Onze familiefoto op grootformaat canvas (80 x 120 cm)

Onze familiefoto op grootformaat canvas (80 x 120 cm)

In ons nieuwe huis zie je overal foto’s hangen, en ook veel foto’s op canvas. Ik ben nou eenmaal gek op foto’s. En met ons nieuwe huis had ik mezelf voorgenomen om ook weer veel foto’s neer te zetten & op te hangen. Ik had hier op pinterest heel veel inspiratie over opgedaan. Wij hebben van die fotoplankjes gekocht bij de IKEA. Echt super handig vind ik ze!

Nu mocht ik van Fotocadeau een foto canvas laten bedrukken, bij 80 x 120. Dat is dus een groot canvas wat ik zou krijgen. Mijn eerste idee was een leuke foto van een sfeerbeeld/natuurfoto, en die dan op de eettafel neer te zetten. Een foto in een Scandinavische stijl. Of misschien wel een wereldkaart op canvas. Maar na veel op het internet gezocht te hebben besloten Vice en ik dat het toch een familie foto ging worden.

Onze familiefoto op grootformaat canvas (80 x 120 cm)

Het programma werkt echt super makkelijk! Je gaat naar de website van fotocadeau.nl. Daar kies je wat voor soort foto je wilt hebben. Ik ging dus voor een foto op canvas. Dan kan je daar je gewenste foto uploaden en het formaat waarin je het wilt. Ook kan je nog kiezen of je het canvas staand wilt hebben of liggend, ik koos voor staand. Bovenin heb je ook nog de preview knop, als je daar op klikt zie je hoe jouw canvas eruit zou zien aan de muur. Echt handig!

Onze familiefoto op grootformaat canvas (80 x 120 cm)

Ik laat eigenlijk al mijn pakketjes bij mijn moeder bezorgen, omdat zij bijna altijd thuis is. Ik krijg best veel pakketjes en om daar nou mijn buren mee lastig te vallen is ook weer zo iets. Toen mijn moeder appte dat ik een heel groot pakket binnen gekregen had was ik eigenlijk allang weer vergeten dat de foto op canvas binnen zou komen.

Het pakketje was inderdaad groot! Natuurlijk wist ik wat het formaat was, maar om hem zo in het echt te zien dat is toch weer even anders. Het pakketje was zeker goed ingepakt, dubbele laag bubbelfolie en aan de foto kant een laag karton. Het zat er allemaal erg strak omheen. Dus een kleine kans dat er beschadigingen op het canvas komen.

Onze familiefoto op grootformaat canvas (80 x 120 cm)

Aan de achterkant van het canvas staat het logo van fotocadeau.nl En aan de zijkant staat verschillende informatie die je terug kan lezen. Wanneer het besteld is, welke tijd, wat voor afmetingen het zijn, de naam van de koper etc. Het is meer informatie voor de fabriek zelf maar ik vond het wel grappig om zo terug te lezen.

Onze familiefoto op grootformaat canvas (80 x 120 cm)

Ik ben heel erg blij met onze nieuwe familieportret op canvas. Elke keer als Kenji langsloopt dan gaat hij ernaar lachen. Nu moet ik alleen nog even een leuk plekje vinden waar ik hem neer ga zetten & hangen.

Heb jij weleens een foto op canvas gekocht?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. 8 april 2020 / 20:07

  Fotocadeau.nl is echt een super leuke site. Ze hebben super mooie dingen. Mooie foto meid.

 2. shiva
  8 april 2020 / 21:16

  Wat een mooie foto van jullie als familie!

 3. 8 april 2020 / 23:15

  Wij hebben onze trouwfoto van zoveel jaren terug ook op een canvas laten printen – de jouwe is wel een heel mooie ook 🙂

 4. 9 april 2020 / 07:57

  Ons hele huis hangt vol met foto’s op canvas. Ik vind het prachtig. De foto van jullie is ook heel mooi! Mooie kleuren ook echt een foto waar je trots op kan zijn.

 5. Frederique
  9 april 2020 / 07:58

  Die ziet er echt tof uit. Gelukkig was het goed ingepakt, ik zou wel een beetje bang zijn voor beschadigingen bij het bezorgen. Wij hebben ook veel foto’s hangen maar niet op canvas.

 6. 9 april 2020 / 09:45

  Wow, wat een prachtige foto van jullie! Hier wel foto’s van de kinderen, maar niet van ons allemaal op één foto.

 7. 9 april 2020 / 09:56

  Foto’s maken van je huis echt een thuis! Wij zijn ook opzoek naar een nieuw huis en dan wil ik het huis ook vullen met prints van de boerderij en van reizen ☺️?
  Linda onlangs geplaatst…Preloved Lente OutfitMy Profile

 8. Eveline
  9 april 2020 / 18:46

  Wat gaaf zeg zo’n foto van je gezin! Heel mooi.

 9. 9 april 2020 / 20:00

  Mooie foto en leuk idee! Wij zijn net verhuisd en ik ben ook nog op zoek naar gepaste decoratie, dus deze inspiratie komt goed van pas 🙂

 10. 12 april 2020 / 16:20

  Wel, die is echt wel heel mooie geworden, jullie staan er ook alle 3 prachtig op

 11. 13 april 2020 / 18:17

  Wauw wat een prachtige foto, staat vast heel mooiik in je huis.

 12. Caroline
  15 april 2020 / 18:11

  Wauw wat een mooie foto van jullie. Zelf zou ik liever een mooie reisfoto kiezen om naar te kijken aan de wand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: