Fashionable de zomer door met de zwemkleding van Protest

Fashionable de zomer door met de zwemkleding van Protest

Heel Nederland baalt dat we nog steeds in de intelligente lockdown zitten vanwege Corona. Maar ik zie een lichtpuntje doorkomen in de duisternis. Letterlijk, het zonnetje begint eindelijk te stralen! De temperaturen gaan omhoog, de winterjassen uit en de jurkjes worden uit de kast gehaald. Op sommige dagen was het zo warm dat je gewoon in je bikini in de tuin kon gaan bakken. Want naar het strand mogen we helaas nog niet.

Ik moet gelijk denken aan de zomer en hopen dat we dit jaar nog op vakantie kunnen. Met vakantie denk ik ook gelijk aan het strand en de zee. En daar hoort natuurlijk ook nieuwe badkleding bij. Nou hebben ze bij protest een grote collectie badkleding. Of je nu meer een voorstander bent van bikini’s of liever een badpak draagt, Protest heeft voor iedereen wat!

Fashionable de zomer door met de zwemkleding van Protest

Over Protest

Protest is opgericht door een groep snowboarders uit Nederland. Vanaf de eerste dag zijn ze bezig om van de wereld een betere plaats voor boarders te maken. Zowel op de pistes als in het water. Dit doen ze door het ontwerpen van trendy en functionele sportswear voor een betaalbare prijs. De zomercollectie van Protest bevat altijd hippe badkleding, waaronder een reeks technisch geavanceerde boardshorts. Het designteam bestaat uit zestien internationale ontwerpers met achtergronden in sport en mode.

Daarnaast heeft Protest een wereldwijd netwerk van internationale fashiongoeroes en de meeste innovatieve partners in mode en textiel, waardoor ze altijd met de laatste state-of-the-art technieken en modetrends werken. Hun designs worden gemaakt met de nieuwste productiemethoden en stoftechnieken, waaronder hoogwaardige waterproof en ademende materialen. Deze innovaties zorgen niet alleen voor hoogwaardige functionaliteit en bescherming, maar zorgen er ook voor dat je gegarandeerd bent van de laatste trends en stijlen vanuit de hele wereld.

Fashionable de zomer door met de zwemkleding van Protest

Zwemkleding van Protest

Wat ik zo fijn vind aan Protest is dat het voor iedereen is, vrouwen, mannen jongens, meisjes en zelfs peuters! Helaas zijn de maten net iets te groot voor Kenji. Maar zodra hij wat groter is weet ik wel waar ik zijn nieuwe zwembroek ga kopen. Wat ik ook zo gaaf vind is hun oog voor detail. Ze gebruiken verschillende materialen, ritsen, toepassingen, borduursels, steeksels, stoffen, texturen, afwerkingen en wassingen. En hun assortiment qua badkleding is ontzettend groot! Naast de standaard bikini’s en badpakken, heb je bijvoorbeeld ook: triangel bikini’s, surf bikini’s, bandeau bikini’s, beugel bikini’s en nog veel meer. Het is dus echt een kijkje waard!

Nou mag ik aan mijn lezers ook nog een kortingscode geven. Heb jij nou ook zo’n gave, badpak, bikini etc gezien? Of zag je een paar leuke zwembroeken voor je vriend. Vul dan deze kortingscode in als je gaat afreken: marushi10 en krijg 10% korting. Deze code is geldig t/m 30 juni 2020.

Zou jij dit jaar op vakantie gaan? En wat zou jij dan op het strand dragen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

25 Reacties

 1. Frederique
  13 april 2020 / 07:56

  Ze zijn leuk, ik heb zelf ook bikini’s van Protest. Wij zouden wel weggaan maar hadden nog niet geboekt. Alleen mijn zoon heeft al geboekt met vrienden voor augustus, zou zijn eerste vakantie zonder zijn moeder zijn 🙂 maar kijken of dat nog door kan gaan.

 2. 13 april 2020 / 10:45

  ik zou niet op vakantie gaan en in een bikini krijg je mij niet meer haha ja in de tuin misschien 😀
  rachel onlangs geplaatst…Happy moments #15My Profile

 3. 13 april 2020 / 11:16

  Jaaa dat is zo fijn aan dit mooie weer. Lekker bruin worden. Ze hebben leuke bikini’s daar zeg!

 4. 13 april 2020 / 11:49

  Prachtige bikini’s, ben zelf nog op zoek naar een leuke tankini..want heb helaas niet zo een mooi figuurtje als jij

 5. 13 april 2020 / 12:44

  Dit doet me er aan denken dat ik nog altijd bikini’s moet uitzoeken daar hihi. Alleen zo lastig als je zwanger bent. Gewoon eigen maat en duimen dat ze daarna passen maar!

 6. shiva
  13 april 2020 / 13:50

  Leuk, ik ga is een kijkje nemen!

 7. 13 april 2020 / 15:36

  Leuke modelletjes, zo te zien.

  Geen vakantie voor ons dit jaar, of toch niets gepland om naar het buitenland te gaan of zo. Dit jaar wordt het dus vakantie in eigen land. Hopelijk wordt het geen vakantie in eigen huis, want zoals hier in België door sommige met de lockdown wordt omgegaan, vermoed ik dat een Wuhan-stijl lockdown wel eens mogelijk zou zijn en laat ik dat nu liever vermijden in de zomermaanden.

 8. 13 april 2020 / 16:24

  Heel leuk he de collectie. Ik heb zelf ook twee bikini’s en een jurkje van Protest mogen ontvangen.
  gea onlangs geplaatst…Kneipp Sheet MasksMy Profile

 9. 14 april 2020 / 09:00

  Ik vind die links onderin echt heel leuk! Maar heb al genoeg bikini’s en aangezien een vakantie er toch niet in zit haha.

 10. Linda
  14 april 2020 / 11:25

  Ik vind Protest een heel fijn merk, ook voor opgroeiende meiden

 11. 14 april 2020 / 14:57

  Ik hou me aan de adviezen die gegeven worden, en daar leg ik me bij neer. Dat het zonnetje nu doorkomt daar geniet ik ook lekker van. Mijn bikini is ook al aangeschaft, hoewel vakantie er misschien niet in zit dit jaar..
  BlogEnBeauty onlangs geplaatst…Loveli LippenbalsemMy Profile

 12. 14 april 2020 / 17:42

  wat een leuke bikinis hebben ze daar en zoveel keuze. Ideaal als het wat warmer wordt.

 13. Silke
  15 april 2020 / 09:55

  Ik vind ze allemaal kei mooi! Heb zelf een witte triangl bikini van Protest, kan niet wachten om hem te dragen!

 14. 15 april 2020 / 15:30

  Wij zouden in het najaar hebben willen gaan, maar geen idee of het dan terug zal kunnen 🙂

 15. Caroline
  15 april 2020 / 17:55

  Wat een toffe beachwear. Dit jaar stond er een stedentrip naar de Big Apple gepland, dus een bikini zou ik niet hebben meegenomen.

 16. Sherry
  18 april 2020 / 16:43

  Wat een leuke collectie bikini’s. Krijg zin in de zomer hierdoor.

 17. 24 april 2020 / 20:49

  Wat een leuke bikini’s allemaal. Misschien tegen beter weten in hoop ik dat we nog op vakantie kunnen! En ik heb altijd een bikini aan op t strand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: