Het is tijd om te feesten, want ik ben jarig!

Het is tijd om te feesten, want ik ben jarig!

Vandaag is het een hele speciale dag, want ik ben namelijk jarig! En er mogen maar liefst 25 kaartjes uitgeblazen worden op de taart! Oh wacht, of waren het er nou 30? Of 33? Ik weet het niet, het maakt ook eigenlijk niet uit haha. Ik blijf vanaf nu toch gewoon altijd 25 haha.

Vandaag ben ik ook lekker een dagje vrij, en heb ook eigenlijk helemaal niks op de planning staan. Ik ga wel even samen met Kenji boodschappen doen omdat ik ook wat lekkers moet halen op voor op mijn werk te trakteren. Ik hoop maar dat het een beetje droog weer is. Ik verwacht ook eigenlijk geen bezoek vandaag. We gaan alleen in de avond lekker uit eten. Naar de Watertuin want daar eet de jarige gratis haha.

Kom vooral ook morgen even terug op de blog, want ik heb namelijk een hele leuke winactie voor jullie klaar staan! Ik ben dan wel jarig, maar ik ga ook een leuk cadeau weggeven! Vergeet dus niet om morgen even een kijkje te komen nemen!

Het is tijd om te feesten, want ik ben jarig!

Ik ben ook nog wel van plan om mijn verjaardag te gaan vieren, maar eerst staat de housewarming op de planning. Dus dat gaat waarschijnlijk daarna gebeuren. Ik had het vorig jaar niet gevierd en daar had ik later eigenlijk toch wel een beetje spijt van, dus dit jaar ga ik het zeker vieren!

Hoe oud denk jij dat ik nu ben?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

17 Reacties

 1. 12 maart 2020 / 09:19

  Gefeliciteerd met je verjaardag 🙂 Maak er een mooie en rustige dag van (heerlijk!)
  xxx

 2. 12 maart 2020 / 11:22

  Wat super leuk gefeliciteerd meis en op nog vele gezonde en mooie (liefdevolle) jaren

 3. Linda Meester
  12 maart 2020 / 13:34

  Van harte gefeliciteerd. Ik ben net 45 jaar geworden en ben slecht in schatten

  • 12 maart 2020 / 16:32

   Gefeliciteerd! Nog een hele fijne avond – hopelijk was het al een leuke dag 🙂

 4. 12 maart 2020 / 19:44

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 5. shiva
  12 maart 2020 / 20:48

  Gefeliciteerd!!!! Hoop dat je een leuke dag heb gehad!

 6. 14 maart 2020 / 09:27

  Een beetje laat maar alsnog van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt gehad.
  BlogEnBeauty onlangs geplaatst…Safira SieradenMy Profile

 7. Eveline
  17 maart 2020 / 11:48

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag meid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: