Mijn vijf favoriete rokjes voor de lente

Mijn vijf favoriete rokjes voor de lente

De officiële eerste lentedag (21 maart) is ook weer begonnen. Zelf vind ik het super leuk om in de lente weer wat meer rokjes te dragen. Het weer laat dit dan ook toe, ook al is het dan nog vaak met een panty. Ik heb heel wat rokjes in mijn eigen kledingkast en ik wil jullie vandaag meenemen in mijn vijf favoriete rokjes voor de lente. Zo hebben jullie een idee van mijn stijl en wellicht kan ik jullie hiermee ook nog eens inspireren!

Lerenrok met plooien van Loavies

Deze leuke imitatieleer rokje met plooien heb ik sinds kort. Ik ben er helemaal gek op. Het liefst draag ik deze rok met een leuk It-shirt en leuke laarzen. Hier past ook bijna alles op. Meestal draag ik deze rok dan ook met een spijkerjasje. Een leren jasje zou hier ook goed bij staan!

Mijn vijf favoriete rokjes voor de lente

Midirok met bloemenprint van My-Jewellery

Een van mijn favoriete rokjes is ook de midirok met bloemenprint van My-Jewellery. Wederom is deze rok nog niet lang in mijn bezit. Deze rok valt achter lang en voor wat korter en hier past een leuke riem goed op. Het liefst draag ik deze rok met een zwarte coltrui. Ik vind het een super leuke rok omdat hij zo vrolijk van kleur is. Als ik deze draag, zijn alle ogen gericht op de rok.

Mijn vijf favoriete rokjes voor de lente

Zwart-wit minirokje van The Sting

Een andere favoriet van mij is de zwart-witte minirok, die ik heb gekocht bij The Sting. Ik vind dit rokje door de plooien onderaan super schattig. De kleur is ook mooi neutraal. Deze rok is wederom mooi om zowel chique- als casual of stoer te dragen. Ik heb deze nu enkele maanden en ik blijf hem leuk vinden!

Mijn vijf favoriete rokjes voor de lente

Luipaard denimrok van NoaNora

Een ander rokje wat ik ook pas sinds kort heb, is de luipaard rok van NoaNora. Een super leuke rok met mijn favoriete print. Ik draag deze rok het liefst met een bijpassend zwart truitje van NoaNora. Dit is een trui/sweater met tule armen. Ik denk dat deze rok ook erg leuk te dragen is in de zomer, zonder panty.

Glitter plooienrok van Gesponnen Suiker

Tenslotte heb ik voor kerstmis een rokje met plooien aangeschaft in de webshop van Gesponnen Suiker. Deze vind ik zo schattig. Hij is zwart en heeft subtiele glittertjes. De stof zit zo lekker, waardoor je het gevoel hebt dat je niets aan hebt. Dit is ook weer een rokje wat je super leuk casual of chique kunt stijlen. Echt een aanrader voor elke kledingkast! Dragen jullie ook graag rokjes? En zo ja, heb je ook een of meerdere favoriete rokjes?

Mijn vijf favoriete rokjes voor de lente

Dragen jullie ook graag rokjes? En zo ja, heb je ook een of meerdere favoriete rokjes?

Dit artikel is geschreven door gastblogger Sabrina van petitefashionlady

Sabrina
Sabrina

Find me on: Instagram

16 Reacties

 1. Natascha - Beautyopinie
  23 maart 2020 / 11:55

  Ik wil dus juist meer rokjes dragen! Zoals die met bloemenprint van My-Jewellery, helemaal mijn stijl!

 2. 23 maart 2020 / 17:04

  De eerste en derde vind ik erg leuk! Ik moet ook echt meer rokjes gaan dragen, maar mijn billen zijn nogal aanwezig dus ik vind ze tegenwoordig allemaal zo kort.
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Tuincentrum Huiting VianenMy Profile

  • 23 maart 2020 / 20:03

   Thanks Rachel! Oh dat is herkenbaar voor mij. Scheelt wel dat ik maar 1.50m ben, dus bij mij vallen ze automatisch wat langer.

 3. 23 maart 2020 / 19:13

  Oeh dat laatste rokje is mijn favoriet! 🙂

 4. shiva
  23 maart 2020 / 21:51

  Hele leuke rokjes!

  • Sabrina
   Auteur
   27 maart 2020 / 15:25

   Dankjewel Shiva, leuk dat je enthousiast bent 🙂

 5. Eveline
  23 maart 2020 / 21:52

  Ik vind dat laatste rokje echt heel leuk! Ik zou vaker rokjes moeten dragen, maar vind het lastig om ze te combineren.

  • Sabrina
   Auteur
   27 maart 2020 / 15:25

   Dankjewel Eveline, ja ik begrijp dat het soms niet even makkelijk is. Gelukkig past er wel steeds meer op en onder, tegenwoordig kan het niet gek genoeg!

  • Sabrina
   Auteur
   27 maart 2020 / 15:25

   Wat leuk Jenn!

 6. Sabrina
  Auteur
  27 maart 2020 / 15:24

  Dankjewel Suzanne, ja he die is echt tof!

 7. 2 april 2020 / 17:38

  Wat een leuke rokjes! Ook perfect voor aankomend weekend met die warme temperaturen! Zelf draag ik meer jurkjes, maar wil in de toekomst ook graag meer rokjes dragen.
  José onlangs geplaatst…Mini balkon makeoverMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: