Mijn Netflix tips #5 | Heb jij deze al gezien?

8 leuke films en series om met je partner te kijken  

Ik ben echt verslaafd aan Netflix, ik hou echt van films en series. Een van mijn grootste hobby’s is series binge watchen. Of het nou op tv is, of in mijn geval meer achter mijn computer en tablet. Als ik een serie leuk vind kan ik daar echt uren, dagen achter elkaar naar kijken. Ik krijg dan het gevoel dat ik gewoon verder moet gaan, ik kan niet wachten tot de volgende dag. Erg verslavend ja haha.

Vroeger had ik ook een kopje met film reviews op mijn blog staan. Alleen merkte ik dat deze niet echt goed bekeken werd dus haalde ik hem eraf. Maar omdat bijna iedereen nu wel naar Netflix kijkt is het wel weer leuk om wat films/series voor jullie te reviewen. In elk artikel laat ik jullie 3 films of series zien die ik de afgelopen tijd heb bekeken en wat ik ervan vond.


Messiah (2020) Serie

De serie richt zich op de reactie van de moderne wereld op een man die voor het eerst in het Midden-Oosten verschijnt, wiens volgelingen beweren dat hij de eschatologische terugkeer is van ‘Isa (Jezus). Zijn plotselinge verschijning en schijnbare wonderen zorgen voor een groeiende internationale aanhang, die twijfels doet rijzen over wie hij werkelijk is, een zaak die door een CIA-officier is onderzocht.

Normaal gesproken zou zo’n serie mij absoluut niet boeien, en ik zou er niet eens naar omkijken. Maar de trailers op Netflix spelen vanzelf af als je op de hoofdpagina bent. En ik moet zeggen dat ik toch wel erg geïnteresseerd was. Deze serie keek ik samen met Vice. En ik moet zeggen hoe verder je in de serie komt, hoe spannender het word. Je gaat je eigen theorieën bedenken, maar je hebt ook genoeg what the fuck momentjes.

Sex education (2019) Serie

Nadat Otis Milburn, zoon van een sekstherapeute maar zelf seksueel onervaren, met succes een klasgenoot met een seksprobleem heeft weten te helpen, besluit hij met de rebelse en ongemerkt intelligente Maeve Wiley een ondergrondse sekstherapiepraktijk op school te beginnen.

Ik vond dit een zeer vermakelijke serie. Jongeren die hun eerste ervaringen opdoen op het gebied van liefde, sex en zelfontdekking. Jeugd, romantiek en een vleugje humor. Ik kreeg gelijk weer flashbacks naar mijn eigen jeugd. Al was die wel een stuk minder heftig dan wat deze jongeren allemaal meemaken. Ben benieuwd naar seizoen drie.

Kingdom (2019) Serie

Het eerste seizoen speelt zich af in de Joseon-periode in Korea, een paar jaar na de Japanse invasies in Korea (1592-1598), en vertelt het verhaal van kroonprins Lee Chang, die verwikkeld raakt in een staatsgreep / politieke samenzwering en gedwongen om op missie te gaan om de verspreiding van een mysterieuze ondode plaag te onderzoeken die de huidige keizer en de zuidelijke provincies van het land teistert.

Ik vind deze serie zo geweldig he! Heb het eerste seizoen ook in een ruk afgekeken. Koreaanse series + zombies? Blijer kan je me niet maken. Toen ik deze week op Netflix inlogde en zag dat seizoen twee er was sprong ik ook echt een gat in de lucht. Dit is wel een persoonsgebonden serie. Hou je niet van zombies, dan is het niks voor jouw? Hou je niet van Koreaanse series dan is dit niks voor jouw. Maar ik zal je toch vragen om het een kansje te geven, want ik vond hem echt super goed!

Mijn Netflix tips #5 | Heb jij deze al gezien?

Hebben jullie deze Netflix films of series al gezien?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. Eveline
  23 maart 2020 / 21:50

  Die Sex education heb ik weleens van gehoord ja! Bedankt voor de tips.

 2. shiva
  23 maart 2020 / 21:51

  Ik ken ze allemaal nog niet, ga ze zeker in mijn lijstje verwerken!

 3. 23 maart 2020 / 22:38

  Sex education vond ik echt fantastisch. Wat een leuke humor! Dank voor de andere tips!

 4. Linda
  24 maart 2020 / 08:58

  We hebben net gisteren Viking afgekeken en nu eens zien of oude series een nieuw seizoen hebben gekregen

 5. 24 maart 2020 / 11:25

  Kingdom is een Koreaanse serie! Heerlijk : ) Het is alleen geen romantisch drama, en om die reden heb ik het nog niet gekeken. Ik kijk vooral graag de romantische Kdrama’s. Op dit moment kijk ik met mijn dochter Abyss, maar die vind ik eigenlijk niet romantisch genoeg.
  nicole onlangs geplaatst…Opruimen: de ultieme gids. Alles wat je weten moet!My Profile

 6. Frederique
  24 maart 2020 / 12:43

  Alleen sex education maar die vond ik enorm stom, ben ook afgehaakt inmiddels. Andere twee ga ik onthouden!

 7. Silke
  25 maart 2020 / 10:15

  Dankjewel voor de tips! Ik ben altijd op zoek naar leuke dingen om te kijken dus ik sla ze zeker op!

 8. 25 maart 2020 / 10:58

  Wij zijn sinds kort overgestapt naar Videoland ,dus ik kan deze series helaas nietmeer kijken. Ben zelf verslaafd aan Mocro Mafia
  Jasmina onlangs geplaatst…Mijn 11 tips voor Gent!My Profile

 9. 30 maart 2020 / 14:16

  Sec education een paar afleveringen van gezien. Niet geheel mijn ding, maar toch aardig genoeg om wat te kunnen afschakelen van alle dag 🙂
  Saskia onlangs geplaatst…8 Heerlijke Smoothie ReceptenMy Profile

 10. Caroline
  30 maart 2020 / 15:16

  Nee deze series heb ik niet gezien. Vorige week The Bridge afgekeken en nu met Brot bezig, lekker spannend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: