Vaarwel valse wimpers en welkom voor dé ultieme oogcontouren | Instant Effects

Vaarwel valse wimpers en welkom voor dé ultieme oogcontouren

Instant Effects is een baanbrekend beautymerk, dat bedoeld is voor échte mensen met een pure huid die ook prachtig is zónder mooimakende filters of make-up. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld om de natuurlijke functies van de huid op een veilige en vrijwel direct zichtbare manier te verbeteren. Met de Lash & Brow Voluminiser en het Triple Comlex Eye Lift Serum komt het merk wederom tegemoet aan veel voorkomende schoonheidswensen, als het gaat om een mooie oogopslag op meerdere fronten!

De formules van Instant Effects zorgen voor een gezonde, stralende huid die gewoonweg niet hoeft te worden bedekt om op haar mooist te zijn! Deze unieke gepatenteerde huidverzorgingsoplossingen zijn geschikt voor alle huidtypes en ze leiden zowel tot direct zichtbare resultaten als spraakmakende effecten bij langduriger gebruik.

Over het ontstaan van Instant Effects

Instant Effects werd ontwikkeld door Richard Mears, die het zat was om te werken met producten die hun beloften niet nakomen. Hij wilde een merk met snelle resultaten leveren, waar consumenten zo intens naar verlangen. Hij vond het dus de hoogste tijd voor verandering en ontwikkelde daarom zijn eigen merk. Na jaren van onderzoek onstond Instant Effects: een wetenschappelijk onderbouwd merk met direct zichtbare effecten als belangrijkste uitgangspunt. Alle producten van Instant Effects ondergaan onafhankelijke klinische proeven om hun werkzaamheid te bewijzen. Het baanbrekende onderzoek van Richard Mears naar gepatenteerde en actieve technologieën heeft ertoe geleid, dat de Instant Effects-producten reeds binnen enkele minuten zichtbare resultaten bieden, die bij langer gebruik bovendien langdurig vastgehouden kunnen worden.

Hét grote geheim…

Hét grote geheim van alle producten is de gepatenteerde OX2-technologie. Deze bijzondere zuurstoftechnologie werkt bevorderlijk voor het natuurlijke metabolisme van de huid. Het brengt zuurstof ín de huid, verbetert de cellulaire energie, verstevigt de structuur en elasticiteit van de huid vrijwel diect zichtbaar én voelbaar. De producten zijn verder geformuleerd op basis van een krachtige en unieke combinatie van ingrediënten, waaronder hyaluronzuur en plantaardige actieve werkstoffen.

Klinisch bewezen, dierproefvrij & vegan-vriendelijk

De baanbrekende formules van Instant Effects zijn klinisch bewezen. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van dierproefvrije, vegan-vriendelijke en natuurlijke technologieën, om snelwerkende, échte en vooral betrouwbare resultaten te kunnen garanderen. De resultaten van deze klinische onderzoeken worden door Instant Effects openlijk en eerlijk gedeeld. Tot op heden meet 100% van de testpersonen in de klinische proeven significante verbeteringen die reeds in enkele minuten zichtbaar zijn en die bij langdurig gebruik dus eveneens aanhouden.

Nieuw! Lash & Brow Volumiser: vaarwel valse wimpers! – € 29,95

Zeg vaarwel tegen valse wimpers en extensions en maak een einde aan alle schade die deze aan je natuurlijke wimpers veroorzaken. De nieuwe Lash & Brow Volumiser van Instant Effects is een zachte, intensief conditionerende én diepgaand hydraterende formule die zelfs gevoelige ogen niet irriteert. Dit serum kan ook perfect worden gebruikt als primer vóór het aanbrengen van mascara, om zo maximaal volume te genereren voor direct zichtbaar vollere wimpers.

In slechts 2 minuten verdikt dit serum zichtbaar de wimpers (en wenkbrauwen) met maar liefst 20%. De gepatenteerde OX2-technologie infuseert de haartjes met zuurstof om de wimpers en wenkbrauwen te verdikken. Na meer dan twee weken gebruik nemen de wimpers en wenkbrauwharen qua dikte zichtbaar met 40% toe en hebben ze tevens zichtbaar 20% meer lengte.

NIEUW! Triple Complex Eye Lift Serum: dé ultieme oogcontour corrector – € 34,95

Vergeet instafilters en photoshop! Breng in plaats daarvan het Triple Complex Eye Lift Serum van Instant Effects aan en in slechts 5 minuten krijgt de oogopslag een heldere, jeudige uitstraling. Alsof de vermoeide blik is weggetoverd met behulp van airbrush. De gepatenteerde OX2-technologie in combinatie met hyaluronzuur werkt snel om de doorbloeding van de ooghuid te verbeteren en fijne lijntjes, donkere kringen en wallen in een oogwenk optisch te wissen. De ‘anti-pollution’-werking van de formule beschermt de tere ooghuid tegen schadelijke externe invloeden.

Deze ultieme ‘eye-corrector’ vermindert ook donkere kringen en wallen, verzacht fijne lijntjes en rimpels en zorgt voor een stevigere en opvallend heldere huid rondom de ogen. Fijne lijntjes en rimpels worden verminderd met 36% in slechts 5 minuten. Langere termijn-effecten nemen toe bij elke nieuwe toepassing.

Zou jij deze producten van Instant Effects gebruiken?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. Bouchra
  2 april 2020 / 08:49

  Onze wimpers hebben het inderdaad zwaar te verduren. Voor mij geen wimperextensions. Daar hoor ik alleen slechte verhalen over. Een serum zou ik wel gebruiken.

 2. 3 april 2020 / 08:50

  ik heb het niet nodig 😀 maar denk dat mijn dochters dit wel zouden proberen

 3. 3 april 2020 / 10:07

  Ik heb het twee keer gehad en ik trok op de een of andere manier die wimpers in mijn slaap eraf, of ik wreef te hard dus dit was helaas niks voor mij! Ik hou wel van mooie opvallende en lange wimpers, dit is wel tof dus!
  Rachel onlangs geplaatst…Deze producten hebben wij standaard in huisMy Profile

 4. 3 april 2020 / 19:20

  Ik ben altijd benieuwd hoe goed zoiets werkt. Of ik begin er heel enthousiast aan en heb het dan na 2 weken gezien hihi. Ben er niet zo goed in met zulke dingen.

 5. eveliene
  6 april 2020 / 12:49

  Klinkt als een super product die ik goed kan gebruiken!

 6. shiva
  8 april 2020 / 21:14

  Klinkt interessant! Deze kende ik nog niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: