heb vernomen dat het verschuift richting workshops

 6. 5 maart 2020 / 11:34

  Het is jaren geleden dat ik voor het laatst naar de huishoudbeurs ben geweest. Toen kreeg je inderdaad veel freebies en kon je veel hapjes proberen. Jammer dat het nu tegenvalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: