Happy Thoughts #36 | Maart 2020

Happy Thoughts #36 | Maart 2020

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort online dagboekje. Dan kan ik elk moment een Happy Thought’s openen en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van maart.

Met mijn moeder naar de huishoudbeurs geweest ♥ Jarig geweest ♥ Ik had van Vice een nieuwe telefoon gehad, en op de dag zelf nam hij ook nog eens cupcakes mee ♥ Met Vice samen naar de Watertuin geweest ♥ Met mijn moeder naar een tuincentrum geweest om plantjes te kopen voor ons huisje ♥ Eindelijk de gordijnen binnen en opgehangen in onze huiskamer ♥ Heel veel leuke perspakketjes binnen gehad ♥ Veel leuke nieuwe samenwerkingen aangegaan ♥ Helaas zwaar ziek geweest, maar mijn mama kwam boodschapjes brengen ♥ Een glijbaan voor Kenji gekocht ♥ Een springkasteel voor Kenji gekocht ♥ Vriendinnetje Iris is bevallen van een zoontje ♥ Vriendinnetje Shannon is zwanger van een tweeling ♥ De tuin helemaal schoongemaakt ♥

Happy Thoughts #36 | Maart 2020

Huishoudbeurs

Ook dit jaar ging ik weer naar de huishoudbeurs. Alleen dit jaar ging ik voor het eerst alleen met mijn moeder. Het was erg gezellig maar we waren toch een beetje teleurgesteld over dat er zoveel producten waren uitverkocht. Ook waren er heel veel vaste standjes niet. En normaal gesproken krijg je toch wel veel dingen gratis. Maar dit was het eerste jaar dat ik dat echt een stuk minder vond.

Ziek zijn

Het is zeker geen leuk momentje om ziek te zijn, want heel mijn gezinnetje was ziek en dat was best wel heftig. Ik kan me niet eens herinneren dat wij ooit zo ziek zijn geweest en allemaal tegelijkertijd. Maar het enige leuke ervan was dat we samen waren. En toen we ons wat beter voelde veel met Kenji thuis gespeeld hebben. Ik denk dat hij dat ook wel heel fijn vond.

Wat was jouw leukste moment in maart?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

12 Reacties

 1. Frederique
  1 april 2020 / 10:12

  Wat gek om dat zo te lezen, dat je naar de huishoudbeurs kan en dat in dezelfde maand de hele wereld op zijn kop staat en niemand meer naar buiten gaat. Juist nu wel mooi om te focussen op de mooie vrolijke dingen!

 2. 1 april 2020 / 16:56

  Mijn leukste moment van maart? Toch wel mijn indie publishing conferentie in Londen in het begin van de maand. Ik heb toch even getwijfeld of ik zou gaan, maar ik ben blij dat ik geweest ben. Ik heb me de dag voor en na de conferentie in mijn hotelkamer opgesloten en enkel eigenlijk buiten geweest om van en naar het station te gaan.
  Leslie onlangs geplaatst…Huisonderwijs woordenschat – een overzichtMy Profile

 3. 3 april 2020 / 15:10

  Wat een fijne lijst. Gelukkig toch nog wat happy moments voordat jullier ziek werden en daarna de corona ellende startte.

 4. eveliene
  6 april 2020 / 12:50

  Toch nog heel veel mooie momentjes meegemaakt in deze nare tijd.

 5. 7 april 2020 / 09:29

  ach beterschap lieverd, zelf ben ik vorige week twee dagen ziek geweest. Momenteel gaat het weer goed en ik moet deze week ook gewoon vier dagen werken! wel goed dat je deze lijst hebt gecombineerd met happy moments.
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Lilly Lashes AlinaMy Profile

 6. shiva
  8 april 2020 / 21:14

  Wat een leuk lijstje, minder dat jullie ziek!

 7. 9 april 2020 / 09:39

  Fijne momentjes allemaal, op het ziek zijn na dan, dat is nooit leuk. En wat bijzonder dat je vriendin zwanger is van een tweeling!
  Linda onlangs geplaatst…Preloved Lente OutfitMy Profile

 8. Mieke | Miek's Mind
  10 april 2020 / 08:03

  Ziek zijn is nooit leuk, dan voel je je altijd zo belabberd. Mooi nieuws van je zwangere vriendin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: