Wijzer worden doe je met dieren vriendjes

Wijzer worden doe je met dieren vriendjes

VTECH – Moet nog worden uitgelegd hoe groot de invloed van (huis)dieren op de ontwikkeling van kinderen is? Welnee! VTech weet precies hoe kleintjes stap-voor-stap wijzer worden, hoe natuurlijke nieuwsgierigheid gestimuleerd wordt en op welke manier dieren daaraan kunnen bijdragen. Met het voorjaar voor de deur opent zich het dierenrijk! Twee nieuwe items, Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren en Verenpret Pauw, bezorgen stoere peuters van nu een mooi cadeau.

Een prentenboek nieuwe stijl, voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar, zo kun je Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren gerust noemen. Het interactieve boek bestaat uit twaalf stevige pagina’s met de mooiste dierenplaatjes. Zelfstandig, maar ook met een groter broertje of zusje, (groot)ouders of de oppas, ontmoet het kleintje maar liefst 100 verschillende huisdieren en dieren in het wild. Bijvoorbeeld in de woestijn, het regenwoud of de oceaan. Hoe heten en klinken ze en wat staat er op hun menu?

Wijzer worden doe je met dieren vriendjes

Een druk op een plaatje levert ontelbare weetjes en geluiden op. Per thema wordt niet alleen kennis overgebracht, maar ook taal. Mijn 100 Eerste Woordjes Dieren beschikt over een slimme taalswitch, tussen Nederlands en Engels. Zo leert jouw kleintje dat een konijntje een rabbit is en een keuteltje a dropping. En dat een poes miauwt – ook als het een Engels katje is – wanneer ze trek heeft. De knipperende ster-toets daagt uit tot interactie en zorgt voor liedjes in beide talen.

Nog zo’n bijzondere nieuwkomer: de Verenpret Pauw! Een ijdeltuit, een knappert. Maar gelukkig ook een vriendje met emoties. Pauw spreidt graag zijn veren, maar heeft hulp nodig om ze op de juiste plaats te krijgen. Elke veer staat voor een emotie, heeft een eigen kleur en maakt deel uit van een even herkenbaar als ingenieus spel dat de Verenpret Pauw graag speelt. Hij neemt peuters en kleuters mee op ontdekkingsreis, speelt zoekspelletjes, kent kleuren, vormen, liedjes en melodietjes. Het compacte verenvriendje triggert kinderen van 2 tot 5 jaar en komt uit een goed nest. Het ontwerp is zo stevig dat het gerust jaren mee kan.

VTech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren € 24,95 en de Verenpret Pauw € 26,95

Zouden jouw kindjes/neefjes/nichtjes hiermee spelen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Reacties

  1. shiva
    27 maart 2020 / 14:10

    Wat grappig, misschien wat voor me neefje als die wat ouder is!

  2. 29 maart 2020 / 14:51

    Ahh wat schattig. Mijn kleintje komt pas in september, dus het duurt nog even voor ik hier mee aan de slag kan, hihi,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: