Natuurlijke verzorgingsproducten | Organic Shop

Natuurlijke verzorgingsproducten | Organic Shop

De vraag naar gecertificeerd natuurlijke huidverzorging neemt tegenwoordig steeds meer toe. Al naar gelang onze stemmingen én de momenten van de dag, hebben we bovendien andere behoeften als het gaat om de verzorgingsproducten die we gebruiken. Het ene moment wil je wellicht sprankelende frisheid, het andere moment juist ontspanning en rust met kalmerende formules. Organic Shop begrijpt dat en creëerde een lijn met natuurlijke, pure verzorgingsproducten. Deze voorzien je op elk moment van de dag van een milde verzorging met onweerstaanbaar ruikende geuren en weelderige texturen op basis van bewezen natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld.

Het belangrijkste uitgangspunt van Organic Shop bij het ontwikkelen van alle producten is, naast het gebruik van gecertificeerd natuurlijke ingrediënten, om ervoor te zorgen dat elk product een unieke sensorische én sensibele ervaring wordt. Met andere woorden: je krijgt er plezier van qua geuren en texturen én je perfectioneert je schoonheid! Dit alles voor heel betaalbare prijzen, omdat Organic Shop hoogwaardige natuurlijke cosmetica voor iedereen toegankelijk wil maken.

Puur, gecertificeerd natuurlijk en eenvoudig

Alle producten van Organic Shop hebben eenvoudige, effectieve formules en dito verpakkingen. De samenstellingen zijn heel puur en dus zonder parabenen, SLS, minerale oliën, siliconen en polyethyleen (plastic). Organic Shop gebruikt voor alle producten de maximale hoeveelheid aan natuurlijke ingrediënten en alle formules bevatten gecertificeerde biologische extracten en oliën. De producten zijn gecertificeerd volgens de Duitse BDIH-standaard en de internationale standaard COSMOS NATURAL

Organic Shop is qua merk heel uitgebreid en bevat meerdere productlijnen. Naast onder andere diverse intensief verzorgende Doucheproducten, Shampoos en Conditioners bevat de collectie rijke Body Scrubs op basis van suikerkristallen als natuurlijke scrubwerkstof. De lijn bevat tevens weelderige Body Creams en Body Butters, luchtige Body Mousses en intensief voedende Hand Crèmes. Stuk voor stuk hebben alle producten bijzondere mondiale, natuurlijke ingrediënten. De texturen zijn rijk, fluweelzacht en intensief verzorgend en nemen je qua geuren mee op een reis naar diverse tot de verbeelding sprekende bestemmingen over de hele wereld.

Natuurlijke verzorgingsproducten | Organic Shop

Een selectie van de in Nederland verkrijgbare producten:

Organic Shop Shampoo Coconut & Shea Shampoo en Conditioner € 3,99/280 ml

Organic Shop Coconut & Shea Shampoo is een rijke, hydraterende shampoo, geïnspireerd door tropische eilanden. Het heerlijke kokosaroma van deze intensief verzorgende shampoo heeft een aangenaam intense geurbeleving. Het biologische kokosextract herstelt het haar en is intensief vochtregulerend voor een mooi glanzend resultaat. De toegevoegde biologische sheabutter heeft een herstellende werking en voorkomt dat het haar pluizig wordt. De bijbehorende Organic Shop Coconut & Shea Conditioner voedt het haar, ontwart en werkt herstellend en hydraterend. Beide producten bevatten tevens glycerine en biologische extracten van groene thee en Arabisch koffiezaad. Het haar wordt door beide producten intensief gevoed van de aanzet tot aan de puntjes en voelt zijdezacht, veerkrachtig en soepel aan.

Organic Shop Brazilian Coffee Body Scrub € 3,99/250 ml

De aromatische Organic Shop Brazilian Coffee Body Scrub is ontwikkeld op basis van biologische koffieolie en sheabutter. In plaats van plastic scrubbolletjes bevat de samenstelling natuurlijke suikerkristallen als effectief scrubbende werkstof. Deze bodyscrub zorgt voor een egale, stevige en zijdezachte huid. De formule ruikt bovendien heerlijk naar een kopje vers gezette Braziliaanse koffie!

EXTRA TIPS:

Koffie heeft een effectieve werking bij het verminderen van cellulite en plaatselijke vetophopingen. Dat maakt deze Body Scrub ook ideaal als voorbereiding op de komende eerste ‘Rokjesdag’ van 2020 en natuurlijk als “summer prep” voor een mooier gestroomlijnd lichaam!

Natuurlijke verzorgingsproducten | Organic Shop

Organic Shop Kenyan Mango Body Scrub € 3,99/250 ml

De intens fruitige Organic Shop Kenyan Mango Body Scrub is ontwikkeld op basis van biologisch Keniaans Mango extract en sheabutter. In plaats van plastic scrubbolletjes bevat de samenstelling natuurlijke suikerkristallen als effectief scrubbende werkstof. Deze bodyscrub zorgt voor een zijdezachte en mooie gladde huid. De formule ruikt onweerstaanbaar exotisch dankzij het biologische mango-extract.

Organic Shop Japanese Camelia Body Cream € 3,99/250 ml

De delicate Japanese Camelia Body Cream van Organic Shop bevat biologische Japanse Camelia olie. Deze rijk voedende en hydraterende bodycrème bevat tevens natuurlijke oliën van druivenpitten, rozenbottels, borago, abrikozenpitten, macadamianoten en tarwekiemen. De toegevoegde sheabutter, glycerine en vitamine E laten de huid merkbaar soepeler en fluweelzacht aanvoelen.

Organic Shop Pink Lychee Body Cream € 3,99/250 ml

De sprankelend fruitige Pink Lychee Body Cream van Organic Shop bevat biologisch roze lychee-extract. Deze rijk voedende en hydraterende bodycrème bevat eveneens natuurlijke oliën van druivenpitten, rozenbottels, borago, abrikozenpitten, macadamianoten en tarwekiemen. De toegevoegde glycerine, sheabutter en vitamine E laten de huid glad, soepel en en fluweelzacht aanvoelen.

De producten van Organic Shop zijn vanaf heden verkrijgbaar bij AH, Etos en Jumbo.

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

9 Reacties

 1. 7 april 2020 / 12:06

  Mmmm wat een lekkere producten lijken me dit. Ik ben altijd zo slecht in smeren en dat bijhouden. Nu ook weer met m’n droge handen van al dat wassen… Moet mezelf echt een trap onder de kont geven af en toe hoor, haha.
  Simone onlangs geplaatst…Vrolijke lente musthaves van My Jewellery!My Profile

 2. eveliene
  7 april 2020 / 15:18

  Lijken me heerlijke producten! Vooral die Mango Body Scrub

 3. shiva
  8 april 2020 / 21:15

  De producten zien er lekker uit!

 4. Eveline
  9 april 2020 / 18:46

  Ik was nog niet bekend met dit merk, maar lijken me wel hele fijne producten.

 5. 22 april 2020 / 12:08

  Wel, dit is fijn…
  Ik probeer tegenwoordig echt heel erg op samenstellingen enzo te letten. Ik heb nu eenmaal een hormonale problematiek die heel erg in verband wordt gebracht met hormoonverstorende stoffen die dus ook veel in verzorgingsproducten zitten. (waardoor ik ook fertiliteit nodig heb) Deze wil ik eens wat nader bekijken.
  hippiemeisje onlangs geplaatst…Fertiliteit + Corona = KakMy Profile

 6. Caroline
  22 april 2020 / 12:40

  Ik ben gek op producten van natuurlijk oorsprong dus goed om hier over te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: