Rivoli Joëlle 14 karaat gouden collier | Isabelle Bernard

Rivoli Joëlle 14 karaat gouden collier | Isabelle Bernard

Ik heb een behoorlijke sieraden collectie opgebouwd over de jaren. Oorbellen, kettingen, armbanden. Ik heb ze in allerlei kleuren en modellen gehad. Maar tegenwoordig draag ik het liefst nog alleen maar gouden sieraden. Omdat mijn verloving’s & trouwring allebei goud zijn vind ik dat er mooi bij passen. Heel af en toe draag ik nog wel zilver.

Ik werd benaderd met de vraag of ik een sieraad van Isabelle Bernard wou reviewen. Ik heb al eens eerder met hun samengewerkt, en ben een groot fan van hun prachtige sieraden. Vooral van hun gouden minimalistische sieraden. Dit keer koos ik voor een collier, en daar zat ook een gedachte achter. Ik ging voor de Rivoli Joëlle 14 karaat gouden collier. Het pakketje kwam snel, en de collier kwam in dit super schattige doosje, met een zwarte strik erop. Ik vind de verpakking echt heel erg leuk. Chique maar ook weer schattig.

Rivoli Joëlle 14 karaat gouden collier | Isabelle bernard

Gouden sieraden

De 14 karaat gouden sieraden van Isabel Bernard zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die houden van tijdloze designs met verfijnde details. Geef je sieradencollectie een Frans tintje en upgrade je persoonlijke stijl!

Rivoli Joëlle 14 karaat gouden collier | Isabelle bernard

In het kartonnen doosje zat nog een wit kleiner doosje, waarin het collier in zat. Een wit doosje met het gouden logo van Isabel Bernard erop. Simpel, maar toch erg mooi.

Kenmerken

Soort:Collier
Kleur:Goudkleurig
Materiaal:14 karaat goud
Afwerking:Glimmend
Lengte:Verstelbaar tussen 38 en 43 cm
Sluiting:Karabijnslotje
Garantie:2 jaar
Collectie:Rivoli
Rivoli Joëlle 14 karaat gouden collier | Isabelle bernard
Het collier is heel fijntjes. En makkelijk via het karabijn slotje vast te maken.
Rivoli Joëlle 14 karaat gouden collier | Isabelle bernard

Ik had al eens eerder een samenwerking gedaan met Isabelle Bernard, en toen had ik een hanger besteld. Met de gedachte dat ik thuis nog een gouden ketting had, maar die kon ik dus helemaal niet vinden. Deze ketting past perfect bij deze gouden hanger. Zo heb ik een heel mooi setje.

Rivoli Joëlle 14 karaat gouden collier | Isabelle bernard

Ik ben heel erg blij dat ik weer een prachtige collier kan toevoegen aan mijn sieraden verzameling. Ik zal deze collier ook heel vaak gaan dragen.

Draag jij ook weleens gouden kettingen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

23 Reacties

 1. 9 april 2020 / 08:04

  Wat is het alleen al prachtig ingepakt, heel mooi en een mooi subtiel kettinkje, ik draag ook steeds vaker goud, omdat mijn ringen ook goud zijn en combineer dit weer met zilver of andere kleuren. Mooie foto’s ook trouwens.

 2. Eveline
  9 april 2020 / 18:45

  Wat een prachtige verpakking zeg! En het setje zo samen is heel mooi.

 3. shiva
  9 april 2020 / 19:33

  Wat een mooie ketting!

 4. 10 april 2020 / 11:05

  Oeh heel mooi! Ik draag zelf een witgoude ketting met een blauwe steen eraan, gekregen van mijn vriend toen we één jaar hadden en sindsdien nooit meer afgedaan!

 5. 10 april 2020 / 14:20

  Die is zeker heel erg mooi. Ik draag de laatste tijd meer zilver. Was altijd van het goud, maar ben een beetje over gestapt, haha.

 6. Eveline
  10 april 2020 / 15:22

  Wat een mooi sieraad zeg! Heel mooi

 7. Frederique
  11 april 2020 / 09:35

  Zeker een mooie ketting, heel stijlvol. De hanger is niet helemaal mijn ding.

 8. 12 april 2020 / 16:46

  Wat ziet het er mooi en subtiel uit. Ik houd hiervan en je hanger matcht zeker mooi! Ik draag nooit goud, omdat ik er simpelweg niet van houd. Ik ben een zilvermeisje :-). Maar ik vind het bij anderen wel prachtig staan. Overigens misstaat goud mij niet hoor, maar ik houd er gewoon niet van.

 9. ingrid
  13 april 2020 / 07:35

  wat een mooie fijne ketting. zelf draag ik alleen zilver of rose goud

 10. Beautyn0te
  13 april 2020 / 16:14

  Wat een mooie ketting, heel subtiel. Echt iets voor mij. Ik ga een kijkje nemen

 11. Mieke | Miek's Mind
  15 april 2020 / 12:46

  Ik draag nooit gouden sieraden dus dit is niets voor mij. Ik vind de hanger ook vrij groot, ik ben meer van de wat minimalistische kettingen

 12. Caroline
  15 april 2020 / 12:57

  Ja ik draag altijd gouden kettingen, deze kleur is mijn favoriet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: