Foam It met de award winnende blue®m Oral Foam

Foam It met de award winnende blue®m Oral Foam

De Oral Foam van blue®m won onlangs de prestigieuze titel ‘Beste Product van het Jaar 2019/2020’*. Dit betekent dat het jonge Nederlandse bedrijf dat achter deze bijzondere lijn met innovatieve zuurstofproducten voor professionele mondhygiëne staat, voor het derde jaar op een rij met deze felbegeerde award naar huis gaat. Blue®m heeft met dit vernieuwende product een unieke formule samengesteld waarmee het mondslijmvlies en tandvlees heel doelgericht kunnen worden verzorgd.

*De consumentenverkiezing ‘Beste Product van het Jaar’ is één van de grootste in ons land, waarbij de stem van de eindgebruiker bepalend is. Middels consumentenbeoordelingen worden hierbij cijfers toegekend voor prijs-kwaliteitverhouding, product presentatie, gebruikers tevredenheid, herhaal aankoop en aanbeveling.

Het innovatieve mondverzorgende schuim op basis van zuurstof en honing voor gezond tandvlees en mondslijmvlies

In onze mond leven maar liefst 80 miljoen bacteriën, waarvan de slechte varianten helaas vaak diverse mondproblemen veroorzaken. Veel voorkomende problemen zijn ontstoken-of terugtrekkend tandvlees, een slechte ademen aften. Om de mond gezond te houden is een dagelijkse optimale mondverzorging onmisbaar. Het gebruik van hoogwaardige producten die écht iets doen voor het verbeteren én behouden van een goede mondgezondheid mogen daarbij niet ontbreken!

Foam It met de award winnende blue®m Oral Foam

Innovatieve visie en productontwikkeling

Het merk blue®m wordt inmiddels wereldwijd geadviseerd door de beste tandartsen en mondhygiënisten in meer dan 40 landen. Het is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat met een geheel andere en vooral vernieuwende visie mensen helpt met behoud én de verbetering van een goede mondgezondheid. Blue®m ontwikkelt alle producten vanuit de filosofie dat de mond hét begin is van het spijsverteringskanaal en daardoor essentieel voor de totale (mond)gezondheid.

Foam It met de award winnende blue®m Oral Foam

Geleidelijke zuurstofafgifte, van vitaal belang voor een goede (mond)gezondheid

Veel mensen hebben mond- en tandvleesproblemen en blue®m pakt deze doelgericht aan middels producten op basis van zuivere ingrediënten. Zoals honing, lactoferrine (een ontstekingsremmend eiwit) en….zuurstof! De eeuwenoude geneeskunde wist het al: waar zuurstof is, zijn geen slechte bacteriën! Daarom speelt zuurstof een sleutelrol in bijna alle stappen in het proces van wondgenezing. Met die kennis en achterliggende wetenschap hebben Dr. Peter Blijdorp en zijn team unieke producten ontwikkeld. Deze hebben talloze mensen geholpen bij het verhelpen van gebits- en tandvleesproblemen. Het grote geheim is de geleidelijke afgifte van zuurstof in de mond.

#Freshnessfirst met blue®m Oral Foam!

Heb jij weleens last van mond- en/of tandvleesproblemen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

4 Reacties

  1. Eveline
    9 maart 2020 / 20:28

    Klinkt interessant. Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd.

  2. shiva
    9 maart 2020 / 20:41

    Heb er nog niet eerder van gehoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: