Qibbel introduceert nieuw innovatief fietsstoeltje voor voorop de fiets

Qibbel introduceert nieuw innovatief fietsstoeltje voor voorop de fiets

Qibbel, de Nederlandse producent van fietsstoeltjes, brengt deze maand een nieuw voorzitje op de markt. Het ‘Qibbel Air voorzitje’ is geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden en kan tot 15 kg dragen (ongeveer 3 jaar). Dankzij het gebruik van innovatieve materialen, zoals mesh, is het stoeltje lichtgewicht. Dit maakt het prettiger maar vooral ook veiliger om te fietsen met het fietsstoeltje. De introductie van dit stoeltje is ook nu van belang. Virologen raden het aan om te fietsen omdat dit een veilige manier van vervoer en lichaamsbeweging is.

Fietsen wordt aanbevolen tijdens COVID-19 crisis

Omdat het stoeltje volledig in Nederland wordt geproduceerd en aan alle Europese veiligheidsnormen voldoet, kunnen ouders vertrouwen op de veiligheid van dit fietsstoeltje. Daarnaast zorgen de zachte rugleuning en ergonomische model voor veel comfort voor de baby. Er is ook nagedacht over het gemak voor de ouder/verzorger: De gordel en voetsteunen zijn snel en makkelijk aan te passen aan de lengte van het kindje. Bovendien wordt het stoeltje volledig gemonteerd geleverd en kan, nadat de bevestigingsklem aan het stuur is vastgemaakt, direct op de fiets worden geklikt. Zo kan eenieder, die een bezoekje aan de fietsenwinkel momenteel niet aandurft, het stoeltje eenvoudig online bestellen en zelf monteren.

Qibbel introduceert nieuw innovatief fietsstoeltje voor voorop de fiets

Ook een Qibbel Air achterzitje

Voor kinderen die te groot zijn voor het voorzitje, is er ook een Qibbel Air achterzitje beschikbaar. Dit stoeltje werd vorig voorjaar gelanceerd en won direct een Baby Innovation Award. Beide stoeltjes zijn verkrijgbaar in vier hippe kleuren. Ze zijn verkrijgbaar bij de fietsspeciaalzaak, die ook direct kan zorgdragen voor een juiste montage. Maar voor wie een bezoekje momenteel niet aandurft, is het stoeltje ook goed online verkrijgbaar. Het Qibbel Air Voorzitje kost €69,95 en het Qibbel Air Achterzitje €89,95.

Heb jij een zitje op je fiets? Zo ja, zit hij voor of achterop?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

5 Reacties

  1. eveliene
    6 april 2020 / 12:50

    Dat is nog eens een handig stoeltje!

  2. shiva
    8 april 2020 / 21:13

    Deze heb ik nog nooit gezien, leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: